Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o tak, w schronisku było wczoraj okropnie dużo roboty, tylu ludzi ale też sporo wolontariuszy, w pewnym momencie już nie wiedzieliśmy co dawać na spacery;)
No i ja na pytanie co można jeszcze wyprowadzić od razu pomyślałam o Koksie i wręczyłam go sympatycznej wolontariuszce która zabrała go na dłuuugi spacer ;) chłopak tak się cieszył, wolontariuszka też była z niego zadowolona, chłopak musiał być grzeczny;) już się tak nie bał jak go wyjmowałam, nie uciekał mi i wiedział że krzywdy mu nie zrobimy;) ale tego kontaktu potrzebuje stale, bo widać po nim że bez niego chowa się, smutnieje...

Posted

No dziewcyzny nie zapominamy o Koksiku i idziemy z nim na nocne siq :D Alez mi sie rymło :D

PS: sorki za offa ale prosbe mam do was, glosujcie na: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894&postdays=0&postorder=asc&star t=0zagłosuj na Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych AST prosze bardzo... wystarczy sie zarejestrowac, potem zalogowac a potem wejsc w dzial sklep i zaglosowac na fundacje... jak wygraja dostana karme a ida leb w leb z fundacja kociarzy :smile: pooglaszajcie tez po znajomych jak mozecie :-D

Posted

Nie placz olenka_f nie placz... Bedzie dobrze musi byc... Twardym trza byc a nie "mietkim" damy rade, znajdziemy domek predzej czy pozniej, Koksikowi tez powtarzam zeby sie trzymal i byl cierpliwy wiec poki co walczymy dalej :D

Posted

Koks może mieć ja wiem... 5 lat??nie dał sobie w zęby zajrzeć (agresji nie wykazał ale głową na boki kręcił) czyli jeszcze młodziak jakby nie patrzeć minimum drugie tyle przed nim, czas mu pokazać że życie może wyglądać inaczej;)
PS. własnie urządzałam wędrówki po internecie i znalazłam pewną strone gdzie napisano że psiak ma, uwaga 19 lat czy to aby możliwe??

Posted

oj Wola!!!! a nie pamietasz ,,,ze przeciez nasza Sabina ma 30 lat!!!!!:p
A co do koksa!!!! to mlody jest i jak mowisz wiele lat przed nim!!!!!
Wiec ludzie......komu komu takiego przystojniaka????

Posted

Hehe wiewiora1 dokladnie :) "Pani ona ma ze 30 lat" :evil_lol: takich psiakow sie nie zapomina...
Koksik jest kochanym psiakiem i bez wzgledu na wiek nalezy mu sie w koncu prawdziwy, cieplutki i kochajacy domek :)