Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta malutka-Pinczerkowata sunia:

czeka na dobry dom stały-z Warszawy-jest u mnie na DT-w moim banerku wątek.

Gryfonik z Palucha i maleńka Szprotka mają dom.
Ogłoszenia adopcyjne tych piesków są więc nie aktualne i usunięte na prośbę Jagi i Lothii.

Posted

kurcze Oktawia może ma tatoo i dałoby się znaleźc hodowcę?gryfoników nie ma chyba za dużo?
właśnie doczytałam że właściciele się znaleźli, wspaniale że nie musi już siedziec na paluchu

Posted

Jako, ze Szprotka od prawie 3 tyg. mieszka u mnie, to mozna ja usunac z tego watku :)

Za to to malenstwo, mix sznaucera miniatury o niesamowicie madrym spojrzeniu zostalo dwa tygodnie temu wyrzucone z samochodu. Dwa dni ja lapalam, w koncu sie udalo.. Jest strasznie kochana, wiernie czekala az pan wroci w miejscu, w ktorym ja porzucil na pastwe losu :(. Wedlug swiadkow, ktorzy ja obserwowali wpadla pod samochod niedlugo po wyrzuceniu :(. Przebywa obecnie na Paluchu i czeka na domek:

W poniedzialek bede miala lepsze zdjecia.

Posted

[quote name='oktawia6']te maleńswo jest z Palucha-

http://www.psy.warszawa.pl/2007/images/nowepsy/2007-07-21/2056_07.jpg

oraz malutka Szprotka-o wadze 3 kg:

Szprotka jest ok. roczną już wykastrowaną sunią.
W schronisku przebywa od marca 2007, przywieziona przez SM jako pies bezdomny, nikt jej nie szukał; Szprotka jest malutka, waży tylko 3 kg, bardzo przeżywa pobyt w schronisku, boi się gwałtownych ruchów, podniesionego głosu, potrzebuje czasu aby zaufać człowiekowi, boi się smyczy , ale po dłuższej chwili zaczyna iść normalnie, ze względu na niewielkie rozmary bez problemu
mogłaby zamieszkać w bloku.
kontakt: (0)603 224 392 (po 15-tej), aaadamczak@wp.pl

http://www.psy.warszawa.pl/2007/images/wielkopolska/SZprotka7.jpg

SĄ JUŻ W DOMKACH,może mod je usunie?, a czy mogłabyś się dowiedziec czy któryś z przedstawionych paluchowych ozdóbek nie znalazł już domku,coby zaktualizowac?

Posted

lothia napisał(a):

Okta a ten Hawańczyk to wciąż ta sama sunia?
nikt jej jeszcze nie pokochał?

Hawańczyk-tak Lothia-to ta z nowego wątku:roll: -
a ten biedny mop z powyższego zdjęcia to pies w typie PON-a jakby ktoś się domyślał rasy:lol: