Kamilla Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Pani jest z Kołobrzegu, prawda? Mogę wiedzieć w którym oddziale jest zarejstrowany piesek? Quote
Kamilla Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Paskuda_Bandzior napisał(a):Tak jak pisałam powyżej 28 jestem w Głogowie, bordera moge pozyczyc jak ktos chętny. Wiem, ze niezbyt efektowna rasa do wystawiania, ale zawsze 8) Mnie niestety nie będzie w Głogowie, ale powiem że bordery to śliczne pieski:) Pięknie się ruszają i myślę że są jak najbardziej do MP :)) Quote
Hawanka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Kamilla napisał(a):Pani jest z Kołobrzegu, prawda? Mogę wiedzieć w którym oddziale jest zarejstrowany piesek? Piesek jest zaresestrowany w ZKwP oddział Koszalin :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Kamilla napisał(a):Mnie niestety nie będzie w Głogowie, ale powiem że bordery to śliczne pieski:) Pięknie się ruszają i myślę że są jak najbardziej do MP :)) Ze sliczne to ja nie przeczę!! :) I ruch tez mają super - ale borderowy, czyli nie są tak efektowne jak jakieś afgany np. Quote
Kamilla Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Hawanka napisał(a):Piesek jest zaresestrowany w ZKwP oddział Koszalin :) Tak się składa że razem z moją mamą się opiekujemy IX grupą właśnie w Koszlinie :) Quote
Kamilla Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ze sliczne to ja nie przeczę!! :) I ruch tez mają super - ale borderowy, czyli nie są tak efektowne jak jakieś afgany np. Afgary się świetnie ruszają to prawda :) Ale każdy pies ma inny chód. Moje bostony też niezaciekawie się ruszają :P Quote
Hawanka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Kamilla napisał(a):Tak się składa że razem z moją mamą się opiekujemy IX grupą właśnie w Koszlinie :) Hihi to Mamusie znam w takim razie :) Quote
Kamilla Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Hawanka napisał(a):Hihi to Mamusie znam w takim razie :) My jesteśmy od niedawna bo Pani Beaty już nie ma. :) Przejęłyśmy grupę :) Quote
Hawanka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Kamilla napisał(a):My jesteśmy od niedawna bo Pani Beaty już nie ma. :) Przejęłyśmy grupę :) Własnie Myślałam O Pani Beacie :) Quote
Kamilla Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hawanka napisał(a):Własnie Myślałam O Pani Beacie :) Niestety Pani Beata nie mogła już pracować w związku z racji braku czasu ;< Quote
Dacote Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No i jednak mnie nie będzie w Głogowie, bo termin zgłoszeń minął :( Quote
Kamilla Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nie martw się ;< Będzie jeszcze dużo innych wystaw:) Quote
Ciapkowa. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kisses napisał(a):Poszukuję na oba dni Jarosławia :) Ja także. :) Quote
szysz Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mam jamnika szorstkowłosego miniaturowego (mł) będę w rzeszowie i jarosławiu. Pies w ruchu wychodzi bardzo dobrze, a w statyce to zależy ;) Quote
Kisses Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Będę w Rzeszowie, w sobotę zapowiada się u mnie luźniejszy dzień, więc mogłabym się spotkać i spróbować :) Quote
bagira@sara Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a jak by ktos chciał buldoga fr, to chetnie wypożyczę :) jeszcze co prawda szczeniak teraz ma 7 mies ale za jedzenie zrobi wszystko :) bedziemy w Bydgoszczy na walentynkowej rano i wieczorem, chłopak ogólnie juz był 5 razy wystawiany i nie jest problemowy :) Quote
Casablanca Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja będę na walentynkowej w sobotę...co prawda mam swojego psa na MP, ale fajnie byłoby spróbować z innymi rasami, a tu jeszcze buldożeg francuski :) Quote
Natula Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jakby ktoś chciał lhasa apso to moge na pw wysłać liste wystaw gdzie będzie :) 15 miesieczna sunia, bardzo ładnie się wystawia Quote
nika6 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Witam, Oferuję psa chart rosyjski na wystawę w Katowicach! Dzień obojętnie, ale fajnie by było, gdyby to była niedziela ;) Quote
PoziomeczQ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ooo... tylko w Katowicach będzie borzoj? :( Quote
PoziomeczQ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Natula napisał(a):jakby ktoś chciał lhasa apso to moge na pw wysłać liste wystaw gdzie będzie :) 15 miesieczna sunia, bardzo ładnie się wystawia o.O ja poproszę listę wystaw :P pozdrawiam Kamila ;)) Quote
choocolate Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A czy jest ktoś na forum kto ma hodowlę w Białymstoku lub w okolicach tego miasta. No może nie hodowlę, ale pieska, którego można było by wystawiać na JH. Tylko, że ja nigdy nawet psa nie miałam. Nie wiem jak z nim postępować. I szukam właśnie takiej miłej osoby, która użyczyła by mi lekcji i no oczywiście pieska. Mogę zacząć od teraz. Właśnie mam ferie, więc mogę się dostosować. Jestem fanatyczką zwierząt, mam 13 lat. Ps. Czy pieski wystawiane na JH otrzymują jakieś certyfikaty czy coś ? Naprawde ciemna w tym jestem, ale marzę o piesku w wakację albo ze schroniska albo co bym bardziej wolała rodowodowego do kochania i wystawiania. Można 'oferty' kierować pod e-mail: choocolate@amorki.pl ;) Quote
Kisses Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 choocolate napisał(a):Ps. Czy pieski wystawiane na JH otrzymują jakieś certyfikaty czy coś ? Nie, psy na JH nie są oceniane pod względem tego, jak odpowiadają wzorcowi, tam liczy się to, jak TY prezentujesz daną rasę, co o niej wiesz (bo i pytania się zdarzają), jak podchodzisz do psa itp. Otrzymujesz punkty i lokaty na podstawie prezentacji, a nie tego, jak idealnego masz psa :) Quote
Recommended Posts