peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jola zawsze tak jakoś dopiero wieczorkiem jest na dogo Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 poza tym zauważyłam, że na tej NK to większe zainteresowanie kociakami jest na tym Twoim psim profilu niż na kocim :shake: Quote
_bubu_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 zdjęcia ze schronu: Mama z maluszkami - już otworzyły oczka :razz: i troche większe maluchy: Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ale ta ostatnia kicia ma oczy :loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 koty te na cito powinny dostac surowice Caniserin inaczej skoncza jak inne ['] moje monity ktore kierowalam w tej sprawie do kierownictwa i weta nie spotkaly sie z zadnym odzewem procz tekstu to jest za drogie bujda na resorach!!!!! 5ml kosztuje 30 kilka zl i to jest cena ktora ja placilam wet ma taniej leki a takie 5 ml starczy na 10-15 takich maluszkow jest to tansze niz szczepienie, ktore podobno robia.............. Quote
Kamila_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dziewczyny czy te kotki moge oglosic??te,ktoych bubu wkleila zdjecia??? jezeli tak to podajcie mi adres,gdzie sa aktulanie i kontakt do adopcji... Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 dzwonilam do schroniska ponoc ta wieksza trojka dostala surowice, ale nazwy nie umieli mi podac male z matka nie trzy inne malce ktore widzialm 2tyg temu w schronisku odeszly ['] :placz:tak bardzo plakaly, a ja nie mialam gdzie ich zabrac, przepraszam Was kitusie.... Quote
Kamila_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kamila_s napisał(a):dziewczyny czy te kotki moge oglosic??te,ktoych bubu wkleila zdjecia??? jezeli tak to podajcie mi adres,gdzie sa aktulanie i kontakt do adopcji... prosze Jola odpowiedz mi...czy te ze zdjecia kotki male i mamusia sa do adopcji???? jesli tak to podaj mi namiary na osobe do kontaktu...;) Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kamila te kociaki ze zdjęć bubu są w schronisku w Żywcu i oczywiście są do adopcji. ale tak jak pisze Jola dopóki będą przebywać w schronie, a nie dostaną surowicy ich los jest nie pewny :-( Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Kamila_s napisał(a):prosze Jola odpowiedz mi...czy te ze zdjecia kotki male i mamusia sa do adopcji???? jesli tak to podaj mi namiary na osobe do kontaktu...;)osoba do kontaktu to ja :) masz dane? Quote
Kamila_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 peate napisał(a):tylko chętni niech się spieszą :razz: nie mam danych...dawaj mi na priv:evil_lol: Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Kamila_s napisał(a):nie mam danych...dawaj mi na priv:evil_lol: poszlo :) :) Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 dostalam dan..juz umiesczam maluchy!!;) Quote
magda z. Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ceramiczny-kot-w-boleslawieckie-stempelki-na-kociaki-ratowane-przez-jola_k-123131/#post11101623 prosze podnosić:) Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jest osoba chętna na rudego Garfieldzika :lol: potrzebna wizyta p/adopcyjna we Wrocławiu POSZUKIWANA OSOBA Z WROCŁAWIA!!!! Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 _bubu_ napisał(a):napisz do Poker lub Ulvhedinn Poker pójdzie!!!:lol: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 fajnie, ze ktoś się zainteresował maluchem tak szybko :lol: czyli rudaski są chodliwe ;) Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jezeli wizyta wypadnie pomyslnie to znowu z transportem bedzie problem mam jeszcze ruda piekna kicie pol roczna :lol: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 to reklamuj dziewczynę! Budrysek musisz założyć wątek swoim podopiecznym, bo nikt nie wie, że Ty masz pod opieką również kocięta :roll: wiesz, że w "tym biznesie" fotki to podstawa ;) Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 peate napisał(a):to reklamuj dziewczynę! Budrysek musisz założyć wątek swoim podopiecznym, bo nikt nie wie, że Ty masz pod opieką również kocięta :roll: wiesz, że w "tym biznesie" fotki to podstawa ;) tylko czasu ciagle brak niestety!!! Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 peate napisał(a):to reklamuj dziewczynę! Budrysek musisz założyć wątek swoim podopiecznym, bo nikt nie wie, że Ty masz pod opieką również kocięta :roll: wiesz, że w "tym biznesie" fotki to podstawa ;) a ja wiem,ze Budryske ma kociaczki:eviltong: i cos tam staram sie pooglaszac..jak beda nwoe zdjecia to zrobie extra reklame!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 noo, to skoro Ty już wiesz to niedługo wszyscy będą wiedzieć :evil_lol: więc Budrysek nie ma się o co martwić ;) Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 peate napisał(a):noo, to skoro Ty już wiesz to niedługo wszyscy będą wiedzieć :evil_lol: więc Budrysek nie ma się o co martwić ;) peate a my sie cos dzisiaj sledzimy na watkach:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts