Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja szczerze mówiąc to będę teraz od środy codziennie do niedzieli najprawdopodobniej, bo kończe wcześniej, wszystkie sprawdziany, projekty zrobiłam w tamten weekend. Chyba jedynie w czwartek mnie nie będzie bo do dermatologa idę. :P
I z cyfrówką zawsze będę, więc zdjęcia zawsze będą. :lol: Tyle że teraz będę bardziej psiaczki kojarzyć, więc i ł Wy będziecie miały łatwiej bo od razu z opisem postaram się podać, byście nie musiało po nocach myśleć " kurna, ta też setki zdjęć powysyłała, i co ona sobie myśli, że my każdego psiaka rozpoznamy " :evil_lol:

Posted

Ja też bardziej te duże psy kojarzę, bo zazwyczaj to z nimi na spacer idę i w ogóle.
Wiecie co, może Buni i Tapczana osobny wątek założyć co? Bo one już chyba tam troszkę siedzą?
A Ty Soniu kiedy będziesz? :evil_lol: Toć będę musiała Cię wykorzystać byś mi większość psów przedstawila. ;D

Posted

ja myślę że w sobotę będę i tej wersji się trzymam;) przedstawię Ci te co znam a to dłuuuuuuuga lista jest :cool3: Najchętniej to każdemu by się osobno pozakładało ale potem nie sposób tego wszystkiego upilnować. Ja myślę że jak jakieś psiaki, które mają osobne wątki typu Koks, Sauron i Mefi znajdą dom to zajmę się kolejnymi wątkami;)

Posted

No dziewczyny mam dwie nowe fotki Koksika, w tym jedna ładna i w miare wyrażna. :)
No to Soniu się wreszcie poznamy w sobote. :) I Atkaaa również, i już bede wiedziała która to Natalia :evil_lol:

Posted

ja będę już o 10 ale na to nie patrz:P bo to tylko ja tak rano się zjawiam z tego co wiem Monika przychodzi dopiero o 11, może tak o 12? żebyśmy na pewno wszystkie były;)

Posted

kurcze... przepraszam Was bardzo ale całkiem zapomniałam o tym że mam w szkole turniej tenisa stołowego xD (musze isc bo zapisana jestem i punkty na wf potrzebne) jeszcze nie wiem na którą to jest godszine ale pewne jest ze turniej jest w sobote...:( hmm jeszcze się jutro dowiem o ktorej i dam Wam znać ok...? Sorry

Posted

[quote name='Kora-']:loveu:
Kurczę, ta jego sierść jest nie do poskromienia. Niech już znajdzie dom, żeby można było się tym zająć raz a porządnie.
Atkaaaa, spokojnie, Koks nie ucieknie (choć cichą nadzieje że ktoś go wypatrzy i pójdzie do domu cały czas mam) jak nie w sobotę to kiedy indziej;)

Posted

A słuchaj Soniu, możemy np. w sobotę go porządnie wyczesać, wykąpać, troche przystrzyc i potem zdjęcia mu zrobić, no bo w takim stanie jakim teraz jest to będzie trochę trudniej mu dom znależć.:)

Posted

ja będę dzis od 10 do 14 więc przychodź śmiało. Brązowa spokojnie, raz że za zimno i nie ma mowy o kąpieli i strzyżeniu a dwa że on po tygodniu i tak znów wygląda tak samo... Tu trzeba regularnych zabiegów, albo czystość a takie warunki czekają go tylko w domu. Możemy spróbować Monika go wyczesać, ale ja czesałam i czesałam i czesałam w niedziele bez rezultatu jak widać... Tylko na reszcie coś na oczy widzi bo mu te włosy z nad obcięłam;)

Posted

Wola napisał(a):
ja będę dzis od 10 do 14 więc przychodź śmiało. Brązowa spokojnie, raz że za zimno i nie ma mowy o kąpieli i strzyżeniu a dwa że on po tygodniu i tak znów wygląda tak samo... Tu trzeba regularnych zabiegów, albo czystość a takie warunki czekają go tylko w domu. Możemy spróbować Monika go wyczesać, ale ja czesałam i czesałam i czesałam w niedziele bez rezultatu jak widać... Tylko na reszcie coś na oczy widzi bo mu te włosy z nad obcięłam;)

Byłam o 13... i czekałam pare minut..ale w koncu poszlam bo pies mi sie caly ze strachu trząsł...Natali w ogole nie bylo, Monika hmm tez nie wiadomo gdzie..a Ty gdzies z psiakami biegałas...poszlam jeszce tam w strone torów zobaczyć no ale nie widzialam Cie...

Posted

Właśnie Ja i Sonia potem Cię szukalyśmy bo ktoś powiedział, że dziewczyna z pudelkiem była. Ja byłam w biurze, odwalałam papierkową robotę :evil_lol: