Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RONIA

[SIZE=4]Ronia została podrzucona do schroniska . Ktoś przywiązał ją do drzewa przed bramą. Nie miał odwagi nawet oddać ją osobiście.. Sunia ma ok 1,5 roku , jest zadbana i widać że miała dom. Ma łagodny charakter i ładnie chodzi na smyczy. Szukamy dla niej dobrego domu u ludzi, którzy otoczą j ą opieką i zapewnią dużą ilość ruchu bo tego bardzo potrzebuje. W schronisku przebywa w kojcu z innym psem , z którym dobrze się dogaduje.

kontakt w sprawie adopcji:
0604-950-574
0515-242-723
beatasw@simplusnet.pl

lub przez dogo kontaktuj się z Hund lub _bubu_

Posted

ech...od razu mi sie zaczyna marzyc jeszcze jedna dobcia-wlasnie taka mlodziutka dla rownowagi..pomarzyc dobra rzecz...kto Ci da domek, dziewczynko?
moze potzreba zrobic allegro suni?ostatnio 2 dobeczki ktorym robilam aukcje juz pojechaly do domku i moge wystawic kolejne

Posted

oczywiscie, ze widzimy-ja nawet podstepnie pokazalam ją rodzinie:evil_lol: ale twardzi są-mówią ze z drugim psem nie damy juz rady(najgorsze ze ja sama to wiem...)

Posted

jest przepiekna z tymi łapkami mnie rozbroiła! ogloszonka 3ba jak najszybciej bo to cudenko moze strachu na stale sie najesc w schronisku.
3mam kciuki za Ciebie sunieczko!
a ex wlasciciela....:angryy: brak słow:angryy:

Posted

Domki nie sprawdzone ale Pani to Katowiece (pod Katowicami o ile dobrze patrzyłam to bardzo blisko Ulaa) a Pan Warszawa, więc tez nie będzie problemu z wizytą przedadopcyjną:)

Posted

Na mapie dogo nie znalazłam nikogo z tej miejscowości. Może kogoś z Gdańska by poprosić, może akurat ktos bedzie w tych okolicach!
I napiszcie w tytule, że szukacie do kontrli kogos z okolic Jastrzębia Zdroju!

Posted

z jastrzębia jest na pewno MARCHEWA i chyba jaksa
a co to za domek bo w jastrzębiu często ogłasza się "hodowla" dobermanów ze szczeniakami za 500 zł