evita. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Lenka, oby uśmięchnęło się do ciebie szczęście :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Szyszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Lenko już mnie paluchy od tych kciukasów bolą.:diabloti: Quote
Lemoniada Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szyszka napisał(a):Lenko już mnie paluchy od tych kciukasów bolą.:diabloti: Ciotka, nie marudź, tylko trzymaj!:evil_lol: Quote
Szyszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Trzymam, trzymam.:lol: Dzis piątek. Lenka, może to ten dzień. Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziś już piątek...:lol: Mam nadzieję, że nie będziemy trzymani w niepewności do jutra??? :cool3: Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czekamy na jakies wieści i caly czas trzymamy mocno kciuki Quote
diana79 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 trzymamy nadal kciuki i czekamy na dobre wieści :lol: Quote
Szyszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ło, matko. Myślałam, że już coś wiadomo, ale stresy.;) Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ciągle cisza!!! Zaraz z nerwów obgryze wszystkie paznokcie!!! Czekamy wszyscy na jakies wiesci!!! Czy piatek okazal sie dla suni szczesliwym dniem???? Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Błagamy o wieści....:modla: :modla: :modla: Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czekamy i czekamy a ciagle cisza, ale nas trzymaja w niepewnosci Quote
GreenEvil Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 przepraszam bardzo za pore ;) - dopiero co wrocilam. Lenka znalazla wspanialy DOMEK :) domek sklada sie z Panci i Mamy Panci. Pancia - pracownica sggw, totalnie zakrecona na punkcie Leneczki (bo uwierzcie, ciezko nie byc - to jest pies idealny) Lenka mieszka na pradze polnoc. pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 GreenEvil napisał(a):przepraszam bardzo za pore ;) - dopiero co wrocilam. Lenka znalazla wspanialy DOMEK :) domek sklada sie z Panci i Mamy Panci. Pancia - pracownica sggw, totalnie zakrecona na punkcie Leneczki (bo uwierzcie, ciezko nie byc - to jest pies idealny) Lenka mieszka na pradze polnoc. pzdr GreenEvil Hura!!! Coz za wspaniale wiesci, normalnie tak sie ciesze ze az trudno sobie to wyobrazic!! Czyli Lenka juz dzis spedza pierwsza noc w nowym domku. Napewno bedzie miala juz cudowne zycie. O rany jak sie ciesze:multi: :multi: :multi: Quote
Agata69 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie jestem w stanie opisać jak bardzo się cieszę. życzę paniom Lenki amych szczęśliwych chwil. bo co do szczęścia Lenki nie mam wątpliwości. Quote
Lemoniada Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cudowne wieści!:multi: Lenka do "Już w nowym domu" marsz!:lol: Czy zostały jakieś długi po suczce? Quote
israel Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kochana Lenko, Wspanialy Nowy Domku - zyjcie razem dlugo i szczesliwie :) Quote
eunice Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Oby tylko te urazy glowy niespowodowaly w pozniejszym czasie jakiegos guza:placz: Oby nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Quote
Szyszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A ja jak zwykle opóźniona! Ale cuda! Strasznie się cieszę, brak słów, klawa zalana łzami. Są na tym świecie dobrzy ludzie. Dziękuje Panciom Lenki i życze samych szczęśliwych dni. Nie mogę dodać emotikonków, ze względu na jakieś dziwadła w kompie, ale wyobraźcie sobie ile by ich tu skakało. Quote
ANETTTA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ooooooooooooooooooocudowne wieści a jak jej stan po tych urazach czy ona widzi Quote
troglodytes Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szyszka napisał(a):A ja jak zwykle opóźniona! Ale cuda! Strasznie się cieszę, brak słów, klawa zalana łzami. Są na tym świecie dobrzy ludzie. Dziękuje Panciom Lenki i życze samych szczęśliwych dni. Nie mogę dodać emotikonków, ze względu na jakieś dziwadła w kompie, ale wyobraźcie sobie ile by ich tu skakało. Podpisuję się pod tym cytatem - pewnie napisałbym to samo. Cieszymy się bardzo :Cool!: P.S. w takiej sytuacji chyba moę zastąpić banerek Lenki innym, psiaka, który jak na razie ma mniej szczęścia Quote
Recommended Posts