Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ciociu Green, jak tam Lenka, macie wieści z nowego domku?:) Quote
GreenEvil Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Domek wyjechal, wraca w poniedzialek - wtorek wtedy bede cos wiedziala wiecej :) pozdrawiam GreenEvil Quote
Ziutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 GreenEvil napisał(a):Domek wyjechal, wraca w poniedzialek - wtorek wtedy bede cos wiedziala wiecej :) pozdrawiam GreenEvil W takim razie niecierpliwie czekamy na wieści co u Leneczki :loveu: Quote
GreenEvil Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Woczraj wieczorem domek sie zglosil - wrocil z wyjazdu. Lenka ma chyba zapalenie uszkow, wiec lecialy na zlamanie karku na nocny dyzur na SGGW "zeby piesek sie niepotrzebnie przez noc nie meczyl, jesli faktycznie cos mu jest" :lol: (21 wieczorem) Ciesze sie, ze Lenka ma tak samo szurnieta pancie jak ja :evil_lol: W pn spotykam sie z domkiem Lenki celem dopelnienia formalnosci - wtedy wywiem sie duzo duzo :) pzdr GreenEvil Quote
Szyszka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No to czekamy na wieści, ale fajnie, zasłużyła na super domek i cudownych ludzi. Quote
giselle4 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ......Zyj szczęsliwie wsród przyjaciół Lenko:loveu: Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Beka....czy wiesz co tam u Leneczki.....:roll: Jak się miewa...:roll: Quote
GreenEvil Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Przepraszam - urwanie glowy. cyt: "lenka jest tak delikatna i sutelna sunia, ze nawet jak pije wode z miski to nie chlapie " :lol: Dodatkowo Leneczka stala sie ulubienica pracownikow labu na SGGW - jezdzi tam z pancia do pracy :). Zadomowila sie juz tam na tyle, ze nawet obszczekuje przychodzacych... co nie przeszkadza za chwile jej mlaskac ozorem i domagac sie pieszczot :) Lenka jest super grzeczna, choc na spacerkach potrafi obszczekac niektore psy. Bedzie niedlugo wysterylizowana. Aha... Lenka jest psem _po szkoleniu_ co najsmieszniejsze... czyli jakis debil wlozyl w nia dluuuuugie godziny pracy i.... no wlasnie, nie rozumiem, nie sadze, zeby uciekla. Lenka pomimo mlodego wieku juz miala szczenieta.. to co mi sie legnie w glowie... to ja nie napisze, bo jest straszne :( A skubaniutka, chyba po raz pierwszy widze psa, ktory bez wyraznej komendy siada rownajac od razu :crazyeye:. pzdr GreenEvil Quote
Szyszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Patrzcie tak i pies, wyszkolili a potem skatowali, co za ludzie. Albo katując szkolili. Quote
Ziutka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wspaniale się czyta takie dobre wieści o psiaku, który tak dużo złego przeszedł.....który tak przeokrutnie został skrzywdzony. Bądź szczęśliwa Leneczko.....:loveu: Czekamy w takim razie na foteczki i dalsze relacje jak się miewa Lenka. Quote
Czarodziejka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ech...Lenia, bądź szczęśliwa i daj szczęście :) Quote
MaxSta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Super dopiero teraz się dowiedziałem!!!!!! Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czy na jakieś zdjęcia szczęśliwej Leneczki :loveu: można liczyć :razz: Quote
troglodytes Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 LENKA, obyś była szczęśliwa, prosimy o fotki :p :p :p Quote
Diana S Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 W takim razie czekamy na fotki....:cool3::cool3: Quote
Ziutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No i gdzie te foteczki naszej Lenki :placz: :placz: :mad: Quote
Ziutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nie ma wieści :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie ma foteczek Leneczki :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
xxxx52 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czy tak ciezko zrobic tak biednemu ,katowanemu pieskowi zdjec z nowymi wlascicielami?:shake: Kazda z nas chce zobaczy szczesliwa suczanke! Quote
Lemoniada Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dziewczyny pewnie ratują inne psiaki i nie znajdują czasu na wszystko. Są sprawy ważne i ważniejsze, poczekajmy cierpliwie, kochane. Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Czy ktoś wie jak się miewa Lenka :loveu: :loveu: :razz: Quote
xxxx52 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 co u Lenki,czy nowi wlasciciele pomogli pieskowi zapomniec, o bolu jaki doznala z rak "psudoludzi"? Quote
GreenEvil Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ja wiem, aczkolwiek zdjec nie mam :( Lenka ma sie wspaniale, wyglada cudownie i regularnie "pracuje" na sggw :) pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts