Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ah, no tak. :oops: Miesiące mi się pomyliły. Warszawa już nie ważna, ponieważ, grupa w której wychodzę na ring moją sucz jest w piątek, czyli w dniu szkolnym.

Szukam więc pieska na 6 września w Przemyślu ;]

Posted

Kaya napisał(a):
Wystawa w Warszawie odbyła się w tym miesiącu tydzień temu, następna będzie 1-2.09 czyli we wrześniu ;)

Kaya pomyliły Ci się dni:
11-12.09r.
Ale to nic ;)
Każdy ma prawo do pomyłki :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Biutka mogę na Białystok uzyczyć Molly o ile cieczki nie dostanie (suczka chiński grzywacz), jestes z Radzymina więc mozesz podjechać i poćwiczyć z nia u mnie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Szukam na RYBNIK na Młodego Prezentera dwóch psów - dla mnie i dla koleżanki (która obecnie nie ma internetu). Rasa obojętna, byleby wiedział o co chodzi i poszedł z obcą osobą - ten jeden pies najlepiej jakby był " łatwy ", bo koleżanka będzie pierwszy raz startować.

Posted

Szukam awaryjnie psa na Kielce 15.11. Nie wiem czy pies, którego mam wystawic na MP dojedzie na 100% więc wole mieć rezerwowego psiaka. Najlepiej jakaś większa rasa :) Może ktos ma psiaka na ten dzień, odrazu mówie, ze nie wiem na 100% czy go wezme, to zalezy tylko od tego czy Saga przyjedzie ze swoją sunią.