Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
Tak.
Eee ja dalej jestem na 'nie' tym piłkom i smaczkom na MP, nie podoba mi się to i tyle, takie jest moje zdanie.

Nagaradzanie i przkonywanie do siebie psa jest złe? :eviltong:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nie lubię i rzadko używam (nie powiem, że w ogóle) i nie lubie tych określeń
"dałem psu smaka" no co to znaczy ??
sorry ale nie mogłem wytrzymać znajdźcie na to lepsze określenie albo gwiazdkujcie to słowo bo po prostu mi się zbiera... ;) :evil_lol:

Posted

MateUsz napisał(a):
a ja nie lubię i rzadko używam (nie powiem, że w ogóle) i nie lubie tych określeń
"dałem psu smaka" no co to znaczy ??
sorry ale nie mogłem wytrzymać znajdźcie na to lepsze określenie albo gwiazdkujcie to słowo bo po prostu mi się zbiera... ;) :evil_lol:

o matko a co nie tak z tym sformułowaniem?
Mam pytanie czy to nie ty wystawiałeś w Krośnie cavalierkę?

Posted

McDzik napisał(a):
Poza ringiem jako element socjalizacji nie :lol: A na ringu już ma być do mnie przekonany i zachęcony :lol:

w sumie też prawda, i ja jak ustawiam już przed sędzią to wtedy raczej bez smaka, ale czasami jest dużo osób, a ja mam młodego, szalonego psa któremu się nudzi :eviltong: Smakiem można się trochę pobawić, psa rozweselić, zająć czymś.

Ja jedynie nie toleruję piszczących zabawek :shake:

Posted

MateUsz nie nie odpowiedziałeś w stylu poprzedniego postu choć chciałaeś i chciałeś żeby było tak śmiesznie ale chyba nie mój poziom wiekowy dlatego te zachowania pozostaw dla koleżanek w swoim wieku.

Pozdr.

Posted

MateUsz napisał(a):
Bardziej dziecinne jest "wywyższanie się" i podkreślanie swojego wieku... i to raczej nie mój poziom....
Pozdrawiam serdecznie :evil_lol:

MateUsz ja się nie wywyższam ale zastanów się co czasami piszesz, trochę ogłady...

Posted

Ja moge ew. porzyczyć na niedziele na Sopot ;) O ile moi rodzice przyjadą na wystawe z nimi. 5 letnia Goldenka i 9 mies. Cocker spanielka angielska, z tym, że cockerka o wiele bardziej lubi wystawy i myśle że z nią będzie lepiej się współpracowało, a wystawia się naprawde super, Goldenka to stara wyjadaczka, ale nie jestem pewna czy pójdzie z kimś obcym :)

Posted

Poszukuję pieska na JH w Przemyślu (06.08 ) i Warszawie (11/12.08 ). Najchętniej, ładnie chodzącego z obcą osobą, nauczonego wystawowego 'moresu'. Najlepiej terrier, aczkolwiek inne także mogą być.