malicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 o boze, co za biedactwo, taka kruszynka :-(:-( 3mam mooocno kciuki!! Quote
Seaside Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Kotusiu kochana - nie rób ciotkom tego bo serce nam pęknie :placz::placz::placz: Quote
peate Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 biedne maleństwo :-( i została tam .. sama samiuteńka :placz: czy weci podejrzewają coś konkretnego czy to "tylko" np. jakaś anemia? może ona tak z tęsknoty za mamą :roll: Quote
psiama Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przeczytałam PW ....... :placz: :placz: :placz: I te zdjecia ....... Nie napisze nic więcej, nie moge ..... Jolu, jak moge pomóc ???????????????????????????????????????? Quote
anita5 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Rany, jakie to maleństwo... Niech będzie dobrze... Quote
Jola_K Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 nie wiemy co sie dzieje to moze byc cos naprwde powaznego lub nie, tzn (wybaczcie ciezko mi mysli zebrac) mogla cos zjesc, robaki, moze to byc jakis wirus... na te chwile trudno stwierdzic oczywiscie jest weekend i nie mozna poslac prob do badania przed chila wrocilam z bielska, raz jeszcze u niej bylam nie ma poprawy nie bylo biegunki ale przy mnie zwymiotowala hillsem ktory podano jej w rozcienczeniu, ponoc kilkakrotnie byla karmiona, wymiotowala przy mnie raz jest marniutka serce mi peka, bo mam do niej tyle serca jakby byla moja wlasna trzymajcie kciuki mocno Quote
peate Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kciuki trzymam z całych sił i tylko tak się zastanawiam ... ona tam cały weekend będzie sama w klatce .. może udało by się jej dołożyć jakiegoś mruczka do pary, tak żeby bidulka miała ciągłe towarzystwo i nie traciła woli życia :roll: tfu, tfu, tfu zwierzaki jakoś tak szybciej się regenerują razem .. Quote
Jola_K Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 tak, z lecznicy sa zestersowane a to nie pomaga w leczeniu ale musi tam byc az choc troche jej stan sie nie poprawi nie wiem jak z dolozeniem kogos do towarzystwa nie jest to takie proste ide spac, mam nadzieje ze jutrzejszy dzien przyniesie lepsze wiesci Quote
psiama Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Malutka, nie daj nam sie, walcz proszę !!!!!!! Quote
korek221 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kitusiu nie daj się chorubsku:-( trzymam mocno kciukasy! Maleńka ma oczęta jak siostra mojej Kici, która została w schronie...:placz::placz: Quote
Jola_K Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 pisze dopiero dzisiaj nie mialam sily na net Lusia odeszla w sobote ['] nie udalo sie byly chwile ze czula sie calkiem dobrze pomimo odleglosci bylam u niej dwukrotnie w ciagu dnia przegralismy ciagle o niej mysle jeszcze nie moge w to uwierzyc dzisiaj pochowalam ja w ogrodzie pod modrzewiami ryczalam jak dziecko wylalabym morze lez gdyby to pomoglo ja uratowac spij malenka ['] ['] Quote
Jola_K Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 wczoraj napisalam do kilku domkow, w ktorych sa moje kociaki chcialam skupic sie na tych pozytywnych rzeczach, szczesliwych kociakach w nowych domach dzisiaj dostalam kilka maili z rozbrajajacymi zdjeciami dla takich dobrych wiadomosci ciagle w tym tkwie, pomimo chwil ze wydaje mi sie ze juz wiecej nie dam rady pozdrowienia: [b]od Panczaka[/b], ozdrowienca po panleukopenii i jego przyjaciela brytyjczyka mieszka w Bielsku Bialej [img]http://img523.imageshack.us/img523/9782/56274485.jpg[/img] [b]od Kaffki[/b], corki kocicy salmy, aportujacej i grajacej w eurobiznes dzisiaj mieszka we Wroclawiu [img]http://img29.imageshack.us/img29/2827/kaffkagraweurobiznes.jpg[/img] [b]od Sznupka[/b], kotka z worka, teraz mieszkanca Gliwic [img]http://img29.imageshack.us/img29/8754/00126091.jpg[/img] Quote
