Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na wszelki wypadek namiary na Paluch
Warszawskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Na Paluchu
czynne codziennie w godz.: 12.00 - 16.00, również w niedziele i święta
Telefony do biura schroniska: 846 02 36, 868 15 79, 868 06 34, 868 15 78, 0604 778 747
FAX: 846 02 50, e-mail: info@paluch.org.pl
Kontakt do wolontariusza (administratora strony): elali1@aster.pl, tel. 0503 069 502
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Na Paluchu, Paluch 2, 02-197 Warszawa

• 2 weeks later...
Posted

Zakładam a w zasadzie przekopiowuje wątek z PWP o bitym, kopanym, trzymanym na mrozie dzień i noc Pekińczyku, którego też głodzono i poniewierano jak śmieciem:

jego lewe oko wygląda inaczej (jeśli ktoś na to zwróci uwagę) gdyż był tak bity z nogi:angryy: -poniżej jego wątek na PWP.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75521

Liczę, że znajdzie się tutaj jakiś miłośnik małych piesków-i da mu choc DT-dobry odpowiedzialny dom, który zapewni mu spokój i troskliwą opiekę.
Jeśli ktoś się znajdzie to wstawię aukcje na bazarku by tym samym uzbierac pieniązki na jego opieką weterynaryjną, kastrację itd.

Posted

Dzięi Lothia, że mnie ubiegłaś-i ponowiłaśtgen wątek-tamten, który założyłam nie wiem gdzie jest admin go podobno nie usunął-rozpłynął się.
Natalia&Borys-najlepiej przedzwonic do Palucha celem uzyskania większej informacji-tam jest około 2000 psów włącznie z kotami-nie wszystkie psy mają zdjęcia.

w typie Pinczerka:

w typie Jack Russel Terier:

maluszek czekoladowy:

w typie Pinczerka:

Maleńki piesek a la piesek Paris Hilton:

Samochodem: należy jechać Aleją Krakowską od Warszawy w kierunku Janek. Na skrzyżowaniu ze światłami, przy którym znajduje się tablica "Raszyn" a po lewej stronie mieści się Fortis Bank należy skręcić w lewo. Jest to ulica Na Skraju i dalej około 2 km jadąc prosto drogą dojeżdża się do schroniska. Pojawi się ono po lewej stronie przy dawnej pętli autobusowej.
Autobusem:nr 124 z pętli Okęcie, do pętli można dojechać tramwajem Aleją Krakowską.

Posted

Bambuś niebawem będzie miał nowy dom....ale dziwię się tak "na zakończenie" i to nawet bardzo, ,że nikt tutaj nawet słowa nie napisał, ani słowa-co najmniej zastanawiające:roll: :shake: wyrażenia swej opinii czy postawy-dziwne:shake:

Posted

A jak można komentować takie bestialstwo i to w dodatku ze strony babci?!!!!!!!!! Takie babsko to powinno się.... Czytając historię tego psa popłakałam się. To jest dla mnie niewyobrażalne. Jak można tak traktować psa - nieważne czy to kundel czy rasowy, duży czy mały - on chce naszej miłości. Ci którzy dali tę psinkę temu babsztylowi (podejrzewam, że to rodzice wnuczki) są tacy sami.

Posted

carolinascotties napisał(a):

Ktoś pisał, że rok temu zginęła Hawanka - przecież to może byćten piesek - ktoś mógł go ukraść... może się znudzała i zostałą wyrzucona...?

tylko - jak teraz dotrzeć do tych, którzy zgubuli psiaka?

Nocny Marek Carolinascotties:evil_lol:
może, może jak niedopilnowali to niech lepiej nie mają psa-dla mnie proste:roll: .

Posted

podobno już wiedzą o tym,tylko ta nie ma tatoo, a podobno tamta miała,
tak napisano na chi o maluchu 1906/07

gosiaczek&mobil napisał(a):
Widziałam tą sunię na własne oczy..jest słodka. waży ok 4kg i ma cudowny charakter - uwielbia wszystkich ludzi i inne zwierzeta. Na żywo bardziej przypomina miks pekińczyka. mieszka w biurze u pani dyrektor

Oktawia możeby tutaj przerzucić tego shitzaka?
nie wiem co to się dzieje z maluchami w ciągu tygodnia 4 grzywacze szukały domu:-(
sznowny modzie czy mod mógłby podkleic ten temat,coby szukać nie trzebabyło?

Posted

lothia napisał(a):

sznowny modzie czy mod mógłby podkleic ten temat,coby szukać nie trzebabyło?

Lothia...oczywiście podwieszę temat,tylko proponuję zmienić tytuł na "Ozdóbki do adopcji".Wtedy nie tylko z Palucha będzie można tu pieski wklejać.
Np.ten shih tzu,którego chcesz tu przerzucić jest z Wrocławia.Jak już zmienisz tytuł,to napisz "Shih tzu szuka domu" i wstaw linka do jego wątku.I będzie ok.
A ja już podwieszam.