Shetanka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Shetanka']Szukam na RYBNIK na Młodego Prezentera dwóch psów - dla mnie i dla koleżanki (która obecnie nie ma internetu). Rasa obojętna, byleby wiedział o co chodzi i poszedł z obcą osobą - ten jeden pies najlepiej jakby był " łatwy ", bo koleżanka będzie pierwszy raz startować. ja również przypominam się :p Quote
Biutka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Tobi&Wera napisał(a):No to fajnie Biutka :) Trzymam kciuki;) Dzięki! ;) Może wreście się poznamy, bo w W-wie nie było jakoś czasu.. :oops: Quote
LupusDuleks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Poszukiwany piesowaty na zabrze oraz ew. rybnik :) Quote
Dogha Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Awaryjnie szukam psa na Kielce 14.11.09. Najlepiej średni/duży pies (tylko taki nie za duzy, molosy odpadają :eviltong:) Chętnie aussie, springer spaniel, seter, husky, collie, sheltie Quote
Shetanka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Rybnik NIEAKTUALNY. Poszukuję na ZABRZE. Quote
dariog Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 co prawda w Poznaniu jest finał, ale gdby ktoś chciał sobie z polską rasą pobiegać to chętnie udostępnię psa - oczywiście można wcześniej sobie wyprobować. Szczegoły o psie na stronie w podpisie ;) Quote
emdziolek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Poszukuje psa na JH z Poznania, na wystawe 13/14.02.2010 w Bydgoszczy. Chciałabym zacząć cwiczyc najlepiej juz w styczniu bo bede debiutować w Młodym prezenterze i chciałabym dobrze wypaść. Rasa obojętna, fajnie gdyby psiak miał juz jakąś styczność z ringiem :) Quote
Marchewkowy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Szukam psiska na KWPR w Głogowie sobota i niedziela. Pozdrawiam Quote
Darvin Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 oddam w dobre ręce weimaranera w piątek Głogów. Jeśli jest ktoś chętny proszę o PW Quote
Kisses Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Poszukuję psa na MP do Katowic w piątek. Z góry dziękuję ;) PW / GG: 1377956 Quote
Shetanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Poszukuję do Presova (Słowacja) na 20.01 oraz do Katowic na wszystkie dni. Quote
emdziolek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jakby ktoś chciał psa na Głogów mogę dać swojego Wolliego- Buldog Francuski, co fakt czasami kręci sie na ringu ale jak dobrze złapie kontakt z wystawcą to jest super ;) Quote
psiulka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Szukam psa na wystawę w Rzeszowie, na niedzielę. Rasa obojętnie jaka, dobrze byłoby, żeby miał już jakieś doświadczenie na ringu. ;) Quote
kivik Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jesli ktos bylby chetny na jamnika, to moze sprobowac:) ladnie chodzi na pileczke i jedzenie, tylko trzeba z nim lagodnie i bez adnych nerwow Quote
emdziolek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ja nadal szukam na bydgoszcz na nocną wystawe. Quote
Shetanka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='kivik']jesli ktos bylby chetny na jamnika, to moze sprobowac:) ladnie chodzi na pileczke i jedzenie, tylko trzeba z nim lagodnie i bez adnych nerwow[/QUOTE] a na jakich wystawach będziecie ? bo byłabym zainteresowana ;D Quote
Marchewkowy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Poszukuje psa na młodego prezentera w Rzeszowie na niedzielę. Quote
kivik Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Shetanka']a na jakich wystawach będziecie ? bo byłabym zainteresowana ;D[/QUOTE] Rzeszow i KAtowice juz zarezerwowany. Jak ktos bedzie w Rzeszowie i chcialby sprobowac czy mialoby to by to jakis sens to mozemy sie gdzies kolo ringu naszego umowic. jak sie spodoba, to mozemy sie umowic na inne wystawy. A przy okazji, bo sie na tym nie znam. Jak to wyglada w praktyce - pies czeka na swoja kolej na ocene na ringu, a z tego co wiem eliminacje MP odbywaja sie w tym samym czasie. Czy mozna to sobie jakos dopasowac zeby nie kolidowalo? Quote
Kisses Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Zacinające dogo doprowadza mnie do szału, zjadło mi wypowiedź... MP stara się ustawić tak, żeby nie było akcji 'mój pies wchodzi na ring, nie mam psa na MP', w Kielcach na przykłąd podane były 2-3 terminy, w których można było iść na eliminacje, godzinę dopasowywało się do 'swojego' psa, tak, zeby nie kolidowało z normalnym wystawieniem. No ale niestety zdarzają się takie wypadki, że coś na siebie nachodzi ;) Mam nadzieję, że wyjaśniłam ;) Quote
Shetanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='kivik']Rzeszow i KAtowice juz zarezerwowany. Jak ktos bedzie w Rzeszowie i chcialby sprobowac czy mialoby to by to jakis sens to mozemy sie gdzies kolo ringu naszego umowic. jak sie spodoba, to mozemy sie umowic na inne wystawy. A przy okazji, bo sie na tym nie znam. Jak to wyglada w praktyce - pies czeka na swoja kolej na ocene na ringu, a z tego co wiem eliminacje MP odbywaja sie w tym samym czasie. Czy mozna to sobie jakos dopasowac zeby nie kolidowalo?[/QUOTE] Zależy od wystawy i sędziego. Albo jest tak, że eliminacje są np. od 12 do 14 i wtedy przychodzi się po ocenie, każdy tak jak mu pasuje. Albo eliminacje są po ocenie wszystkich psów , np. o 14 czy 15. Albo eliminacje są o konkretnej godzinie, ale wtedy jak nie pasuje to można zgłosić do sędziego i umówić się na inną godzine. Tak czy siak w regulaminie MP pisze, że konkurs musi być zorganizowany tak, aby pies miał możliwość pokazania się na ringu i na MP. Quote
kivik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dziekuje za wytlumaczenie. Tak sobie myslalam, ze jakos tak to powinno byc, ale czesto to co nam sie wydaje logiczne, w rzeczywistosci jest calkiem inne:) Quote
narisowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Shetanka']Poszukuję do Presova (Słowacja) na 20.01 oraz do Katowic na wszystkie dni. moge użyczyć młodego fielda :) na preszów jak jesteś zainteresowana to daj znać narisowa@wp.pl Quote
Recommended Posts