Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Kamilapon.
A czy mogłabyś mi go wypozyczyć na jh? Bo jeśli chodzi o wystawienie w ringu to też bym bardzo chętnie wystawiła tylko ja nigdy niewystawiałam pieska, ale teorie znam bardzo dobrze i byłam na kilku wystawch i przyglądałam się wystawcą jak wystawiają psiaki w ringu rasy i głównym, ale mimo wszystko tej praktyki to nieznam i trzeba się liczyć z tym że napoczątku mogę mieć jakąś potyczkę:roll: takrze jeżeli nade wszystko zależy ci na zwycięstwie pieska to bezpieczniej będzie najpierw na jh:cool3: A tak wogóle to pon-y są moją ulubioną rasą ale cena za szczeniaczka trochę duża i narazie muszę go sobie odpuścić:placz:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
Nikt nie jest chętny poćwiczyć/wyporzyczyć na JH Golden retrievera, suka 3,5 lat?

Tzn. Ty chciałabyś wypożyczyć? Bo jeśli tak to ja bardzo chętnie na jh. A zkąd jesteś?

• 5 weeks later...
Posted

Kamilapon napisał(a):
Acha i mój plan wystaw jest elastyczny, jeżeli jakiś młody handler będzie chciał go zabrać na konkretną wystawę mogę się dostosować. Wszystko zależy od tego czy ktoś będzie chciał z nim trenować i startować. :)

Znasz już swój plan na wystawy(chociaż orientacyjny)?:lol:

Posted

Szukam kogoś ze Szczecina i bliskich okolic, kto ma doświadczenie w wystawianiu, chciałby mi pomóc przygotować psa do wystawiania na wiosnę i ma cierpliwość do bullterierów :razz:

Posted

Greven napisał(a):
Szukam kogoś ze Szczecina i bliskich okolic, kto ma doświadczenie w wystawianiu, chciałby mi pomóc przygotować psa do wystawiania na wiosnę i ma cierpliwość do bullterierów :razz:

Witam ja mieszkam w Szczecinie , jeśli był/a byś zainteresowany/a prosze o kontakt na prv :)
Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Dog Handler napisał(a):
Witam ja mieszkam w Szczecinie , jeśli był/a byś zainteresowany/a prosze o kontakt na prv
Pozdrawiam

Super! Przed nowym rokiem nie znajdę czasu, ale chętnie spotkam się z Tobą już w 2008 :razz: Poznasz Gizma, przyszłego championa ringów :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Witam.
Chciałabym wystawiać psa na Młodym Prezenterze.Jestem z Częstochowy i najlepiej żeby pies też był.Chciałabym wystawić psa jakieś małej rasy, ewentualnie psa,nad którym łatwo 'zapanować'. Prosiłabym też, o wytłumaczenie figur 'w praktyce' , bo nie za bardzo je rozumiem.
Kontakt;
PW na dgm.
GG; 6750255
e-mail; alau@vp.pl

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Jadwiga 1']Ja jestem zainteresowana prowadzeniem psa na ringu w Opolu dnia
27 kwietnia 2008 Rasa- sznaucer średni czarny .Klasa championów

Jest psem bardzo ułożonym
O ile jesteś zainteresowana ,to proszę o kontakt.
jwwawrzos @wp.p
[URL="http://www.nicknamegrandcalvera.boo.pl"]www.nicknamegrandcalvera.boo.pl[/URL]

Pozdrawiam
Iza[/quote]

Jezeli chodzi o ring to mysle ze moge pomoc :)

Posted

Witam!

Wiem że jeszcze dużo czasu ale:
Szukam pieska na MP :lol: - MWPR w Szczecinie (sobota i niedziela)
Najlepiej żeby był obeznany z ringiem i chciał się prezentować z obcym :evil_lol:. Rasa raczej bez znaczenia :loveu:
Pozdrawiam ;)

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuje psa na Kraków CACIB na sobote ;) Najlepiej jakis z 5 grupy ale to juz takie bardziej moje osobiste wymogi...

Bedzie ktos moze na Krakowie? MateUsz moze ty ;)? Rywalizacja napewno nie taka jak na Jarosławiu by byla xD

• 4 weeks later...
Posted

Ewelina & Hera napisał(a):
ja mogę pożyczyć wyżlisko na jelenią górę lub walbrzych ale trzeba do niej odpowiedniej ręki :)

Ewelina, a co rozumiesz przez słowo "odpowiednia ręka"?:cool3:. Tzn. powiedz czy chętnie biegnie i czy ustoi chwilę spokojnie:lol:.