Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Tak jak pisałam powyżej 28 jestem w Głogowie, bordera moge pozyczyc jak ktos chętny.
Wiem, ze niezbyt efektowna rasa do wystawiania, ale zawsze 8)

Mnie niestety nie będzie w Głogowie, ale powiem że bordery to śliczne pieski:)
Pięknie się ruszają i myślę że są jak najbardziej do MP :))

Posted

Kamilla napisał(a):
Pani jest z Kołobrzegu, prawda?
Mogę wiedzieć w którym oddziale jest zarejstrowany piesek?

Piesek jest zaresestrowany w ZKwP oddział Koszalin :)

Posted

Kamilla napisał(a):
Mnie niestety nie będzie w Głogowie, ale powiem że bordery to śliczne pieski:)
Pięknie się ruszają i myślę że są jak najbardziej do MP :))

Ze sliczne to ja nie przeczę!! :) I ruch tez mają super - ale borderowy, czyli nie są tak efektowne jak jakieś afgany np.

Posted

Hawanka napisał(a):
Piesek jest zaresestrowany w ZKwP oddział Koszalin :)

Tak się składa że razem z moją mamą się opiekujemy IX grupą właśnie w Koszlinie :)

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ze sliczne to ja nie przeczę!! :) I ruch tez mają super - ale borderowy, czyli nie są tak efektowne jak jakieś afgany np.

Afgary się świetnie ruszają to prawda :)
Ale każdy pies ma inny chód.
Moje bostony też niezaciekawie się ruszają :P

Posted

a jak by ktos chciał buldoga fr, to chetnie wypożyczę :) jeszcze co prawda szczeniak teraz ma 7 mies ale za jedzenie zrobi wszystko :) bedziemy w Bydgoszczy na walentynkowej rano i wieczorem, chłopak ogólnie juz był 5 razy wystawiany i nie jest problemowy :)

Posted

Natula napisał(a):
jakby ktoś chciał lhasa apso to moge na pw wysłać liste wystaw gdzie będzie :) 15 miesieczna sunia, bardzo ładnie się wystawia

o.O
ja poproszę listę wystaw :P

pozdrawiam
Kamila ;))

Posted

A czy jest ktoś na forum kto ma hodowlę w Białymstoku lub w okolicach tego miasta. No może nie hodowlę, ale pieska, którego można było by wystawiać na JH.
Tylko, że ja nigdy nawet psa nie miałam. Nie wiem jak z nim postępować. I szukam właśnie takiej miłej osoby, która użyczyła by mi lekcji i no oczywiście pieska. Mogę zacząć od teraz. Właśnie mam ferie, więc mogę się dostosować. Jestem fanatyczką zwierząt, mam 13 lat.
Ps. Czy pieski wystawiane na JH otrzymują jakieś certyfikaty czy coś ?
Naprawde ciemna w tym jestem, ale marzę o piesku w wakację albo ze schroniska albo co bym bardziej wolała rodowodowego do kochania i wystawiania.
Można 'oferty' kierować pod e-mail: choocolate@amorki.pl ;)

Posted

choocolate napisał(a):
Ps. Czy pieski wystawiane na JH otrzymują jakieś certyfikaty czy coś ?

Nie, psy na JH nie są oceniane pod względem tego, jak odpowiadają wzorcowi, tam liczy się to, jak TY prezentujesz daną rasę, co o niej wiesz (bo i pytania się zdarzają), jak podchodzisz do psa itp. Otrzymujesz punkty i lokaty na podstawie prezentacji, a nie tego, jak idealnego masz psa :)