Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda z. napisał(a):
Jolu ile za przesyłkę koszulki z bazarku, bo dane do przelewu mam:evil_lol:

wiedzialam ze o czym zapomnilam :oops:
mialam pw wyslac
za podobna koszulke wysylana ostatnio zaplacilam jak za list do 350g, wiec to bedzie:
ekonomiczny polecony 4,1
polecony priorytet 5,1

opcja do wyboru :p

jak zmienil tytul watku - bo sie cos "wscieklo" i tylko tutaj nie moge tego zrobic???

Posted

Jola_K napisał(a):
wiedzialam ze o czym zapomnilam :oops:
mialam pw wyslac
za podobna koszulke wysylana ostatnio zaplacilam jak za list do 350g, wiec to bedzie:
ekonomiczny polecony 4,1
polecony priorytet 5,1

opcja do wyboru :p

jak zmienil tytul watku - bo sie cos "wscieklo" i tylko tutaj nie moge tego zrobic???

opcja tańsza, ale i tak 10 wyśle;) zaraz przelew zrobię, będzie jutro, na pw podeślę adres, buziaki

Posted

Kamila_s napisał(a):
dziewczyny kto ma allegro dla kotkow Joli??czy jakies ogloszenia??
jak macie,prosze wklejcie link...chcialam skopiowac dane itd...i dodam te male kociulki na allegro...

przygotuje dla ciebie z aktualnymi danymi
prosze o cierpliwosc, brakuje mi czasu na komputer

Posted

peate napisał(a):
koci wątek w górę!
słyszałam, że kolejne maluchy się szykują :roll:
skąd te domki brać? :shake:

Oj :shake:. Boję sie myslec o wrzesniu i październiku .....

Posted

Seaside napisał(a):
Jolu z mojego bazarku powinno wpłynąć ok 20 zł . daj znać jak będzie, żebym wiedziała kiedy wysłać fanta :)

jest, wplynelo 21zl :p

dziekuje :multi:

Posted

Miałabym do oddania karmę Royal Canin Exigent (dla kotów wybrednych, o słabym apetycie) - 800 g i Royal Canin Obesity Management DP42 (dla kotów otyłych) - 3,5 kg. Przyznam, że nie śledzę wątku na bieżąco i nie wiem, czy ta karma w ogóle by Wam się przydała.. (tzn. kotom ;) ) Dajcie znać.
Karma jest do odbioru w Bielsku (na Karpackim albo w centrum na ul. 3 maja), ewentualnie, jeśli byłby kłopot, to może udałoby mi się ją podrzucić - tylko gdzie?
Napiszcie co i jak proszę :)

Posted

Melka napisał(a):
Miałabym do oddania karmę Royal Canin Exigent (dla kotów wybrednych, o słabym apetycie) - 800 g i Royal Canin Obesity Management DP42 (dla kotów otyłych) - 3,5 kg. Przyznam, że nie śledzę wątku na bieżąco i nie wiem, czy ta karma w ogóle by Wam się przydała.. (tzn. kotom ;) ) Dajcie znać.
Karma jest do odbioru w Bielsku (na Karpackim albo w centrum na ul. 3 maja), ewentualnie, jeśli byłby kłopot, to może udałoby mi się ją podrzucić - tylko gdzie?
Napiszcie co i jak proszę :)

pewnie ze sie przyda
exigent dla mlodych kotek, ktore wygladaja jak przecinki :roll:

a obsesity np dla rocznego kocura z waga 6,1kg :roll:

juz pisze pw :)

Posted

Jola_K napisał(a):

a obsesity np dla rocznego kocura z waga 6,1kg :roll:

toż to już nie kocur, to ... :hmmmm: .. nawet nie wiem jak co to może być :niewiem:

Posted

peate napisał(a):
toż to już nie kocur, to ... :hmmmm: .. nawet nie wiem jak co to może być :niewiem:

w kwietniu zabralam go na badania, przypuszczalam ze cos zle mu w srodku dziala
ale wyniki ma dobre

rece opadaja, on po prostu sie obzera

kilka dni temu polaczylam jego i siostre z grupa Salmy - maja jedno pomiszczenie wiecej do biegania
licze ze schudnie :roll:

Posted

Pomoc karmowa Meli - super !!! :multi:

To jak ten 3 latek (ludzki) z wagą 160 kg :roll:. Choc tu az tak szokujaco nie jest. Moje niespełna roczniaczki (11 m-cy) maja po 3 kilo. Widzialam syberianke znajomuch, ma 7 m-cy i tez prawie 3 kilo. Nie jest wcale jakas gruba, ale za to duza. Jej mama jako kilku latka ma 7 kilo i to nie jest maks dla tej rasy. Jolu, zrob zdjecie tego Twojego grubasa, jestem bardzo ciekawa :razz:.

Posted

[quote name='psiama']Jolu, zrob zdjecie tego Twojego grubasa, jestem bardzo ciekawa :razz:.

jego zdjecia sa w TYM watku
chodzi o Salema

jest czarny jak wegielek a to najtrudniejsze obiekty do fotografowania :roll:
nie wiem czy jego wielkosc jest dobrze widoczna

Posted

[quote name='Mija']Aż się boję napisać...dzisiaj zważyłam moją Miję i wyszło 4,1 kg:crazyeye:.To dużo ???Ma 1,5 roku...To co ja mam robić ?
spokojnie, to nie jest sytuacja alarmowa
to bezpieczna waga :)
szczegolnie ze jest po sterylce, ale nalezy uwazac z jej przekarmianiem

Posted

dzisiaj dostalam wiadomosc ze jest kotka i ma 9 malych kotkow, malenkich, ledwo oczka otwarly
nie wiem czy wszystkie sa jej, czy jej dolozono, czy w ogole ona jest ich matka
maluchom trzeba pomoc, wlasciwie kazda godzina sie liczy...
one musza miec regularne karmienia w odpowiedniej ilosci i cieplo

kociat jest coraz wiecej
nie wiem jak pomoc
nie daje rady