foxi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 to cudownie :multi:, wreszcie jakieś wieści o sunii, a już zaczynałam się niepokoić tą ciszą..... i myślę że nie tylko ja widząc po komentarzach-można odetchnąć uffff uffff Quote
GreenEvil Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Lenka miala amputowane oczko - nie bylo sensu jej meczyc non stop nawracajacymi zapaleniami. Ale za to ;) Lenia w pracy Lenia z patyckiem Lenia w domu ;) pzdr GreenEvil Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 O matko kochana :placz: :placz: :placz:....Leneczko.....jak wspaniale cię zobaczyć (oczywiście płaczę ze szczęścia :multi: że widzę Lenkę).........bądź szczęśliwa tak jak do tej pory z nową pańcią :lol: GreenEvil........bardzo dziękuje :loveu: p.s. Idę wytrzeć sobie nosek :oops: Quote
Peter Beny Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jak się cieszę że Lenka ma się dobrze :multi::multi::multi::multi::multi: W końcu i na zdjęcia się doczekaliśmy ;);) Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja też się cieszę, że jest szczęśliwa. Widać to po jej pysiu. Jednak za to utracone oczko oderwałabym temu skurczybykowi łapy.... Quote
foxi Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 słodkie kochane biedactwo, ale teraz już będzie tylko lepiej:cool3: Quote
Ziutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jak tam Leneczka się miewa :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ziutka napisał(a):Jak tam Leneczka się miewa :loveu: :loveu: Ponowie pytanie :cool3: :cool1: Quote
ANETTTA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 zapraszam tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9420296#post9420296 a jak lenko oto pytanie a odp. brak Quote
GreenEvil Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A widzicie.. a ja wlasnie mialam wklejac wieci :) " Witam serdecznie:) chciałam poinformować, że Lenka wczoraj miała przeprowadzoną sterylizację, u nas na wydziale, operował dr Wawryka. Troszkę krew jej leciała z rany po szyciu, ale już jest wszystko w porządku, Lenia zachowuje się jakby nie miała żadnej operacji:) Jak zwykle jest cudowna i kochana." mam tez zdjecia, ale to nie dzisiaj, zaaraz musze wyjsc. pzdr GreenEvil Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Super wieści, że Leneczce tak się wspaniale powodzi :multi: Czekamy w takim razie na wieści Green ;) Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Kochana Leneczka :loveu: Śliczna....i jaką ma piękną wstążeczkę :cool3: Quote
foxi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ależ się z niej kochana przylepa zrobiła:loveu: Quote
Lemoniada Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wygląda jakby puszczała perskie oko;) Coś wspaniałego, zasłużyła no dobry dom. Quote
magda222 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A co u naszej Lenki? Dawno nie było żadnych wieści. Quote
Julie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale się cicho zrobiło na wątku. Co tam u Lenki? Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 też bardzo chętnie jej nowe zdjęcia zobaczyła:roll: Quote
Ewusek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 WAZNE - w okolicy Nasielska/Świerczy/ Gąsocina blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!! Na gwalt potrzebuje DT !!!! Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!! Czy znacie kogoś kto zajmuje sie adopcjami azjatów lub onków ? Quote
magda222 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zauważyłyście jak śmiesznie posty skaczą? Mój październikowy post jest pomiędzy grudniowymi. Quote
Specka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam :roll: jestem nowa na forum :roll: Jakoś tak zajrzałam na stronę http://www.sowz.org/index.php?id=drastyczne i ona dalej mnie tu przekierowała i jestem w szoku że ten świat jest taki zacofany. I Ja się pytam dlaczego ,dlaczego, i jeszcze raz dlaczego ludzie są tak okrutni wobec zwierząt co one im zrobiły. Psa czy kota nie bierze się żeby je bić, ale po to żeby mieć kogo kochać i żeby nas miał kto kochać (ludzie opanujcie swoje nerwy). Nigdy bym nie uderzyła psa czy kota (a od 10 lat to nawet jestem wegetarianką) :-) Tak mi szkoda tych zwierząt (czasami marze żeby mieć dużżżooooo pieniędzy wtedy bym otworzyła schronisko dla zwierzaków :-)) może kiedyś się to spełni na razie pomagam jak mogę. W ciągu 3 miesięcy przygarnęłam już 3 kotki (mając już psa :-) ) i jeszcze do tego dochodzi karmienie kotków u mnie pod blokiem a jest ich nie mało :-) (i urodziły się kolejne trzy maluszki na szczęście zdrowe :-)) Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników zwierząt :-) :loveu: Quote
majka2222 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Specka']Witam :roll: jestem nowa na forum :roll: Jakoś tak zajrzałam na stronę http://www.sowz.org/index.php?id=drastyczne i ona dalej mnie tu przekierowała i jestem w szoku że ten świat jest taki zacofany. I Ja się pytam dlaczego ,dlaczego, i jeszcze raz dlaczego ludzie są tak okrutni wobec zwierząt co one im zrobiły. Psa czy kota nie bierze się żeby je bić, ale po to żeby mieć kogo kochać i żeby nas miał kto kochać (ludzie opanujcie swoje nerwy). Nigdy bym nie uderzyła psa czy kota (a od 10 lat to nawet jestem wegetarianką) :-) Tak mi szkoda tych zwierząt (czasami marze żeby mieć dużżżooooo pieniędzy wtedy bym otworzyła schronisko dla zwierzaków :-)) może kiedyś się to spełni na razie pomagam jak mogę. W ciągu 3 miesięcy przygarnęłam już 3 kotki (mając już psa :-) ) i jeszcze do tego dochodzi karmienie kotków u mnie pod blokiem a jest ich nie mało :-) (i urodziły się kolejne trzy maluszki na szczęście zdrowe :-)) Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników zwierząt :-) :loveu: Wartałoby matkę kocicę wysterylizować nie mowiac o mlodych Quote
Recommended Posts