Jola_K Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 peate napisał(a): a pochwal się, który z tych Twoich tygrysów jest aż tak drapieżny :kociak: jest lagodny jak baranek to byl przypadek trzymalam go a on sie wystraszyl maszynki i chcac uwolnic ugryzl mnie do wesela sie zagoi ;) Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 anita5 napisał(a):Jak się dziś czuje Myszka? nadal ma oczka zpadniete, ale teraz juz wrocil jej apetyt je ze smakiem, to pociesza rana jest ladna, slicznie wylizana :cool1: ale szwy nie sa ruszone dzisiaj wyciagala przy mnei pazurki, to chyba juz leiej sie czuje ja caly czas mam reke na pulsie, jak tylko cos mnie zaniepokoi, zaraz ja wioze do weta transporter czeka w pogotowiu Quote
Mija Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A jak się czuje właścicielka tej kociarni???:calus: Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mija napisał(a):A jak się czuje właścicielka tej kociarni???:calus: dobrze, dziekuje musze miec ciagle opatrunek, boli tylko przy dotyku, jest duzo lepiej do panikar nie naleze, gdyby nie to ze aptekarka na cito wyslala mnie na pogotowie to pewnie z wlasnej woli bym tam nie trafila :roll: wkurza mnie, ze nie moge umyc kotom kociarni, bo jednak druga reka jest mi potrzebna, teraz tylko zamiatam dwa razy dziennie, ale i tak jest nasmiecone zwirkiem i poodbijane lapki, wrrrrrrrrrrr :angryy: Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja dzisiaj posłałam 20 zł, tylko tyle mam :roll: Trzymaj się Jolu, w miarę możliwości będę was jakoś wspomagać Państwo którzy chcieli kotka narazie się wstrzymują Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jola_K napisał(a):i aukcja na dogo, na ktora serdecznie zapraszam Kalendarze z kocio-psimi maluszkami :loveu: [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ dziesiaj po 17 jest zakonczenie tej aukcji spoznialskich zapraszam do licytacji pomoc jest nam potrzebna :-( Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 a moze ktoras nowa was zainteresuje? Reprodukcje, seria WODA i ZAGRODA ZAPRASZAM TUTAJ i jeszcze jedna Kocie karty kredytowe z moralem ZAPRASZAM TUTAJ Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Herspri napisał(a):Ja dzisiaj posłałam 20 zł, tylko tyle mam :roll: Trzymaj się Jolu, w miarę możliwości będę was jakoś wspomagać Państwo którzy chcieli kotka narazie się wstrzymują dziekuje :) doceniam, przeciez krople draza skaly ;) problemy niczego mnie nie nauczyly, nadal jestem niepoprawna optymistka :roll: Quote
peate Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jola_K napisał(a): problemy niczego mnie nie nauczyly, nadal jestem niepoprawna optymistka :roll: i tak trzymaj, bo inaczej się po prostu nie da .. Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jolu, przelewik poszedł sobie na 30 zł - taki ogólny, na kociaki.. o te śliczne karty też będę walczyć, choć konkurencja dość silna :) edit forman Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='edit_f']jolu, przelewik poszedł sobie na 30 zł - taki ogólny, na kociaki.. o te śliczne karty też będę walczyć, choć konkurencja dość silna :) edit forman dziekuje edit :loveu: Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 aukcje na dogomanii http://www.dogomania.pl/forum/f99/yves-rocher-kosmetyk-dla-ciebie-pomoc-dla-kotow-do-5-02-a-130246/?highlight= http://www.dogomania.pl/forum/f99/wez-ciepla-kawe-na-spacer-z-psem-na-dlug-sterylki-do-5-02-g-20-19-a-130236/?highlight= http://www.dogomania.pl/forum/f99/porcelanowy-piesek-na-przyprawy-na-dlug-sterylki-do-5-02-g-21-21-a-130243/?highlight= http://www.dogomania.pl/forum/f99/ozdobna-wiosenna-obroza-dla-psa-na-dlug-sterylki-130232/?highlight= zapraszam :) Quote
Jola_K Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 aukcje na miau (dla zarejestrowanych) Reprodukcje, seria WODA i ZAGRODA TUTAJ Kocie karty kredytowe z morałem TUTAJ Koci wieszak na klucze. Sliczny! TUTAJ Sliczna kocia zaslonka pod prysznic TUTAJ Kocia zawieszka do telefonu TUTAJ zapraszam Quote
