Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spanielek napisał(a):
jestem na prawie każdej wystawie interesują mnie:
charty

springery
setery
sznaucery
molosy - wszystkie

Na lublin leonberger albo mastif tybetański Cie urządza? :)

• 2 weeks later...
Posted

Szukam pieska na szczecin, który ma obycie z ringiem i nie boi się współpracy z nieznanymi osobami, płeć i wielkość obojętna, pieska szukam na niedziele :)

Posted

a ja trochę nie na temat ale mam pytanie kto z was będzie w Lublinie i jakbym nie dała rady(bo mam kolano po operacji a nie wiem czy koleżanka da radę mi wystawić jak coś) to by mi wystawił suczkę chińskiego grzywacza?

Posted

Witam. Poszukuje pieska na wystawe w Szczecinie na sobote. Obojętnie jaka płeć i rasa (mile widziane piesek rasy sredniej bądź dużej) Najlepiej aby był obyty z ringiem i chętnie prezentujący się z obcymi ;) Czekam na propozycje (PW).

Posted

Poszukuję psa na JH do Szczecina ... najlepiej charta, ale nie obrażę się jak będzie inna rasa ;) Wymagań nie mam ... może to być nawet pies dla którego wystawa jest debiutem ( lubię wyzwania :lol: :diabloti: :eviltong: ;) ).

Posted

MateUsz jak moja będzie chciała iść z tobą to możesz ją brać(grzywka),ogólnie współpracuje ale tu jusz pisałam o niej więc jak będziesz chciał to się dokopiesz albo jescze raz ci napiszę

• 2 weeks later...
Posted

gidelskie-psy napisał(a):
A chcesz hasiorka?:diabloti::diabloti::diabloti: to sie odezwij

Czy na Warszawe możliwe krajową mogłabys porzyczyc psiaka (zastanawiam sie nad startowaniem we wrzesniu wlasnie na warszawie) :diabloti:

Posted

Ja mogę pożyczyć setera irlandzkiego. Stoi ładnie, trzeba tylko w biegu znaleźć z nim wspólny język. :evil_lol: Ale potrafi pobiec bez zarzutu, zwłaszcza poza ringiem. Ale nie wykluczam, że to moje nerwy tak działają.
Wystawy kolejno:
Kraków 28.06 sobota
Ustroń 06.07 niedziela
Warszawa11.07 piątek
Włocławek 27.07 niedziela
Sopot, Toruń, Białystok jak wszystko dobrze pójdzie.

Posted

W Warszawie zuza i noddy (jest chętna również na Sopot, ale po Warszawie może zmienić zdanie :evil_lol:)
Czyli Toruń ewentualnie Kaya

To se chłopak pobiega, świetnie. :multi:

Posted

[quote name='moth']W Warszawie zuza i noddy (jest chętna również na Sopot, ale po Warszawie może zmienić zdanie :evil_lol:)
Czyli Toruń ewentualnie Kaya

To se chłopak pobiega, świetnie. :multi:
Oj myślę, ze się nie znudzę i namówię rodziców żeby na wakacjach jechać.:evil_lol:

Posted

Teraz będziemy w
Będzinie
Legnicy
Sopocie

no a po wakacjach
13.09 Chorzów
14.09 Warszawa
28.09 Wrocław
12.10 Zabrze
i 19.10 Racibórz

Na tych wystawach moge pożyczyć Lune/13 miesięcy CTR/
jeszcze na JH nie była bo ja tego nie bardzo rozumiem...i raczej nei spróbuje.