Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myśle żeby poprosić kogoś kto by za darmo zrobił taką stronę, wtedy byłoby i fajna grafika i przejrzysta strona. ;)
Ale jak chcecie ;))
No Natalia stęskniłysmy się za Toba ;))

Posted

Stronę ja mogę zrobić ze skryptami itd. naprawdę fajną (bez chwalenia, komputerowo po prostu wszystko się da) tylko że bezpłatne miejsca na serwerze na to nie pozwalają... a nikt nie będzie za nas płacił co miesiąc z czystej dobroci. No chyba że znacie kogoś takiego to namiary proszę :cool3:
Natalia ja się z Twoim zdaniem liczę, ja robię stronę, więc jak mówisz tak będzie :eviltong:

Posted

mój nauczyciel uczył nas jak zmniejszać pojemność tego co chcemy na stronę wrzucić, do tego mamy od niego wszyscy trochę programów do robienia stron, gifów itd. Michał mi pomoże i myślę że w tym tygodniu jakoś juz powinna być gotowa ;)

Posted

O no to elegancko ;))
Myślę by wstawiać tam wszystkie po kolei psy które dłużej już siedzą w schronisku...
Tylko teraz bd trzeba z kądś wytrzasknąć cyfrówke...

Posted

ja mam od Natalii trochę zdjęć psów które siedzą od dawien dawna. Co weekend w schronisku jest Alina i czasem albo zawsze (nie wiem) Krzysiek. Oni mają cyfrówkę i można ich o foty poprosić. Po zdjęciach od razu wiek do weryfikacji u P.Asi albo P.Patrycji (bez różnicy) a potem spacerek zapoznawczy. Zdjęcia z takim opisem do mnie i ja wrzucę je na stronę ;)
(info o kastracji/sterylizacji też oczywiście)

Posted

No i rewelacja :) Na poczatku bedzie ciezko, ale jak juz sie nadrobi zaleglosci i wypracuje u siebie schemat wrzucania i info o psiakach to damy rade :) Wiecie co mysle, ze wazne jest tez zeby te opisy o psiakach wstawiac na strone w jakims schemacie (Sonia wiesz o czym mowie, tak jak prosi Anashar do strony owczarkow) po prostu latwiej to bedzie sie czytalo osobom z zewnatrz :)

PS: Nie bylo mnie dlugo bo nie mam internetu na nowym mieszkaniu a nasza telekomunikacja wcale nie spieszy sie z jego zainstalowaniem u mnie :/

Posted

tak tak, wiem... Wiek, płeć, sterylka/kastracja, opis charakteru i fotki ;)
To sprawia że wszystko staje się przejrzyste. Zrobię i tak podział i osobno będą psy, osobno suczki bo też wiadomo niektórzy na dzień dobry mówią to ma być pies/suczka. No to będzie im łatwiej szukać. Zamieszczę też ogólne info o przebiegu adopcji, kosztach itd. ;)

Posted

dużo pracy będzie i nie wiem kiedy skończę ale oczywiście link dam :cool3:

A teraz czytać! :eviltong: odkryliśmy nieśmiałość Koksa... To nie jest nieśmiałość :eviltong:
A więc, Koks zawsze na spacerach trzymał się z tyłu, wolał wracać niż gdzieś dalej iść. To nie strach cioteczki, to tęsknota, za kim?? no właśnie za trzecim psem z ich boksu, który okazał się SUCZKĄ. Zawsze myślałam że to pies, a na wczorajszym spacerze wyszło że suczka :eviltong: Jak poszła z nami (w końcu było nas więcej) To Koks od razu chciał prowadzić. Lider grupy. Podchodził do panienki. Zawsze razem siedzą na budzie i Koks z niej nie chce schodzić. Już wiem czemu. Bo ona tam zostaje.:cool3: Koks ma koleżankę którą bardzo lubi :cool3:
To taka czarna, puchata, ładna sunia wzrostu Koksa :)

Posted

Kora- napisał(a):
Ja yorka widziałam, mój dziadek się zastanawia czy go nie wziąśc,
Panstwo zostawili tylko yorka, a tego małego kundealka wzieli....

To niech bierze! :)
Ten yorczek ma 10 lat to jest suczka ;/ oni ją oddali bo jej właścicielka zmarła... ogolnie to chcieli jednego uśpić a drugiego sobie zostawić...
Jak sunia to przechodzi :( ?

Posted

[quote name='Wola']http://www.psyzciapkowa.republika.pl

stronka nadal w budowie... jeszcze mnóstwo psiaków muszę wrzucić ale same ocencie jak Wam się podoba?? :cool3:

No fajna fajna...
własnie moja wygladala podobnie.. i zawsze był taki pasek jak u Ciebie w dziele "szczeniaki" i wtedy cała strona się wieszała i ją szlag trafiał (mnie też przy okazji) :D

Posted

poszłam na łatwiznę i gotowy szablon wzięłam...
Ale cóż... za dużo pracy i za mało miejsca na serwerze żeby bawić się w swoją grafikę.