Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jestem piekna i mam szansę na dom :) jesteś może z Jastrzębia?? Pomożesz mi?? Quote
Kluska4 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czyli nikt się jeszcze nie zgłosił z Jastrzębia? Quote
MARCHEWA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jestem z Jastrzębia i mogę domek sprawdzić,czekam na wiecej informacji od bubu. Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 super i dzięki :) zaraz po wizycie Ronia może jechać :) Quote
_bubu_ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Byłam w schronisku i rozmawiałam z Panią kierownik o Roni. Ktoś przyszedł bezpośrednio do schroniska i już ją zaklepał. Teraz tylko czekają aż skończy sie kwarantanna, potem na sterylke i do domu. Więc wizyta w Jastrzebiu już niepotrzebna. Chyba że ktos ma podobną dobermankę , która mogłabym zaproponować Pani z JAstrzebia ? Tylko że Pani ma 2-miesiecznego kotka wiec piesek musi go akceptować.. Quote
Hund Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jak to dobrze że nie musisz mieszkać już w schronisku piesku!! Bądź szczęsliwa!! Quote
Recommended Posts