Magda & Zicko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja mogę pożyczyć mojego futra na Katowice ;) ( dni są do uzgodnienia, bo mieszkam niedaleko :)) Quote
jefta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 czy ktoś chciałby beagielkę na Drzonków JH i normalny ring? Quote
Shetanka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jefta napisał(a):czy ktoś chciałby beagielkę na Drzonków JH i normalny ring? wysyłam priva :D Quote
Ania&Kasia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 czy wybiera się ktoś do Bytomia na wystawę i mógłby mi pożyczyć psa? będę także w Katowicach więc mogę się spotka i ewentualnie dogadać co do wystawy w Bytomiu. Będą to dopiero moje początki i niestety swojego psa nie posiadam. Pomoże ktoś? Quote
immortal Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Szukam psa na Wloclawek oraz Katowice. Szukam tez transportu na te wystawy z Warszawy. Quote
Ilka21 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 immortal napisał(a):Szukam psa na Wloclawek oraz Katowice. Szukam tez transportu na te wystawy z Warszawy. czy pies musi byc zgłoszony na wystawe na normalną ocenę czy nie? Bo jak nie to moge przywieźć i wypożyczyć swoją sukę grzywaczkę(tylko nie pamiętam w który dzień są grzywki) bo jej nie zgłaszam - Katowice. Quote
Zuza i Noddy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ilka21 napisał(a):czy pies musi byc zgłoszony na wystawe na normalną ocenę czy nie? Bo jak nie to moge przywieźć i wypożyczyć swoją sukę grzywaczkę(tylko nie pamiętam w który dzień są grzywki) bo jej nie zgłaszam - Katowice. Pies nie musi być zgłoszony na ring. Quote
Ania&Kasia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a nie wybiera się nikt przypadkiem do bytomia? nikt nie byłby w stanie pożyczyć mi psa? proszę o pomoc lub ewentualny kontakt z osobą która znacie a wybiera sie do Bytomia i mogłaby pozyczyć psa... a i jeszcze orintuje sie ktoś w jakiej cenie jest młody prezenter w częstochowie? Quote
Kisses Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 MP w Częstochowie 80zł - nie warto. Ktoś wybiera się do Jarosławia i może użyczyć psa? Szukam na oba dni. Quote
immortal Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ilka21 napisał(a):czy pies musi byc zgłoszony na wystawe na normalną ocenę czy nie? Bo jak nie to moge przywieźć i wypożyczyć swoją sukę grzywaczkę(tylko nie pamiętam w który dzień są grzywki) bo jej nie zgłaszam - Katowice. Wyslalam pw :) Quote
immortal Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kisses napisał(a):Ktoś wybiera się do Jarosławia i może użyczyć psa? Szukam na oba dni. Ja rowniez, do tego transportu z Warszawy. Quote
Ania&Kasia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 drogo cos ten MP w Częstochowie. nie wiecie kto mogłby psa pozyczyc na Bytom? Quote
Kisses Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Drogo, dlatego chyba nikt się nie pojawi, no, może wyjątki. A szukasz na ten majowy Bytom? Tak wcześnie? :D Quote
emdziolek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jakby ktoś chciał moge pożyczyć swojego Buldozka na MP w Katowicach. Quote
Ania&Kasia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 to znaczy ja wiem ze jeszcze dużo czasu ale szczeze mówiać wogóle nieorientuje sie jak to jest z szukaniem psa bo to bedzie moja pierwsza wystawa. myślałam jeszcze zeby wąłsnie do częstochowy jechać ale za drogo. jak by ktoś mógł pożyczyć psa na Bytom to bardzo proszę :) Quote
Ania&Kasia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 mogę się wcześniej spotkać w Katowicach(ja nie wystawiam w katowicach) z kimś jeśli ktoś byłby chętny pożyczyć mi psa. jak narazie szukam psa na bytom a w planach mam równiez wystawy w :bielsko białej lub Gorzowie, Będzin, Kraków, Chorzów, Rybnik i Zabrze... (oczywiście jeszcze wszystko się okaże jak to będzie bo bardzo duzo czasu jeszcze) jeśli ktoś byłby w stanie pożyczyć mi psa na którąś z tych wystaw to bardzo proszę pisać ;) Quote
Kisses Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kisses napisał(a):Ktoś wybiera się do Jarosławia i może użyczyć psa? Szukam na oba dni. Znalazłam już na niedziele, szukam nadal na sobote psa z grupy IX lub VII ;) Quote
Jagoodkaxd Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No więc .. Chce zacząć swoją przygodę z MP ;d Jestem ze Śremu i bardzo bym prosiła o jaką kolwiek pomoc przy wystawianiu. Kontakt: e-mail : jagoodkaxd@o2.pl Gg: 9925298 Quote
McDzik Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Doświadczonemu młodemu prezenterowi mogę dać Arniego -st - na Jarosław na sobotę. Niuniek fajnie się rusza, ustawia się bez problemu, wytrzymuje długo w postawie, wystawiał się już z obcymi osobami. Ale trzeba pamiętać że to jednak azjata i humorki miewa, jeśli ma doczynienia z niedoświadczoną, niepewną ręką. Jest efektowny wg.mnie i na te małe jarosławskie ringi w sam raz, ale tylko do osoby z pewną ręką. Quote
Kisses Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mc, ja Ci Arniego ukradnę, jak jednak w Jarku zrobią MP. Quote
immortal Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Szukam psa na Katowce (trzy dni), a takze transporu z Warszawy (rowniez trzy dni). Quote
Shetanka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ja jednak dalej poszukuję na dwa dni w Drzonkowie Quote
A priori Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja mogę pożyczyć psa shih na jakąs śląską wystawe :) a też chciałabym się dowiedzieć jak to jest, czy niezgłoszony pies może brac udział w MP? Chętnie na Katowice oddam. Quote
Kisses Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tak, może, ale musi spełniać warunki takie same, jak pies zgłoszony ;) Zdaje się, że trzeba wysłać skan rodowodu do oddziału itp. ;) A jaki shih? ;> Może jakieś foto ? :D Quote
A priori Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To jest suczka, doświadczona w wystawach, fotki tu http://www.dogomania.pl/threads/174445-Lolka :D:D ale w MP nie brała nigdy udziału ale to bardzo kontaktowy psiak więc myśle,że nie było by problemu. Na Bytom mogę użyczyć jeśli nie będzie kolidować z wejściem na ring. Quote
Recommended Posts