Shetanka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 McDzik napisał(a):Tak. Eee ja dalej jestem na 'nie' tym piłkom i smaczkom na MP, nie podoba mi się to i tyle, takie jest moje zdanie. Nagaradzanie i przkonywanie do siebie psa jest złe? :eviltong: Quote
MateUsz Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 a ja nie lubię i rzadko używam (nie powiem, że w ogóle) i nie lubie tych określeń "dałem psu smaka" no co to znaczy ?? sorry ale nie mogłem wytrzymać znajdźcie na to lepsze określenie albo gwiazdkujcie to słowo bo po prostu mi się zbiera... ;) :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 MateUsz napisał(a):a ja nie lubię i rzadko używam (nie powiem, że w ogóle) i nie lubie tych określeń "dałem psu smaka" no co to znaczy ?? sorry ale nie mogłem wytrzymać znajdźcie na to lepsze określenie albo gwiazdkujcie to słowo bo po prostu mi się zbiera... ;) :evil_lol: o matko a co nie tak z tym sformułowaniem? Mam pytanie czy to nie ty wystawiałeś w Krośnie cavalierkę? Quote
Shetanka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 McDzik napisał(a):Poza ringiem jako element socjalizacji nie :lol: A na ringu już ma być do mnie przekonany i zachęcony :lol: w sumie też prawda, i ja jak ustawiam już przed sędzią to wtedy raczej bez smaka, ale czasami jest dużo osób, a ja mam młodego, szalonego psa któremu się nudzi :eviltong: Smakiem można się trochę pobawić, psa rozweselić, zająć czymś. Ja jedynie nie toleruję piszczących zabawek :shake: Quote
Ilka21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 MateUsz napisał(a):Ja?? Nie przypominam sobie ;) :evil_lol: nie no pytam bo nie byłam pewna, jak nie ty to nie ty Quote
MateUsz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rozumiem :P :evil_lol: Chyba, że jakbym to był ja to, to byłbym ja ;) ale mnie tam nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ilka21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 MateUsz ręce mi opadły, nie jestem MP więc proszę odpowiadaj normalnie... Quote
MateUsz Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Odpowiedziałem w stylu poprzedniego postu "jak nie ty to nie ty" :evil_lol::evil_lol: Quote
Ilka21 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 MateUsz nie nie odpowiedziałeś w stylu poprzedniego postu choć chciałaeś i chciałeś żeby było tak śmiesznie ale chyba nie mój poziom wiekowy dlatego te zachowania pozostaw dla koleżanek w swoim wieku. Pozdr. Quote
MateUsz Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Bardziej dziecinne jest "wywyższanie się" i podkreślanie swojego wieku... i to raczej nie mój poziom.... Pozdrawiam serdecznie :evil_lol: Quote
Shetanka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Shetanka napisał(a):Zmiana planów - najpierws szukam na USTROŃ. Przypominam się. Quote
Ilka21 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 MateUsz napisał(a):Bardziej dziecinne jest "wywyższanie się" i podkreślanie swojego wieku... i to raczej nie mój poziom.... Pozdrawiam serdecznie :evil_lol: MateUsz ja się nie wywyższam ale zastanów się co czasami piszesz, trochę ogłady... Quote
McDzik Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Poszukuję (ewentualnie) na [B]Będzin [/B] :lol: Quote
Shetanka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Shetanka']Poszukuję pieska na [B]Nowy Sącz[/B].[/quote] przenoszę.. Quote
MateUsz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Szukam psiaka na CACIB Sopot (sobota i niedziela) ;) Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 MateUsz napisał(a):Szukam psiaka na CACIB Sopot (sobota i niedziela) ;) A jednak? :lol: Quote
Kaya Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja moge ew. porzyczyć na niedziele na Sopot ;) O ile moi rodzice przyjadą na wystawe z nimi. 5 letnia Goldenka i 9 mies. Cocker spanielka angielska, z tym, że cockerka o wiele bardziej lubi wystawy i myśle że z nią będzie lepiej się współpracowało, a wystawia się naprawde super, Goldenka to stara wyjadaczka, ale nie jestem pewna czy pójdzie z kimś obcym :) Quote
Magda & Zicko Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jeżeli ktoś by chciał to wypożyczę na Będzin shih tzu :) pójdzie z obcą osobą praktycznie sam się ustawia :) i ładnie chodzi :cool3: Quote
Saga200 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Poszukuję pieska na JH w Przemyślu (06.08 ) i Warszawie (11/12.08 ). Najchętniej, ładnie chodzącego z obcą osobą, nauczonego wystawowego 'moresu'. Najlepiej terrier, aczkolwiek inne także mogą być. Quote
Recommended Posts