Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

czy wybiera się ktoś do Bytomia na wystawę i mógłby mi pożyczyć psa?
będę także w Katowicach więc mogę się spotka i ewentualnie dogadać co do wystawy w Bytomiu.
Będą to dopiero moje początki i niestety swojego psa nie posiadam.
Pomoże ktoś?

Posted

immortal napisał(a):
Szukam psa na Wloclawek oraz Katowice. Szukam tez transportu na te wystawy z Warszawy.

czy pies musi byc zgłoszony na wystawe na normalną ocenę czy nie? Bo jak nie to moge przywieźć i wypożyczyć swoją sukę grzywaczkę(tylko nie pamiętam w który dzień są grzywki) bo jej nie zgłaszam - Katowice.

Posted

Ilka21 napisał(a):
czy pies musi byc zgłoszony na wystawe na normalną ocenę czy nie? Bo jak nie to moge przywieźć i wypożyczyć swoją sukę grzywaczkę(tylko nie pamiętam w który dzień są grzywki) bo jej nie zgłaszam - Katowice.

Pies nie musi być zgłoszony na ring.

Posted

a nie wybiera się nikt przypadkiem do bytomia? nikt nie byłby w stanie pożyczyć mi psa? proszę o pomoc lub ewentualny kontakt z osobą która znacie a wybiera sie do Bytomia i mogłaby pozyczyć psa...

a i jeszcze orintuje sie ktoś w jakiej cenie jest młody prezenter w częstochowie?

Posted

Ilka21 napisał(a):

Wyslalam pw :)

Posted

to znaczy ja wiem ze jeszcze dużo czasu ale szczeze mówiać wogóle nieorientuje sie jak to jest z szukaniem psa bo to bedzie moja pierwsza wystawa. myślałam jeszcze zeby wąłsnie do częstochowy jechać ale za drogo. jak by ktoś mógł pożyczyć psa na Bytom to bardzo proszę :)

Posted

mogę się wcześniej spotkać w Katowicach(ja nie wystawiam w katowicach) z kimś jeśli ktoś byłby chętny pożyczyć mi psa. jak narazie szukam psa na bytom a w planach mam równiez wystawy w :bielsko białej lub Gorzowie, Będzin, Kraków, Chorzów, Rybnik i Zabrze... (oczywiście jeszcze wszystko się okaże jak to będzie bo bardzo duzo czasu jeszcze) jeśli ktoś byłby w stanie pożyczyć mi psa na którąś z tych wystaw to bardzo proszę pisać ;)

Posted

Kisses napisał(a):
Ktoś wybiera się do Jarosławia i może użyczyć psa? Szukam na oba dni.

Znalazłam już na niedziele, szukam nadal na sobote psa z grupy IX lub VII ;)

Posted

Doświadczonemu młodemu prezenterowi mogę dać Arniego -st - na Jarosław na sobotę. Niuniek fajnie się rusza, ustawia się bez problemu, wytrzymuje długo w postawie, wystawiał się już z obcymi osobami. Ale trzeba pamiętać że to jednak azjata i humorki miewa, jeśli ma doczynienia z niedoświadczoną, niepewną ręką. Jest efektowny wg.mnie i na te małe jarosławskie ringi w sam raz, ale tylko do osoby z pewną ręką.

Posted

Ja mogę pożyczyć psa shih na jakąs śląską wystawe :) a też chciałabym się dowiedzieć jak to jest, czy niezgłoszony pies może brac udział w MP?
Chętnie na Katowice oddam.

Posted

Tak, może, ale musi spełniać warunki takie same, jak pies zgłoszony ;)

Zdaje się, że trzeba wysłać skan rodowodu do oddziału itp. ;)
A jaki shih? ;> Może jakieś foto ? :D