Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 aukcja dla maluszkow na miau (dla zarejestrowanych) Pastel - koci portret [SIZE="3"]KLIKNIJ zapraszam wszystkich, pomozcie maluchom Quote
Jola_K Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 kolejne dwie aukcje dla kociakow Filmy DVD od 4zl! [SIZE="3"]KLIKNIJ Muzyka na CD od 3zl! [SIZE="3"]KLIKNIJ zapraszam Quote
Jola_K Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 wiecie co, myslalam ze ja juz zahartowana w bojach jestem a tu -> nici :shake: zawiozlam dzisiaj moje kotusie na sterylki, Sally i Mala Mi (tu wiecej o nich KLIKNIJ ) i sie denerwuje, jakbym pierwszy raz oddawala na taki zabieg moje maluszki :placz: wiem, ze juz sa po, zabieg byl bez komplikacji MalaMi to drobina, w sierpniu konczy rok a wyglada na 6 miesiecy... oby wszystko bylo dobrze Quote
Jola_K Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 malenkie kotki spadly z nie duzego daszku :crazyeye: kotka gdzies pod dachem sie okocila i male jak zaczely lazic, spadly, trzy jeszcze tam pozostaja, sa w Szczyrku te dwa powyzej, w lecznicy Quote
psiama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Jola_K']wiecie co, myslalam ze ja juz zahartowana w bojach jestem a tu -> nici :shake: zawiozlam dzisiaj moje kotusie na sterylki, Sally i Mala Mi (tu wiecej o nich KLIKNIJ ) i sie denerwuje, jakbym pierwszy raz oddawala na taki zabieg moje maluszki :placz: wiem, ze juz sa po, zabieg byl bez komplikacji MalaMi to drobina, w sierpniu konczy rok a wyglada na 6 miesiecy... oby wszystko bylo dobrze Pewnie juz jestescie w domciu. I dziewczyny w piżamach chodzą :cool3: Jolu, trzymam, wszystko bedzie dobrze :p. Quote
psiama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 O matulu, jakie szkrabinki :shake:. Niech sie wszystko pouklada !!! Quote
Jola_K Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='psiama']O matulu, jakie szkrabinki :shake:. Niech sie wszystko pouklada !!! strasznie male szukaja dt *** a chcesz zobaczyc rodzenstwo Koko? oto oni zdjecie z wczoraj po oprysku frontline wiec miny, dosc kwasne :lol: Quote
psiama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mineczki faktycznie w stylu "wkulwione", że im ktos czyms futro zapsikał. Sio, mieszkańcy futerek. Trzymam za stadko ! Koko pozdrawia. Ma się świetnie, rozrabia, wcina. Zupelnie niepodobni do siostrzyczki, do siebie też, jakby całkowicie z róznych miotów :cool3: Quote
Jola_K Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 widzialam dzisiaj maluszki w lecznicy, siedza sobie w klatce, czekaja... probowaly sie wtulic w siebie gleboko chowajac przed jasnym swiatlem male sierotki Quote
psiama Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Biedactwa :shake: Ich świat, nieznane mury, obce zapachy, strach ..... Kto dałby dom tym cudom .... :roll: Quote
peate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 i jak tam maleństwa "z dachu"? nadal mieszkają w lecznicowej klatce? mam nadzieję, że przynajmniej zdrówko im dopisuje, bo z tymi drugimi maleństwami (rodzeństwem Koko) podobno nie jest najlepiej :roll: a jak tam adopcje Twoich podrostków Jolu? idą czy stoją w miejscu? Quote
Jola_K Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 peate napisał(a):i jak tam maleństwa "z dachu"? nadal mieszkają w lecznicowej klatce? mam nadzieję, że przynajmniej zdrówko im dopisuje, bo z tymi drugimi maleństwami (rodzeństwem Koko) podobno nie jest najlepiej :roll: a jak tam adopcje Twoich podrostków Jolu? idą czy stoją w miejscu? kilka dni nie mialam netu, wiec dopiero dzisiaj moge odpisac male kotki nadal sa w lecznicowej klatce ale zaszly male zmiany zostaly zlapane kolejne dwa i juz tylko jeden pozostaje na wolnosci (maluszkow w sumie urodzilo sie 5) do adopcji poszla jedna kicia, wiec w lecznicy na te chwile sa 4 maluszki wczoraj zrobilam im nowe zdjecia wkleje pozniej.... rodzenstwo Koko chyba ma sie lepiej a moje podrostki? nadal sa w komplecie u mnie :roll: Quote
Kamila_s Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jolu dlugo nie bylam u Ciebie na forum.... jestem gotowa do robienia allegro....jezeli masz zdjecia aktualne swoich podrostkow zaraz je wrzuce na allegro;) jezeli moge jakos jeszcze pomoc i zrobic dla ktorys allegro to bardzo prosze powiedz mi...stoje gotowa do pracy;);) Quote
Jola_K Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kamila_s napisał(a):Jolu dlugo nie bylam u Ciebie na forum.... jestem gotowa do robienia allegro....jezeli masz zdjecia aktualne swoich podrostkow zaraz je wrzuce na allegro;) jezeli moge jakos jeszcze pomoc i zrobic dla ktorys allegro to bardzo prosze powiedz mi...stoje gotowa do pracy;);) dziekuje przygotuje dla ciebie zdjecia i opisy zrobimy im pojedyncze ogloszenia, nie grupowe to juz dorosle koty, warto je przedstawic pojedynczo Quote
Jola_K Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 zapraszam na nowa aukcje Bilety do kina [SIZE="3"]KLIKNIJ Quote
Kamila_s Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dobrze Jolu.. w takim razie czekam teraz na zdjecia i opisy od _Ciebie..;);) Quote
psiama Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kociaki, nie pchac sie, ustawiac łądnie do zdjecia, zaczyna sie nowa era, ogloszeniowa !!! ;) Trzymam za efekt ! Quote
Jola_K Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 ciesze sie:) *** nowe aukcje na pokrycie dlugu i biezace potrzeby dla moich tymczasowiczow (aukcje dla zarejestrowanych na miau) Cos dla domu KLIKNIJ Angielski - plyty edukacyjne KLIKNIJ ZAPRASZAM Quote
psiama Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Podnosimy zywieckie kiciusie, zagladajcie tu do nich dobrze ludzie, maluszków ubywa ..... :placz: Quote
Jola_K Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 dzisiaj odebralam zwirek dla moich kociastych niespodzianka bylo to, ze zostal on nam zasponsorowany :dance: Patrycja, dziekuje!!! :D ** po weekendzie baba ze wsi przyniesie mi 3 dorodne kotki z matka :( i tu cytat: bo kotka nie jej, sama przylazla, mam z nia cos zrobic, bo inaczej powie chlopu by zrobil z nimi porzadek, bo ja wkurzaja, zrec tylko chca, biegaja i sraja podjechalam i zrobilam zdjecia fajne kluski czarno-biale, maja jakies 7tygodni Quote
Jola_K Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 to te kotki sa trzy maluchy i mama nie udalo mis ie sfotografowac wszystkich jednoczesnie, ale na zdjeciach ponizjej jest cala czworka cdn Quote
Recommended Posts