korek221 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 LUSIU [*]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Jola_K Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 wystawiam zalegle aukcje za kotka Duszka Pisalam o nim m.in. w tym poscie [url=http://www.dogomania.pl/forum/f1206/zywieckie-koty-17-kotow-czeka-na-dom-dlug-825zl-pan-niania-74681/index73.html#post12281706][B]KLIKNIJ[/B][/URL] oto aukcje dla Duszka i nie tylko [B]Kolekcja "Murzynki"[/B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/murzynki-na-dlug-za-potraconego-duszka-141107/#post12540442][B][COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="3"]KLIKNIJ[/SIZE][/COLOR][/B][/URL] [B]Cos dla domu cz. III[/B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-domu-cz-iii-na-potraconego-duszka-inne-potrzeby-do-15-07-a-141125/#post12541213][B][COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="3"]KLIKNIJ[/SIZE][/COLOR][/B][/URL] Quote
Seaside Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 To były najpiękniejsze kocie oczątka jakie w życiu widziałąm :placz::placz::placz: Lusiu ['][']['] :placz::placz::placz: Quote
psiama Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Lusiu, ja pożegnałam Cię już w sobotę, a marzylam, ze w niedziele bede Cie witac w naszych progach. Pomilcze teraz i wyobraze sobie jak zgrabnie skaczesz po laczkach za TM. Żegnaj moja sliczna. Jolu - dziekuje ! Trwaj. Quote
Jola_K Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 psiama napisał(a):Lusiu, ja pożegnałam Cię już w sobotę, a marzylam, ze w niedziele bede Cie witac w naszych progach. Pomilcze teraz i wyobraze sobie jak zgrabnie skaczesz po laczkach za TM. Żegnaj moja sliczna. Jolu - dziekuje ! Trwaj. psiama, to ja dziekuje mialo byc inaczej.... sa chwile, ze chocby nie wiem jak sie chcialo, chocbysmy robili wszystko co w naszej pomocy, to nie da sie wygrac z losem musimy trwac sa kolejne maluszki potrzebujace wsparcia i pomocy dzisiaj ze schroniska zostaly zabrane 3 kocieta trafily one na dt do Asi P. jak tylko dostane ich zdjecia, to zaloze im watek ze wzgledu na niewyjasniony powod smierci Lusi, bede pomagala na odleglosc maluchy sa w srednim stanie, jutro maja wizyte u weta kciuki!!!! Quote
_bubu_ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 zdjęcia kotków od Asi są tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/kociaki-z-naszego-schronu-pomozesz-im-130142/index7.html bez tego burego kocurka, czyli bura dziewczynka , czarno-biała dziewczynka i szaro-biały chłopczyk. Quote
peate Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 strasznie mi przykro z powodu Lusi :-( ...:candle: była taka maleńka i słodka no i miała całe życie przed sobą :placz: ogromna szkoda, że nie ma jej już tu na dole z nami, ale wiecie co jestem o nią dziwnie spokojna, bo w tej chwili na pewno bryka sobie chociażby z Lucusiem, który był równie maleńki i równie kochany :loveu: bawcie się dobrze dzieciaki tam w górze, jeszcze kiedyś na pewno się spotkamy :loveu: Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 _bubu_ napisał(a):zdjęcia kotków od Asi są tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/kociaki-z-naszego-schronu-pomozesz-im-130142/index7.html bez tego burego kocurka, czyli bura dziewczynka , czarno-biała dziewczynka i szaro-biały chłopczyk. wczoraj juz je ogladalam, sa slodkie :loveu: Asia mowila ze ten jeden kotek co zostal sam, tez ma do niej dzisiaj przyjechac to dobrze, nie bedzie tam sam bidula Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 peate napisał(a):strasznie mi przykro z powodu Lusi :-( ...:candle: była taka maleńka i słodka no i miała całe życie przed sobą :placz: ogromna szkoda, że nie ma jej już tu na dole z nami, ale wiecie co jestem o nią dziwnie spokojna, bo w tej chwili na pewno bryka sobie chociażby z Lucusiem, który był równie maleńki i równie kochany :loveu: bawcie się dobrze dzieciaki tam w górze, jeszcze kiedyś na pewno się spotkamy :loveu: ja tez myslac o niej mysle o Lucusiu tak samo malutka, zreszta podobnie to wygladalo, chociaz Lucus zyl dluzej teraz spia kolo siebie, w tym samym ciagu modrzewi okropnie to smutne Quote
peate Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jolu trzeba myśleć na opak ... jak wesoło teraz rozrabiają ze sobą nad chmurkami :loveu: Quote
psiama Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jolu, zrobilas dla Lusi bardzo wiele :p Nie cierpiala sama, miala swietna opieke. Maluszki tak kruche sa, tak cieniutka bywa ich nic zycia. I tym bardziej boli, kiedy nic sie urywa .... A teraz nie spi sama, ma przyjaciela. [*] Quote
Recommended Posts