karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no też właśnie nie mam pojęcia. ;] tak poprostu został wstawiony dziewczyny mają racje powinniem miec swój wątek. A teraz podnoszę Koksika ;* Quote
Wola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 drugi piesek to jeden z Sopockich bidek z tego co zrozumiałam. A Koksik marsz na pierwszą;) Quote
brazowa1 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 sopocka bida znalazla sie na watku przez przypadek :p Quote
Wola Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a wzbudza zainteresowanie? w końcu młody jest. Koks na górę;) Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wola napisał(a):a wzbudza zainteresowanie? w końcu młody jest. Koks na górę;) Mlody i parchaty,wiec zainteresowanie jest tylko negatywne. Koks do gory.Wola,podobno w Gdyni beda zabierac dobermana i maja miejsce dla malego,starego psa.Kogo wytypujecie? Quote
natalia_aa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No rozmawialam z Asia Wiola i bedzie problem z dokumentami po troche malo czasu, no a p. Kasia tez nie byla pewna, bo nie chciala typowac w ciemno w koncu nie wiedziala do konca co to za organizacja, a to wszystko na ostatni gwizdek. No ale jutro wlasnie ma byc u nas jakas fundacja, jesli to ta sama i zalatwi sie kwity to moze jakis piesek pojedzie. Ja typowalam Jawe, ze stronki Ciapkowa :) Quote
Wola Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 oooo... jak dla mnie Jawa to świetny pomysł bo ona tak smutnieje... Ta Pani do mnie napisała i właśnie prosiła o propozycje jakieś psiaków, ale to wszystko(czas, nieznajomość) to dla mnie za dużo było Dlatego też prosiłam żeby napisano do Natalii. PS. Natalia możesz zawsze spytać jaka to fundacja, a jak chcesz ją sprawdzić to napisz do MałgośMałoś czy ją zna. Ta kobieta jest z Niemczech i można jej zaufać;) Quote
wiewiora1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a koks do gory,,,dziewczyny gdynskie trzymaja za ciebie kciuki to musisz grzecznie pojsc!!!!!pozdrawiam Quote
Wola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pierwszy spacer dziś to oczywiście spacer z Koksem i Mefim;) Koksik jest bardzo grzeczny choć trzeba się nagimnastykować żeby go z boksu wyprowadzić. Quote
Wola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Koksik pokazuje pyszczek na pierwszej stronie Quote
brazowa1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Wola napisał(a):Pierwszy spacer dziś to oczywiście spacer z Koksem i Mefim;) Koksik jest bardzo grzeczny choć trzeba się nagimnastykować żeby go z boksu wyprowadzić. on pewnie zyje teraz tylko dla tych chwil,kiedy do niego przychodzicie... Quote
Wola Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 W boksie siedzi ale tylko ciałem, sam jest jakby nieobecny. dopiero na spacerach ożywa, ogonek zaczyna merdać a pies pokazuje jaki jest na prawdę. Widać po nim że warunki schroniskowe mu nie służą... potrzebuje domu i stałego kontaktu z człowiekiem Quote
Wola Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Koksik w górę.... nie poddajemy się, domek musi się znaleźć Quote
Wola Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Od rana znów podrzucę. Marsz w górę Koksik Quote
Atkaaaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ludzie gdzie jestescie? Przyjdzcie czasem podrzucic Koksika! Hoop!!! Quote
Recommended Posts