Atkaaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ok jak zrobimy to bedziemy myslec... w ogle Natalia co Cie tak długo tu nie było...! :P Quote
Kora- Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Myśle żeby poprosić kogoś kto by za darmo zrobił taką stronę, wtedy byłoby i fajna grafika i przejrzysta strona. ;) Ale jak chcecie ;)) No Natalia stęskniłysmy się za Toba ;)) Quote
Wola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Stronę ja mogę zrobić ze skryptami itd. naprawdę fajną (bez chwalenia, komputerowo po prostu wszystko się da) tylko że bezpłatne miejsca na serwerze na to nie pozwalają... a nikt nie będzie za nas płacił co miesiąc z czystej dobroci. No chyba że znacie kogoś takiego to namiary proszę :cool3: Natalia ja się z Twoim zdaniem liczę, ja robię stronę, więc jak mówisz tak będzie :eviltong: Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Oo to świetnie ;) Myśle, że jest dużo zagranicznych serwerów które za friko mają nawet 250 mb :) Quote
Wola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mój nauczyciel uczył nas jak zmniejszać pojemność tego co chcemy na stronę wrzucić, do tego mamy od niego wszyscy trochę programów do robienia stron, gifów itd. Michał mi pomoże i myślę że w tym tygodniu jakoś juz powinna być gotowa ;) Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O no to elegancko ;)) Myślę by wstawiać tam wszystkie po kolei psy które dłużej już siedzą w schronisku... Tylko teraz bd trzeba z kądś wytrzasknąć cyfrówke... Quote
Wola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja mam od Natalii trochę zdjęć psów które siedzą od dawien dawna. Co weekend w schronisku jest Alina i czasem albo zawsze (nie wiem) Krzysiek. Oni mają cyfrówkę i można ich o foty poprosić. Po zdjęciach od razu wiek do weryfikacji u P.Asi albo P.Patrycji (bez różnicy) a potem spacerek zapoznawczy. Zdjęcia z takim opisem do mnie i ja wrzucę je na stronę ;) (info o kastracji/sterylizacji też oczywiście) Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to trochę roboty będzie, ale czego się dla psiaków nie robi ;)) Quote
natalia_aa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No i rewelacja :) Na poczatku bedzie ciezko, ale jak juz sie nadrobi zaleglosci i wypracuje u siebie schemat wrzucania i info o psiakach to damy rade :) Wiecie co mysle, ze wazne jest tez zeby te opisy o psiakach wstawiac na strone w jakims schemacie (Sonia wiesz o czym mowie, tak jak prosi Anashar do strony owczarkow) po prostu latwiej to bedzie sie czytalo osobom z zewnatrz :) PS: Nie bylo mnie dlugo bo nie mam internetu na nowym mieszkaniu a nasza telekomunikacja wcale nie spieszy sie z jego zainstalowaniem u mnie :/ Quote
Wola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tak tak, wiem... Wiek, płeć, sterylka/kastracja, opis charakteru i fotki ;) To sprawia że wszystko staje się przejrzyste. Zrobię i tak podział i osobno będą psy, osobno suczki bo też wiadomo niektórzy na dzień dobry mówią to ma być pies/suczka. No to będzie im łatwiej szukać. Zamieszczę też ogólne info o przebiegu adopcji, kosztach itd. ;) Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No dokładnie. Ja oczywiście chętna do pomocy, więc jak coś to piszcie ;D Quote
Atkaaaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 no bardzo fajny pomysl... tak mozna zrobic :) to Ty robisz o wszystich tak..? No to ja ciągle o tych pudlekach bede probowała cos skleić... Quote
Wola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja zrobię taką naszych mieszańców stronkę ;) Quote
Atkaaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no pozytywnie. Widzialam że dziś ze schronu wyszedł mały szczeniaczek.. cały czarny :D nazywa się Dzeki :loveu: hehe:evil_lol: Quote
karolina1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wola napisał(a):Ja zrobię taką naszych mieszańców stronkę ;) to fajnie ;DD odrazu podaj link jak kończysz :cool3: Quote
Wola Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 dużo pracy będzie i nie wiem kiedy skończę ale oczywiście link dam :cool3: A teraz czytać! :eviltong: odkryliśmy nieśmiałość Koksa... To nie jest nieśmiałość :eviltong: A więc, Koks zawsze na spacerach trzymał się z tyłu, wolał wracać niż gdzieś dalej iść. To nie strach cioteczki, to tęsknota, za kim?? no właśnie za trzecim psem z ich boksu, który okazał się SUCZKĄ. Zawsze myślałam że to pies, a na wczorajszym spacerze wyszło że suczka :eviltong: Jak poszła z nami (w końcu było nas więcej) To Koks od razu chciał prowadzić. Lider grupy. Podchodził do panienki. Zawsze razem siedzą na budzie i Koks z niej nie chce schodzić. Już wiem czemu. Bo ona tam zostaje.:cool3: Koks ma koleżankę którą bardzo lubi :cool3: To taka czarna, puchata, ładna sunia wzrostu Koksa :) Quote
Atkaaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hehe oj Koksik Koksik.. Powiedz mi czy byłaś dziś w schronisku? I czy przyszli ludzie z Yorkiem 10letnim suczką i małym kundelkiem? Quote
Wola Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 nie... niestety byłam we wtorek a w środę już nie... Więc nie mam pojęcia czy przyszli... a coś się stało?? Quote
Kora- Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja yorka widziałam, mój dziadek się zastanawia czy go nie wziąśc, Panstwo zostawili tylko yorka, a tego małego kundealka wzieli.... Quote
Wola Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://www.psyzciapkowa.republika.pl stronka nadal w budowie... jeszcze mnóstwo psiaków muszę wrzucić ale same ocencie jak Wam się podoba?? :cool3: Quote
Atkaaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kora- napisał(a):Ja yorka widziałam, mój dziadek się zastanawia czy go nie wziąśc, Panstwo zostawili tylko yorka, a tego małego kundealka wzieli.... To niech bierze! :) Ten yorczek ma 10 lat to jest suczka ;/ oni ją oddali bo jej właścicielka zmarła... ogolnie to chcieli jednego uśpić a drugiego sobie zostawić... Jak sunia to przechodzi :( ? Quote
Atkaaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Wola']http://www.psyzciapkowa.republika.pl stronka nadal w budowie... jeszcze mnóstwo psiaków muszę wrzucić ale same ocencie jak Wam się podoba?? :cool3: No fajna fajna... własnie moja wygladala podobnie.. i zawsze był taki pasek jak u Ciebie w dziele "szczeniaki" i wtedy cała strona się wieszała i ją szlag trafiał (mnie też przy okazji) :D Quote
Wola Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 poszłam na łatwiznę i gotowy szablon wzięłam... Ale cóż... za dużo pracy i za mało miejsca na serwerze żeby bawić się w swoją grafikę. Quote
Recommended Posts