REDA&MELA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Do Kamilapon. A czy mogłabyś mi go wypozyczyć na jh? Bo jeśli chodzi o wystawienie w ringu to też bym bardzo chętnie wystawiła tylko ja nigdy niewystawiałam pieska, ale teorie znam bardzo dobrze i byłam na kilku wystawch i przyglądałam się wystawcą jak wystawiają psiaki w ringu rasy i głównym, ale mimo wszystko tej praktyki to nieznam i trzeba się liczyć z tym że napoczątku mogę mieć jakąś potyczkę:roll: takrze jeżeli nade wszystko zależy ci na zwycięstwie pieska to bezpieczniej będzie najpierw na jh:cool3: A tak wogóle to pon-y są moją ulubioną rasą ale cena za szczeniaczka trochę duża i narazie muszę go sobie odpuścić:placz: Quote
Kamilapon Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Melka tak jak napisałam wcześniej - nie ma najmniejszego problemu :) Quote
REDA&MELA Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wielkie dzięki dla Kamilapon:buzi:Jak tylko będziesz znała swój plan na wystawy(chociaż orientacyjny) koniecznie napisz:lol: Quote
Kaya Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nikt nie jest chętny poćwiczyć/wyporzyczyć na JH Golden retrievera, suka 3,5 lat? Quote
REDA&MELA Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kaya napisał(a):Nikt nie jest chętny poćwiczyć/wyporzyczyć na JH Golden retrievera, suka 3,5 lat? Tzn. Ty chciałabyś wypożyczyć? Bo jeśli tak to ja bardzo chętnie na jh. A zkąd jesteś? Quote
REDA&MELA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kamilapon napisał(a):Acha i mój plan wystaw jest elastyczny, jeżeli jakiś młody handler będzie chciał go zabrać na konkretną wystawę mogę się dostosować. Wszystko zależy od tego czy ktoś będzie chciał z nim trenować i startować. :) Znasz już swój plan na wystawy(chociaż orientacyjny)?:lol: Quote
Greven Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Szukam kogoś ze Szczecina i bliskich okolic, kto ma doświadczenie w wystawianiu, chciałby mi pomóc przygotować psa do wystawiania na wiosnę i ma cierpliwość do bullterierów :razz: Quote
Dog Handler Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Witam , ja jestem ze Szczecina :) Moje gg to 568679 :) Zapraszam na www Quote
Dog Handler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Greven napisał(a):Szukam kogoś ze Szczecina i bliskich okolic, kto ma doświadczenie w wystawianiu, chciałby mi pomóc przygotować psa do wystawiania na wiosnę i ma cierpliwość do bullterierów :razz: Witam ja mieszkam w Szczecinie , jeśli był/a byś zainteresowany/a prosze o kontakt na prv :) Pozdrawiam Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dog Handler napisał(a):Witam ja mieszkam w Szczecinie , jeśli był/a byś zainteresowany/a prosze o kontakt na prv Pozdrawiam Super! Przed nowym rokiem nie znajdę czasu, ale chętnie spotkam się z Tobą już w 2008 :razz: Poznasz Gizma, przyszłego championa ringów :evil_lol: Quote
Shetanka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witam. Chciałabym wystawiać psa na Młodym Prezenterze.Jestem z Częstochowy i najlepiej żeby pies też był.Chciałabym wystawić psa jakieś małej rasy, ewentualnie psa,nad którym łatwo 'zapanować'. Prosiłabym też, o wytłumaczenie figur 'w praktyce' , bo nie za bardzo je rozumiem. Kontakt; PW na dgm. GG; 6750255 e-mail; alau@vp.pl Quote
Florka_xyz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Jadwiga 1']Ja jestem zainteresowana prowadzeniem psa na ringu w Opolu dnia 27 kwietnia 2008 Rasa- sznaucer średni czarny .Klasa championów Jest psem bardzo ułożonym O ile jesteś zainteresowana ,to proszę o kontakt. jwwawrzos @wp.p [URL="http://www.nicknamegrandcalvera.boo.pl"]www.nicknamegrandcalvera.boo.pl[/URL] Pozdrawiam Iza[/quote] Jezeli chodzi o ring to mysle ze moge pomoc :) Quote
Sandra i Soul :) Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witam! Wiem że jeszcze dużo czasu ale: Szukam pieska na MP :lol: - MWPR w Szczecinie (sobota i niedziela) Najlepiej żeby był obeznany z ringiem i chciał się prezentować z obcym :evil_lol:. Rasa raczej bez znaczenia :loveu: Pozdrawiam ;) Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A wystawy w trójmieście? Bedzie ktoś i "wypożyczy" pieska? Od razu mówię- początkująca :D Quote
Cordia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 szukam handlera z lublina chodzi o pomoc w przygotowaniu i moze wystawienie :) prosze o kontakt na maila ivanek15@interia.pl Quote
Spanielek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 szukam psa na JH najlepiej pies ładnie chodzacy i efektowny.ja mam cocker spaniel ale moja suczka jest za stara a poza tym nie lubi wystaw .jestem z Poznania Quote
Spanielek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jestem na prawie każdej wystawie interesują mnie: charty springery setery sznaucery molosy - wszystkie Quote
Coffee&Nera Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Poszukuje psa na Kraków CACIB na sobote ;) Najlepiej jakis z 5 grupy ale to juz takie bardziej moje osobiste wymogi... Bedzie ktos moze na Krakowie? MateUsz moze ty ;)? Rywalizacja napewno nie taka jak na Jarosławiu by byla xD Quote
MateUsz Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Szukam pisiaka na MP na BYTOM .....PW :) pliiiiiiiiiiissssssss Quote
Ewelina & Hera Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ja mogę pożyczyć wyżlisko na jelenią górę lub walbrzych ale trzeba do niej odpowiedniej ręki :) Quote
MateUsz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 powiem ci , że obojętne tylko żeby nie skakał zamiast biegać i w miarę stał ... :P Quote
REDA&MELA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ewelina & Hera napisał(a):ja mogę pożyczyć wyżlisko na jelenią górę lub walbrzych ale trzeba do niej odpowiedniej ręki :) Ewelina, a co rozumiesz przez słowo "odpowiednia ręka"?:cool3:. Tzn. powiedz czy chętnie biegnie i czy ustoi chwilę spokojnie:lol:. Quote
Recommended Posts