Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZKwP Oddział w Legnicy oraz Klub Sportowy Agility Extreme Dog

[SIZE=2][SIZE=3]zapraszają na zawody agility w ramach

[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=5]Pucharu Polski Agility 2007
[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=5]w dniach 4.-5. sierpnia 2007r

[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=2][SIZE=3]Sędzia zawodów: Sabine Propp
[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=2][SIZE=3]Miejsce: Legnica, Stadion, ul. Świerkowa (wjazd od ul. Okrężnej)
[SIZE=2]
[SIZE=3]Plan zawodów:

[SIZE=2][SIZE=3]Przyjmowanie zawodników od godz. 8:00, rozpoczęcie zawodów godz. 9:00

Open agility

[SIZE=2][SIZE=3]Agility 0
Egzaminy A1
Egzaminy A2
Egzaminy A3

[SIZE=2][SIZE=3]Jumping 0
Open jumping

[SIZE=2][SIZE=3]Startowe: 60 zł za dwa dni, 50 zł za jeden dzień.
[SIZE=2][SIZE=3]Przebiegi w klasie A0: 40 zł za dwa dni, 35 zł za jeden dzień

Wpłaty prosimy kierować na konto:

[SIZE=2][SIZE=3]Związek Kynologiczny w Polsce O/Legnica
[SIZE=2][SIZE=3] 59-220 Legnica, ul. Libana 10
[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=4]Kredyt Bank PBI O/Legnica 83 1500 1504 1215 0000 4148 0000.
[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=4]Zgłoszenia można kierować na adresy:

szkola@szkoladlapsow.pl, leszekkalisz@wp.pl

[SIZE=2]
[SIZE=3]Leszek Kalisz
Ul. Hermanowska 26a
51-314 Wrocław

Uprzejmie prosimy o nadsyłanie zgłoszeń w terminie do 30.07.2007r.

[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=2][SIZE=3]Wszelkich informacji udziela:
[SIZE=2][SIZE=3] Leszek Kalisz
Tel. 0 71 373 68 53, 0 601 75 88 44

[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=2][SIZE=3]Sugerowany nocleg:
[SIZE=2][SIZE=3]LEGNICKIE POLE
Camping nr 234 , 59-241 Legnickie Pole, ul. Henryka Brodatego 7
tel.: (0 76) 858-23-97, fax: (0 76) 862-75-77

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni, to może jeszcze, czy można płacić kartą? i czy o 9 jest rozpoczęcie biegów, czy zapoznania z torem? i czy można mieć smakołyk lub zabawkę w 0, a jeśli tak, to jaki smakołyk i jaką zabawkę? i jaki jest Nr Świerkowej (Okrężnej na wszelki wypadek też)? i jakie są troje obowiązkowe? i czy to są oficjalne zawody? :cool3:

Posted

Rauni, rozumiem, że to ten stadion co w zeszłym roku i że wystawa też jest obok? Bo burki na wystawę zgłosiłam, to gooopio będzie po legnicy próbować się odnaleźć:lol:

Posted

Robull napisał(a):
i czy można mieć smakołyk lub zabawkę w 0
Ja, prawdę mówiąc, nie bardzo widzę, co jest niestosownego w tym pytaniu... Robull, wytłumacz? Bo ja osobiście lubię znać reguły gry, zanim zacznę grać - i jeśli okaże się, że danym regułom mój pies (jeszcze) nie sprosta, to wolę go nie zgłaszać. Coś tu nie tak? :niewiem:

Posted

Ja podbne zdanie mam jak Flaire i dlatego pytam całkiem serio:
a co z koszulkami klubowymi???można mieć czy nie?

Robull
widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza- I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE :angryy:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Czy poznaniacy mają zamiar się wybrać? :cool3:

A kto by to niby miał być? ;) Zaiste tłumy nas. :evil_lol:

Posted

[quote name='sic!']Robull
widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza- I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE :angryy:sic!, widzę, że Ty jedna mnie rozumiesz :Cool!:

Posted

Sajko napisala:

Rauni, rozumiem, że to ten stadion co w zeszłym roku i że wystawa też jest obok? Bo burki na wystawę zgłosiłam, to gooopio będzie po legnicy próbować się odnaleźć:lol:

Pozwole sobie odpowiedziec na to pytanie. Wystawa i Zawody sa w jednym miejscu.Tylko ze to inny stadion i miejsce niz rok temu. Na ulicy Swierkowej Zawody byly 2 lata temu.

