Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam bardzo za pore ;) - dopiero co wrocilam.
Lenka znalazla wspanialy DOMEK :) domek sklada sie z Panci i Mamy Panci. Pancia - pracownica sggw, totalnie zakrecona na punkcie Leneczki (bo uwierzcie, ciezko nie byc - to jest pies idealny) Lenka mieszka na pradze polnoc.

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
przepraszam bardzo za pore ;) - dopiero co wrocilam.
Lenka znalazla wspanialy DOMEK :) domek sklada sie z Panci i Mamy Panci. Pancia - pracownica sggw, totalnie zakrecona na punkcie Leneczki (bo uwierzcie, ciezko nie byc - to jest pies idealny) Lenka mieszka na pradze polnoc.

pzdr
GreenEvil

Hura!!!
Coz za wspaniale wiesci, normalnie tak sie ciesze ze az trudno sobie to wyobrazic!!
Czyli Lenka juz dzis spedza pierwsza noc w nowym domku. Napewno bedzie miala juz cudowne zycie. O rany jak sie ciesze:multi: :multi: :multi:

Posted

A ja jak zwykle opóźniona! Ale cuda! Strasznie się cieszę, brak słów, klawa zalana łzami. Są na tym świecie dobrzy ludzie. Dziękuje Panciom Lenki i życze samych szczęśliwych dni. Nie mogę dodać emotikonków, ze względu na jakieś dziwadła w kompie, ale wyobraźcie sobie ile by ich tu skakało.

Posted

Szyszka napisał(a):
A ja jak zwykle opóźniona! Ale cuda! Strasznie się cieszę, brak słów, klawa zalana łzami. Są na tym świecie dobrzy ludzie. Dziękuje Panciom Lenki i życze samych szczęśliwych dni. Nie mogę dodać emotikonków, ze względu na jakieś dziwadła w kompie, ale wyobraźcie sobie ile by ich tu skakało.

Podpisuję się pod tym cytatem - pewnie napisałbym to samo.
Cieszymy się bardzo :Cool!:
P.S. w takiej sytuacji chyba moę zastąpić banerek Lenki innym, psiaka, który jak na razie ma mniej szczęścia