_bubu_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 RONIA [SIZE=4]Ronia została podrzucona do schroniska . Ktoś przywiązał ją do drzewa przed bramą. Nie miał odwagi nawet oddać ją osobiście.. Sunia ma ok 1,5 roku , jest zadbana i widać że miała dom. Ma łagodny charakter i ładnie chodzi na smyczy. Szukamy dla niej dobrego domu u ludzi, którzy otoczą j ą opieką i zapewnią dużą ilość ruchu bo tego bardzo potrzebuje. W schronisku przebywa w kojcu z innym psem , z którym dobrze się dogaduje. kontakt w sprawie adopcji: 0604-950-574 0515-242-723 beatasw@simplusnet.pl lub przez dogo kontaktuj się z Hund lub _bubu_ Quote
dzodzo Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ech...od razu mi sie zaczyna marzyc jeszcze jedna dobcia-wlasnie taka mlodziutka dla rownowagi..pomarzyc dobra rzecz...kto Ci da domek, dziewczynko? moze potzreba zrobic allegro suni?ostatnio 2 dobeczki ktorym robilam aukcje juz pojechaly do domku i moge wystawic kolejne Quote
Hund Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Piesek jest naprawdę piękny i rozsadza go energia. Quote
BIANKA1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja też właśnie patrzę na nią z sentymentem . Ale cóż , straszny u mnie tłok :shake: Pewnie ALLEGRO by się przydało . Bieda mała .:placz: Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Agnieszka Co nie wiesz nic na temat tego pana o którym mi wspominałaś?? Quote
majafaja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 bardzo ladna sunia! na niektorych zdjeciach wyglada jak prawdziwa rasowa! Quote
dzodzo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 oczywiscie, ze widzimy-ja nawet podstepnie pokazalam ją rodzinie:evil_lol: ale twardzi są-mówią ze z drugim psem nie damy juz rady(najgorsze ze ja sama to wiem...) Quote
Ambra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 jest przepiekna z tymi łapkami mnie rozbroiła! ogloszonka 3ba jak najszybciej bo to cudenko moze strachu na stale sie najesc w schronisku. 3mam kciuki za Ciebie sunieczko! a ex wlasciciela....:angryy: brak słow:angryy: Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tutaj adres Pani i Pana którzy chcieli Kiarę. Wyślijcie im Ronje! Już napisałam na ogólnym dobków. weronikaa_s@wp.pl krzysztof79@gery.pl Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 dzięki, zaraz wysyłam, a czy ten domek jest już sprawdzony? Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Domki nie sprawdzone ale Pani to Katowiece (pod Katowicami o ile dobrze patrzyłam to bardzo blisko Ulaa) a Pan Warszawa, więc tez nie będzie problemu z wizytą przedadopcyjną:) Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Szukamy osoby na wizytę przedadopcyjną dla Roni! czy ktos mógłby pomóc? JASTRZEBIE ZDROJ Quote
aisaK Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Na mapie dogo nie znalazłam nikogo z tej miejscowości. Może kogoś z Gdańska by poprosić, może akurat ktos bedzie w tych okolicach! I napiszcie w tytule, że szukacie do kontrli kogos z okolic Jastrzębia Zdroju! Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 aisak Jastrzębie Zdrój jest 70 km od Bielska, w woj śląskim. Ale tez mi sie ta nazwa kojarzy z oklicami Gdańska.. tam też jest Jastrzębie? Quote
anilla Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 z jastrzębia jest na pewno MARCHEWA i chyba jaksa a co to za domek bo w jastrzębiu często ogłasza się "hodowla" dobermanów ze szczeniakami za 500 zł Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 o domku narazie wiem niewiele ale Pani zgadza sie na sterylizacje Quote
Recommended Posts