Posted

oki, ale jak tam gdzie wystawa, to przynajmniej z obłędem w oku nie będę musiała jeździć i namierzać:evil_lol: dzięki za odpowiedź:cool1:

Posted

Rauni, to może jeszcze, czy można płacić kartą? i czy o 9 jest rozpoczęcie biegów, czy zapoznania z torem? i czy można mieć smakołyk lub zabawkę w 0, a jeśli tak, to jaki smakołyk i jaką zabawkę? i jaki jest Nr Świerkowej (Okrężnej na wszelki wypadek też)? i jakie są troje obowiązkowe? i czy to są oficjalne zawody? :cool3:

Robull, jak zwykle doceniam Twoj humor :lol:

My chyba bedziemy, chyba napewno nawet :lol:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Cytat:
Robull, jak zwykle doceniam Twoj humor :lol:

My chyba bedziemy, chyba napewno nawet :lol:

Pozdrawiam
Ewa
To bylam oczywiscie ja :cool1:
Tak to bywa jak sie z jednego kompa korzysta... :roll:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Na pytanie czy mozna miec smakołyk lub zabawkę odpowiada zwykle sedzia juz na zawodach. Przynajmniej dotąd tak było. Sędziowie międzynarodowi raczej nie pozwalali na to, ale kto pyta nie błądzi. Moja zerówkowa psinka i tak się nie wykuruje na te zawody, więc mnie to nie dotyczy.

Posted

Dane do zgłoszenia:
Imię psa z przydomkiem
rasa
data urodzenia
PKR
nr rejestracji oddziałowej
nr Książeczki Pracy
klasa
Imię i nazwisko przewodnika oraz adres
Imię i nazwisko właściciela oraz adres
telefon kontaktowy i adres e-mail przewodnika

Można płacić na miejscu.

Posted

A ja mam pytanie co do imienia i nazwiska przewodnika oraz właściciela. W kasiążeczce zdrowia psa jako właściciel wpisana jestem ja, natomiast w książeczce startowej jako właściciel wpisana jest mama (ponieważ trzeba mieć ukończone 16 lat aby posiadać własną legitymacje związkowa), a przewodnikiem ja. Mam wypisac dane z książeczki startowej czy książeczki zdrowia?I rozumiem że jeżeli mój pies nie posiada ani tatuażu, ani chipa nie wpisywać nic?

Posted

Dane z książeczki startowej oczywiście.
Jeśli nie ma chipa ani tatuażu no to nie ma, nic nie wpisujesz. Aczkolwiek powinien mieć.

Posted

Robull napisał(a):
.... jaki jest Nr Świerkowej (Okrężnej na wszelki wypadek też)? i jakie są troje obowiązkowe? i czy to są oficjalne zawody? :cool3:

hmmm Okrężnej mówisz?? nie wiem dlaczego? Ja przy takiej własnie ulicy mieszkam...:diabloti: To ześ trafił, jak nie powiem, kulą w płot Okrężnej:)

Rauni, a moze ten niezbyt fajowy formularz uruchomić? Zawsze to ułatwienie dla zgłaszających się?

Posted

A ja mam już zgłoszoną młodą na wystawę...
A co do agility to się łamię..:razz: tzn na pewno zgłosze Blondyna, tylko nie wiem czy do A0 czy do A1:diabloti:
Blondyn przeszkody zna i po torze (w domu!!!) spoko chodzi... Natomiast jak zacznie sztuki z sędziną wyrabiać to niezależnie od klasy...:angryy:

Natomiast w "0" chciałabym spróbowac młodą... tylko właśnie mi "zacieczkowała" i nie wiem czy to ma sens... - może tylko jako "przedpsa" tylko czy teraz wolno????
A czy świerkowa to ten stadion gdzie było seminarium w 2005??

pozdrawiam
CHI & Białe Potwory:razz:
bo weterany zostaną tym razem w domu = wreszcie mam zaprzyjaźnione gospodarstwo, gdzie mogą spokojnie zostać...

• 2 weeks later...