Rauni Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Wyniki z soboty juz sa, niedzielne postaram sie jeszcze dzisiaj wrzucic. http://www.xtreme.dog.pl/ Robert, nie boj nic, w przyszlym roku na pewno pyrkieterowie w pelnym skladzie dadza czadu! Quote
Marysia_i_gończy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mokka napisał(a):To Ava z Białegostoku :lol: Tylko nie myśleć, że "Ava" to imię, a "z Białegostoku" przydomek :eviltong: Ona jest AVALANCHE du Dragon d'Eau, w skrócie, zaprzeczyć się nie da, Ava :) Quote
Flaire Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Raczej nadzieja niewielka, ale jeśli ktoś ma niedzielne przebiegi mojej Lotki - a szczególnie jej zwycięski Jumping, który podobno ładny był - na filmikach, to byłabym bardzo dzwięczna... Quote
Neo&Anti Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Rauni napisał(a): Robert, nie boj nic, w przyszlym roku na pewno pyrkieterowie w pelnym skladzie dadza czadu! Bardzo chcę aby tak było, i nawet nie dopuszczam myśli aby mogło być inaczej. Pozdrowienia dla Sunday, Vigo i tego baby co go jeszcze nie ma :) Quote
Magda i Saga Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Neo&Anti napisał(a):Bardzo chcę aby tak było, i nawet nie dopuszczam myśli aby mogło być inaczej. Kochani jesteście, dziękuję Quote
CHI Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Admin plizz usun ten post = komp mi sie zawiesił i poszły dwa Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jeju ja tez mam jeszcze zdjęcia, obrobione, ale nie wrzucone :oops: muszę się z tym wreszcie uporać, ale teraz mam dostep do neta raz na ruski rok:angryy: Quote
CHI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Powoli zaczynam ;) Sajo i bulliki: 1.Trojka Dyspozycje przed startem... była dla mnie za szybka... 2. Drago - foty z dwóch dni cokolwiek przemieszane, ale niektóre ciekawe ujęcia ;) Quote
CHI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No i dalej od A jak Arni ;): czym Arni strącił poprezczkę ;)? Quote
CHI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cd Arni jeszcze mam Arniego na wystawie ale to kiedyś ... Quote
CHI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 B jak Bandzior... więcej bokserów nie mam (oprócz Blodyna ale moje na końcu):razz: Quote
CHI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Laluna już się będzę pilnować ;) specjalnie dla Ciebie..:razz: B jak Bordery... Quote
LALUNA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No wreszcie bordery. Bo juz myślałam ze tylko jakies takie wielkie i cieżkie wpadły w Twój obiektyw :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Minęły cztery miesiące ale co tam :eviltong: Ori: Pudel: Sędzina Poznaniacy :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Rejka Armi czy Dutches? (obstawiam Arniego) Funt? Hunter i wygibasy :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ava :loveu: yyy... Kropka? :cool3: Quote
Recommended Posts