Incunabula Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ja szukam na międzynarodową w Opolu. W sobotę najlepiej coś z grupy 3, ale pozostałe tego dnia(1,6,8,10) tez moga być. A w niedziele 7 albo 5 najlepiej. Nie wiem w który będę dzień, ale zgłaszam się na 2. Hej, Jeśli szukasz na niedzielę z V to mogę pożyczyć Ci podengo. Quote
Tobi&Wera Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Z wielką chęcią wystawie na MP Joya. Bardzo Ci dziekuje Agnieszko :-) Quote
Dada Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nie ma za co, cieszę się, że z Tobą pobiegnie :multi: Może się w Nowym Dworze spotkamy? Będziesz go mogła wziąć poćwiczyć, ale myślę, że nie powinno być najmniejszych problemów, pokażę Ci tylko na jakie sygnały reaguje. :lol: Quote
Tobi&Wera Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 okey:p Na Nowym Dworze terz będziemy :-) ja bede w sobote i w niedziele wiedz nie ma żadnych problemów. A i jesze jedno;-) Jest za co dziękowa Agnieszk, po długich poszukiwaniach znalazłam w końcy psa na Opole:multi:dzięki bardzo:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ja szukam na międzynarodową w Opolu. W sobotę najlepiej coś z grupy 3, ale pozostałe tego dnia(1,6,8,10) tez moga być. A w niedziele 7 albo 5 najlepiej. Nie wiem w który będę dzień, ale zgłaszam się na 2. A ja nadal szukam na sobotę;) Quote
Tobi&Wera Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A ja nadal szukam na sobotę;) Zuza Tobiaszek sie bardzo ładnie prezętuje i nie ma z nim żadnych problemów, no i przedewszystkim jego samego sie łatwo wystawia. Jeśli chcesz to z chęcią Ci go dam na MP. Ja jestem przez trzy dni w opolu ;-) Pozdrawiam:p Quote
Zuza i Noddy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Tobi&Wera napisał(a):Zuza Tobiaszek sie bardzo ładnie prezętuje i nie ma z nim żadnych problemów, no i przedewszystkim jego samego sie łatwo wystawia. Jeśli chcesz to z chęcią Ci go dam na MP. Ja jestem przez trzy dni w opolu ;-) Pozdrawiam:p Wielkie dzięki, jak nie znajdę, żadnego terriera(bo bardzo bym chciała) to chętnie pójdę z Tobim. A ty nie bierzesz go na MP? Quote
Tobi&Wera Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Wielkie dzięki, jak nie znajdę, żadnego terriera(bo bardzo bym chciała) to chętnie pójdę z Tobim. A ty nie bierzesz go na MP? W sobote biegne z innym grzywkiem ;-) Więc sie nie martw:p Quote
Shetanka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Shetanka napisał(a):W takim razie powoli szukam na Częstochowę ;) Juz nie tak powoli, bo miesiąc do wystawy... szukam dla siebie i dla debiutującej koleżanki :D Quote
Biutka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tobi&Wera napisał(a):okey:p Na Nowym Dworze terz będziemy :-) ja bede w sobote i w niedziele wiedz nie ma żadnych Fotorelacja będzie :evil_lol: Poszukuję psiaczka do Grudziądza. Proszę o odp! :placz: Quote
Pietruszka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja poszukuję psa na MP do Opola, dzień niedziela.;) Quote
Shetanka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Shetanka napisał(a):Juz nie tak powoli, bo miesiąc do wystawy... szukam dla siebie i dla debiutującej koleżanki :D Jednak nie, szukam tylko dla siebie :D Edit; o Częstochowę chodzi XD Quote
Shetanka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dada napisał(a):Na piątek mogę dać Margrabiego Na piątek w Opolu? Ja bym chętnie wzięła. Quote
Zuza i Noddy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A ja nadal szukam na sobotę;) Już znalazłam. Quote
Jadwiga 1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pietruszka napisał(a):Ja poszukuję psa na MP do Opola, dzień niedziela.;) Ja poszukuje osoby na niedzielę do wystawienia psa sznaucera średniego. Quote
mortikia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Płock i Radom - oferuję psa rasy siberian husky na JH - tylko w dobre doświadczone ręce ;) Piesek młody, bardzo wesoły, chętnie pracujący, efektowny. Kontakt na priv. Quote
Shetanka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jadwiga 1 napisał(a):Ja poszukuje osoby na niedzielę do wystawienia psa sznaucera średniego. Wysyłam priv. Ja szukam na Bytom oraz na Kraków na oby dwa dni. Quote
Zuza i Noddy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Shetanka napisał(a):Wysyłam priv. To już nieaktualne ;) Quote
Pietruszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ja poszukuję psa na MP do Opola, dzień niedziela.;) Nadal szukam psa na zastępstwo, bo pies, z którym miałam być może się nie pojawić. Quote
Rosalie. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Witam, szukam psiaka na krajówkę do Bytomia 17 maja ;) W razie wszelkich pytań proszę pisać na priv : ) Quote
Dominika i Porto Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mogę oddać swojego psa na JH :) kundel wie o co chodzi i jest chętny do pracy :) Quote
McDzik Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dominika i Porto jedziecie na Bytom? Szukam na Bytom i Kraków oba dni :lol: EDIT: Jeszcze szukam na Leszno Prestiege -niedziela :lol: Rasa obojetna, byleby czaił ocb :lol: Quote
Recommended Posts