Wola Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 o tak, w schronisku było wczoraj okropnie dużo roboty, tylu ludzi ale też sporo wolontariuszy, w pewnym momencie już nie wiedzieliśmy co dawać na spacery;) No i ja na pytanie co można jeszcze wyprowadzić od razu pomyślałam o Koksie i wręczyłam go sympatycznej wolontariuszce która zabrała go na dłuuugi spacer ;) chłopak tak się cieszył, wolontariuszka też była z niego zadowolona, chłopak musiał być grzeczny;) już się tak nie bał jak go wyjmowałam, nie uciekał mi i wiedział że krzywdy mu nie zrobimy;) ale tego kontaktu potrzebuje stale, bo widać po nim że bez niego chowa się, smutnieje... Quote
natalia_aa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I znowu na pierwsza, wieczorem wiecej ludzi moze ktos zajrzy do Koksika ;) Quote
natalia_aa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No dziewcyzny nie zapominamy o Koksiku i idziemy z nim na nocne siq :D Alez mi sie rymło :D PS: sorki za offa ale prosbe mam do was, glosujcie na: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894&postdays=0&postorder=asc&star t=0zagłosuj na Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych AST prosze bardzo... wystarczy sie zarejestrowac, potem zalogowac a potem wejsc w dzial sklep i zaglosowac na fundacje... jak wygraja dostana karme a ida leb w leb z fundacja kociarzy :smile: pooglaszajcie tez po znajomych jak mozecie :-D Quote
natalia_aa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No to super, musimy wygrac :) Zapraszam tez na bazarki na bullowate, zima idzie, kojce potrzebne a kaski jak zawsze brak... A bazarki wyjatkowo sliczne, szkice astow :D Quote
natalia_aa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No to na wieczor ja podrzuce chlopaka... Czy ktos mi moze powiedziec gdzie jest ten las chetnych na Koksika? Quote
natalia_aa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Rozplyneli... Ehh no kurcze latem to bym zrozumiala - temepratura 40st to sie czlowiek moze rozplynac ale zima to chyba tylko utopic :evil_lol: W takim razie marsz na gore po domek :) Quote
olenka_f Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 skoro takie ładne psy tyle czekają to co z tymi brzydszymi :shake: Quote
natalia_aa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No faktycznie na to ze zamarzli nie wpadlam... i pewnie tak tez jest, bo sama kostnieje powoli :P Skacz na pierwsza slodziaku wsrod tlumy :) Quote
wiewiora1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 oby udalo mu sie isc przed zima,,,,,,jak one wytrzymuja nie wiem,,,,,brrryyy:-( Quote
olenka_f Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ................................................:shake: Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Teraz ja podrzuce popoludniowa pora naszego "pudelka" :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nie placz olenka_f nie placz... Bedzie dobrze musi byc... Twardym trza byc a nie "mietkim" damy rade, znajdziemy domek predzej czy pozniej, Koksikowi tez powtarzam zeby sie trzymal i byl cierpliwy wiec poki co walczymy dalej :D Quote
natalia_aa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 I jeszcze szybciutko wieczorny spacerek a po drodze wskoczymy na pierwsza :) Quote
natalia_aa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 I znowu myk na pierwsza... w koncu musisz trafic do domku :) Przeciez nie damy Ci zostac w schronisku do konca zycia... Quote
Wola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Koks może mieć ja wiem... 5 lat??nie dał sobie w zęby zajrzeć (agresji nie wykazał ale głową na boki kręcił) czyli jeszcze młodziak jakby nie patrzeć minimum drugie tyle przed nim, czas mu pokazać że życie może wyglądać inaczej;) PS. własnie urządzałam wędrówki po internecie i znalazłam pewną strone gdzie napisano że psiak ma, uwaga 19 lat czy to aby możliwe?? Quote
wiewiora1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 oj Wola!!!! a nie pamietasz ,,,ze przeciez nasza Sabina ma 30 lat!!!!!:p A co do koksa!!!! to mlody jest i jak mowisz wiele lat przed nim!!!!! Wiec ludzie......komu komu takiego przystojniaka???? Quote
natalia_aa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hehe wiewiora1 dokladnie :) "Pani ona ma ze 30 lat" :evil_lol: takich psiakow sie nie zapomina... Koksik jest kochanym psiakiem i bez wzgledu na wiek nalezy mu sie w koncu prawdziwy, cieplutki i kochajacy domek :) Quote
Recommended Posts