Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w gore maly nie wierze, jak to mozliwe, ze taki piekny pies 2 lata juz w schronie siedzie.

Mialam u siebie pudle na tymczasach. LUdzie przerazeni ich widokiem w schronie nie potrafia sobie wyobrazić w jakie cudo moze przeistoczyc sie taki pies po obcieciu.

wytrzymaj Koks ..jeszcze troche

Posted

dziewczyny czy nie dalo by sie zrobic jakis swieżych zdjęć przystojniakowi??
zawsze to bylo by widoczne jak sie zmienil od ostatniego fotografowania.

Posted

pudel ma ciezki zywot w schronie kazdy sobie zdaje z tego sprawe ale nikt nie chce zabrac takiego "czegoś" do domu

a wystarczy obciać, pozwolic zeby siersc odrosla, obciac znowu i mamy pzrepieknego pudla. A najwazniesze mamy najwierniejszego towarzysza życia

Posted

Rozmawialam z wlascicielka salonu groomerskiego,poruszyl ja los pudla Koksa. Zrobilaby go na bostwo,gdyby nie fakt,ze wrzucic potem obcietego na krotko pudla do budy,to zly pomysl.Wobec tego zaproponowala,ze osoba,ktora zaadoptuje pudla,moze potem przyprowadzac go na bezpłatne zabiegi pielegnacyjne,az pudel "stanie na nogi".
Umiescimy go na trojmiejskich,razem z tym pakietem promocyjnym,moze to zwroci wieksza uwage ludzi.
Ludzie boja sie pielegnacji pudli :(

Posted

swietna wiadomosć!!!! to wielka pomoc jak na początek

sama mam pudla i wiem co znaczy zabdać o jego włoś ale nie jest to takie ciezkie jakby sie mogło wydawać. Zszta kto powiedział ze tzreba trzymac go w papy clipie np moze to byc zwykłe krociutkie obcięcie z długimi uszkami coś ala federał i bedzie wyglądał powlająco a z krotką sierscią bardzo łątwo dac sobie rade

Posted

No to juz cos... to Sonia dodaj to na pierwszej stronie tego watku najlepiej czerwonymi literkami albo pogrubionymi co by kazdy widzial :)

A ja dzis albo jutro bede wiedziec czy bede miec aparat na weekend... to wtedy zrobie sobie kolejna liste psiakow, ktorym musze zrobic fotki... Wszystkim nie dam rady bo to czasochlonne ale Koksik bedzie mial na niej pierwsze miejsce :)