Jola_K Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 pomozcie mi prosze, problemem jest tylko miejsce ja je zaszczepie, odrobacze, pomoge pozniej w ich utrzymaniu, kto da im kat? Quote
magda z. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jolu ile za przesyłkę koszulki z bazarku, bo dane do przelewu mam:evil_lol: Quote
Jola_K Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 magda z. napisał(a):Jolu ile za przesyłkę koszulki z bazarku, bo dane do przelewu mam:evil_lol: wiedzialam ze o czym zapomnilam :oops: mialam pw wyslac za podobna koszulke wysylana ostatnio zaplacilam jak za list do 350g, wiec to bedzie: ekonomiczny polecony 4,1 polecony priorytet 5,1 opcja do wyboru :p *** jak zmienil tytul watku - bo sie cos "wscieklo" i tylko tutaj nie moge tego zrobic??? Quote
magda z. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jola_K napisał(a):wiedzialam ze o czym zapomnilam :oops: mialam pw wyslac za podobna koszulke wysylana ostatnio zaplacilam jak za list do 350g, wiec to bedzie: ekonomiczny polecony 4,1 polecony priorytet 5,1 opcja do wyboru :p *** jak zmienil tytul watku - bo sie cos "wscieklo" i tylko tutaj nie moge tego zrobic??? opcja tańsza, ale i tak 10 wyśle;) zaraz przelew zrobię, będzie jutro, na pw podeślę adres, buziaki Quote
Jola_K Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 magda z. napisał(a):opcja tańsza, ale i tak 10 wyśle;) zaraz przelew zrobię, będzie jutro, na pw podeślę adres, buziaki dziekuje :p Quote
Jola_K Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nowa aukcja: Hugo Boss Woman - woda perfumowana [SIZE="3"]KLIKNIJ zapraszam Quote
Kamila_s Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 dziewczyny kto ma allegro dla kotkow Joli??czy jakies ogloszenia?? jak macie,prosze wklejcie link...chcialam skopiowac dane itd...i dodam te male kociulki na allegro... Quote
Jola_K Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Kamila_s napisał(a):dziewczyny kto ma allegro dla kotkow Joli??czy jakies ogloszenia?? jak macie,prosze wklejcie link...chcialam skopiowac dane itd...i dodam te male kociulki na allegro... przygotuje dla ciebie z aktualnymi danymi prosze o cierpliwosc, brakuje mi czasu na komputer Quote
peate Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 koci wątek w górę! słyszałam, że kolejne maluchy się szykują :roll: skąd te domki brać? :shake: Quote
psiama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 peate napisał(a):koci wątek w górę! słyszałam, że kolejne maluchy się szykują :roll: skąd te domki brać? :shake: Oj :shake:. Boję sie myslec o wrzesniu i październiku ..... Quote
Seaside Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jolu z mojego bazarku powinno wpłynąć ok 20 zł . daj znać jak będzie, żebym wiedziała kiedy wysłać fanta :) Quote
Jola_K Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Seaside napisał(a):Jolu z mojego bazarku powinno wpłynąć ok 20 zł . daj znać jak będzie, żebym wiedziała kiedy wysłać fanta :) jest, wplynelo 21zl :p dziekuje :multi: Quote
Melka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Miałabym do oddania karmę Royal Canin Exigent (dla kotów wybrednych, o słabym apetycie) - 800 g i Royal Canin Obesity Management DP42 (dla kotów otyłych) - 3,5 kg. Przyznam, że nie śledzę wątku na bieżąco i nie wiem, czy ta karma w ogóle by Wam się przydała.. (tzn. kotom ;) ) Dajcie znać. Karma jest do odbioru w Bielsku (na Karpackim albo w centrum na ul. 3 maja), ewentualnie, jeśli byłby kłopot, to może udałoby mi się ją podrzucić - tylko gdzie? Napiszcie co i jak proszę :) Quote
peate Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 przy tylu mruczkach każdy rodzaj karmy się przyda :multi: Quote
Jola_K Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Melka napisał(a):Miałabym do oddania karmę Royal Canin Exigent (dla kotów wybrednych, o słabym apetycie) - 800 g i Royal Canin Obesity Management DP42 (dla kotów otyłych) - 3,5 kg. Przyznam, że nie śledzę wątku na bieżąco i nie wiem, czy ta karma w ogóle by Wam się przydała.. (tzn. kotom ;) ) Dajcie znać. Karma jest do odbioru w Bielsku (na Karpackim albo w centrum na ul. 3 maja), ewentualnie, jeśli byłby kłopot, to może udałoby mi się ją podrzucić - tylko gdzie? Napiszcie co i jak proszę :) pewnie ze sie przyda exigent dla mlodych kotek, ktore wygladaja jak przecinki :roll: a obsesity np dla rocznego kocura z waga 6,1kg :roll: juz pisze pw :) Quote
peate Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jola_K napisał(a): a obsesity np dla rocznego kocura z waga 6,1kg :roll: toż to już nie kocur, to ... :hmmmm: .. nawet nie wiem jak co to może być :niewiem: Quote
Jola_K Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 peate napisał(a):toż to już nie kocur, to ... :hmmmm: .. nawet nie wiem jak co to może być :niewiem: w kwietniu zabralam go na badania, przypuszczalam ze cos zle mu w srodku dziala ale wyniki ma dobre rece opadaja, on po prostu sie obzera kilka dni temu polaczylam jego i siostre z grupa Salmy - maja jedno pomiszczenie wiecej do biegania licze ze schudnie :roll: Quote
psiama Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pomoc karmowa Meli - super !!! :multi: To jak ten 3 latek (ludzki) z wagą 160 kg :roll:. Choc tu az tak szokujaco nie jest. Moje niespełna roczniaczki (11 m-cy) maja po 3 kilo. Widzialam syberianke znajomuch, ma 7 m-cy i tez prawie 3 kilo. Nie jest wcale jakas gruba, ale za to duza. Jej mama jako kilku latka ma 7 kilo i to nie jest maks dla tej rasy. Jolu, zrob zdjecie tego Twojego grubasa, jestem bardzo ciekawa :razz:. Quote
Jola_K Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='psiama']Jolu, zrob zdjecie tego Twojego grubasa, jestem bardzo ciekawa :razz:. jego zdjecia sa w TYM watku chodzi o Salema jest czarny jak wegielek a to najtrudniejsze obiekty do fotografowania :roll: nie wiem czy jego wielkosc jest dobrze widoczna Quote
Mija Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Aż się boję napisać...dzisiaj zważyłam moją Miję i wyszło 4,1 kg:crazyeye:.To dużo ???Ma 1,5 roku...To co ja mam robić ? Quote
Jola_K Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Mija']Aż się boję napisać...dzisiaj zważyłam moją Miję i wyszło 4,1 kg:crazyeye:.To dużo ???Ma 1,5 roku...To co ja mam robić ? spokojnie, to nie jest sytuacja alarmowa to bezpieczna waga :) szczegolnie ze jest po sterylce, ale nalezy uwazac z jej przekarmianiem Quote
Jola_K Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dzisiaj dostalam wiadomosc ze jest kotka i ma 9 malych kotkow, malenkich, ledwo oczka otwarly nie wiem czy wszystkie sa jej, czy jej dolozono, czy w ogole ona jest ich matka maluchom trzeba pomoc, wlasciwie kazda godzina sie liczy... one musza miec regularne karmienia w odpowiedniej ilosci i cieplo kociat jest coraz wiecej nie wiem jak pomoc nie daje rady Quote
Recommended Posts