Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja tylko w wakacje psom zakładam obroze przeciwpchelne, a tak jak maja pchełki to idziemy do weta i dostajemy kropelki, ktore dzialają prawie natychmiastowo.

Posted

Qrcze, ale teraz te obroze sa strasznie drogie, jak ja mam kupic dobra za 25-30 zl dla 3 psow,to ja nie wyrobie z kasą ;/ sa jakies inne preparaty nie na odpchlenie, tylko po to aby pies pchel nie zlapal??

Posted

A ten frontline to mniej wiecej w jakich cenach jest? Czy mozna to kupic tylko u weta, czy w sklepach tez to dostane... I jak dlugo to dziala?

Posted

aguchna,

to zdradz jeszcze gdzie kupilas ten preparat po 10 zl. Ja na Kabatach za Frontline dla psa o wadze 2 kg (york) place dokladnie 21 zl. :evil:

Posted

Moze w srode pojde dziewczyny odrobaczyc, to przy okazji zapytam sie o frontline. Jak nie bedzie drogi, to kupie psom na poczatek lata.

Macie moze linka do jakiejs stronki o dobremanach z ogonami?

Posted
Ja kupiłam Frontline za 10 zł (na psiaka do 20 kg)

:o :o :o To ja na 4 kg psa płace 25 zł :o :-? :roll:

Oczywiście za taką 1 malutką saszetkę :evil: .

A moglibyście napisać co ile powinno się to stosować. Ja gdzieś słyszałam że co 3 miesiące i tak też stosuję :) .

A nie wiecie jeszcze czy można kupić frontline w spreju (takie coś polecał nam hodowca), myślę że mogłoby to nas mniej kosztować :wink: . I czy jest to równie skuteczne jak to w kropelkach???