GreenEvil Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Melduje, ze wrocilam. Dajcie chwilke odsapnac, zaraz napisze i dam zdjecia. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jezorek dla Ciotek Owczarek niemiecki wielkouchy :evil_lol: Wiadomo juz napewno - Lenka nie bedzie widziala na prawe oko - zbliznowacenia. Krople sa podawane po to, zeby zagoilo sie spokojnie do konca. Operacji na czaszke nie bedzie- goi sie samoistnie wspaniale :D Lenka jest super grzecznm i spokojnym psem, pieknie chodzi na smyczy i uwielbia parowki ;)... moze powoli zaczac szukac domku :multi:. pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 pięknie się prezentuje:loveu: i jaka dostojna!!! Nie dostałam odpowiedzi na mego w maila co wówczas do redaktor naczelnej wysyłałam w sprawie Lenki-nic zero-bardzo dziwne-to tak drastyczny przypadek-i nawet słowa:shake: Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czy jakieś leki będą jej podawane ze względu na obrażenia czaszki?? Czy poprostu po zagojeniu się nic nie będzie jej bolało i nie będą potrzebne tabletki Quote
GreenEvil Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja chyba trochu za duze zdjecia dalam :oops: wybaczcie... Lenka sie zagoi i bedzie szlus, zadnych wiecej lekow dostawac nie bedzie musiala, ew. jakies krople nawilzajace do oka. pzdr GreenEvil Quote
Szyszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Piękna sunia, naprawdę piękna. To znaczy zaczynamy szukać "małej" domku :loveu: Quote
wanda szostek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Oby się znalazł najlepszy z najlepszych po tym co przeżyła. Quote
oktawia6 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 najlepszy to prawda-po takiej Golgocie.....na rękach powinna byc noszona i kwiatkami róź dróżkę jej posypywac Quote
Isiak Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kochana sunieczka... Tylko jak znaleźć taki cudowny domek dla niej? Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 GreenEvil napisał(a):Ja chyba trochu za duze zdjecia dalam :oops: wybaczcie... Lenka sie zagoi i bedzie szlus, zadnych wiecej lekow dostawac nie bedzie musiala, ew. jakies krople nawilzajace do oka. pzdr GreenEvil zdjecia sa swietne Lenka ladnie na fotkach wyglada...biedactwo ze oczka nie da sie uratowac.. Quote
GreenEvil Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jedna rzecz mnie u Lenki "powala" - jak niesamowicie silny i zrownowazony ona musi miec charakter, ze pomimo tego wszystkiego zlego co ja spotkalo, nie wykazuje _cienia_ agresji ni strachu w stosunku do czlowieka. Lena.. I :loveu: U ;) pzdr GreenEvil Quote
beka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Mam nadzieję że znajdzie kogoś kto wynagrodzi jej krzywdy których doznała... Quote
enia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ciesze sie, że sunieczce lepiej już. Czy szukacie domu dla Lenki? ona bedzie cały czas na SGGW? Quote
lewkonia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wkleiłam na ten wątek link do Lenki. I thttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php? p=6443714#post6443714 Tylko pozostało czekać.:roll: Quote
fizia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Matko..brak mi słów... Trzymam kciuki za zdrowie i za kochający Dom!!! Quote
Isiak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A ja wieczorkiem zaraz zrobię przelew dla Lenki, bo cioteczka Angelika8 kupiła breloczki na moim bazarku :multi: :multi: :multi: Zrobiłabym już teraz, ale z pracy nie mogę - brak jakiegoś komponentu w kompie :roll: Quote
Hakita Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Oby Leneczka znalazła cudowny domek, który jej wszystko wynagrodzi...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
marola Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Właśnie znalazłam wontek Lenki. Tego "człowieka" powinno spotkać to samo. Jak można tak pastwić się nad psem.Lenko trzymam kciuki za Twoje zdrówko i za domek, na pewno się znajdzie. Quote
Recommended Posts