korek221 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ale mnie dzisiaj moja durna teściowa wkurzyła!!!:angryy::angryy::angryy:dowiedziała się ,że mam zamiar wysterylizować moją Kicię i jak usłyszała,że zabieg kosztuje 120 zł to zaczęła wrzeszczeć ,że mi odbiło ,bo kto to widział dać za kota "taką" kasę?!A co ją to obchodzi ???Wiedziałam ,że to głupie i prymitywne babsko ale żeby aż tak?? W końcu kot jest mój i ja płacę za szczepienia, karmę ,sterylkę i g.... ją to powinno obchodzić:angryy:ona od zawsze miała koty ,ale jak stwierdziła kot ma łapać myszy ,do domu ma wstęp wzbroniony a jak trafią się kocięta to zawsze można ukatrupić! szlag mnie trafił ognisty i się z nią "pożarłam":mad:Ona nie może znieść ,że moja Kicia jest członkiem rodziny:loveu: Quote
Jola_K Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 nie przejmuj sie a w przyszlosci z prostymi ludzmi nie rozmawiaj na takie tematy ja wiem o czym mowa bo sama na wsi mieszkam i wiem jakie jest podejscie takim typom ich ograniczonego punktu widzenia nie zmienisz oni nie maja szacunku do zwierzat, stad los zwierzat jest taki jaki jest zreszta nie dotyczy to tylko wsi ja juz przez to przechodzilam :roll: Quote
peate Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 korek, pewnie Twoja teściowa wystraszyła się, że kicia zajęła jej miejsce w Twoim domu i serduchu :evil_lol: Quote
Jola_K Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 peate napisał(a):korek, pewnie Twoja teściowa wystraszyła się, że kicia zajęła jej miejsce w Twoim domu i serduchu :evil_lol: o! to taki typ ktory zawsze ma odmienne zdanie i musi ponizyc czlowieka, wtracajac swoje trzy grosze, ech... olac ja, a Ty rob swoje :p Quote
korek221 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 NO WŁAŚNIE...ALE MUSIAŁAM SIĘ WYŻALIĆ, BO BYŁAM TAKA WKUR........., ŻE MI CIŚNIENIE NA "200" PODSKOCZYŁO:angryy:, A NORMALNIE MAM "ŻABIE"...A I TAK ZROBIĘ, CO UWAŻAM ZA SŁUSZNE I NIE BĘDZIE MI DURNOWATY BABSZTYL DYKTOWAŁ; ALE MI SIĘ NÓŻ W KIESZENI OTWIERA JAK PRYMITYWY WTYKAJĄ NOS W MOJE SPRAWY:mad: A TERAZ Z INNEJ BECZKI; KICIA Z KOTECZKI KOLANKOWO-NARAMIENNEJ(MAM PLECKI W GRAFITI:roll:) ZACZĘŁA MNIE "APORTOWAĆ"I TERAZ SKACZE NA MNIE Z PRZODU...WIDAĆ UZNAŁA ,ŻE GRAFITI NIEPEŁNE I TRZEBA MNIE OZDOBIĆ I Z PRZODU:evil_lol:...TO PRZEKOCHANY KICIUŚ. JOLU JAK TWOJA RĘKA? BARDZO DAJE W KOŚĆ? MNIE W ŻYCIU NIE DZIABNĘŁO ŻADNE ZWIERZĄTKO ALE JAK TO MÓWIĄ:WSZYSTKO PRZEDE MNĄ:roll:... Quote
peate Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ja też wiem coś niecoś o tym grafitti na pleckach :cool3: mój Tygrysek też urządza sobie skoki na ludzi :evil_lol: i również upodobał sobie plecy :lol: on tak przyczepiony jak małpka potrafi łazić wszędzie ze mną i wykonywać różne czynności, przynajmniej wszystko widzi z lotu ptaka :evil_lol: cwaniak mały :diabloti: Quote
korek221 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A MOJA KICIA JAK JUŻ DOSTANIE SIĘ NA MOJE ZRYSOWANE PLECKI TO ROZKŁADA SIĘ JAK DŁUGA , SZEROKA I ROBI ZA KOŁNIERZYK:lol: NAWET W ŁAZIENCE NIE JESTEM BEZPIECZNA...OSTATNIO PRZY MYCIU ZĘBÓW "CMOKNĘŁAM"KRAN ,BO W NAJLEPSZYM MOMENCIE Z MINKĄ NIEWINIĄTKA PT. "TO NIE JA! :eviltong:"WGAROWAŁA MI SIĘ NA BARANA... Quote
xmartix Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 wpisuję się na wątek zostałam poproszona o zrobienie cegiełkowej aukcji, ale z jaką treścią? nie wiem jak sprawa wygląda i na co potrzeba gdzie one są te koty, nie przejrzałam wybaczcie 2600 postów... :cool1: Quote
Jola_K Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ewa, intensywne wyskakiwanie minie po jakims czasie, hmmm... ..... 3 latach?? :lol: mojej tak przeszlo, chociaz nadal lubi polezec na karku, udajac kolnierz (dobrze ze nie peruke - pamietacie bajke pompon?? :roll: ) xmartix napisał(a):wpisuję się na wątek zostałam poproszona o zrobienie cegiełkowej aukcji, ale z jaką treścią? nie wiem jak sprawa wygląda i na co potrzeba gdzie one są te koty, nie przejrzałam wybaczcie 2600 postów... :cool1: kotki w wiekszosci sa u mnie w domu, pochodza ze schroniska zywieckiego, oraz z okolicznych wsi przygotuje dla Ciebie szkic tekstu i zdjecia daj mi troszke czasu ogromnie dziekuje :loveu: Quote
korek221 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 NO TO SUPER...:roll:TO ZNACZY ,ŻE PRZEZ NAJBLIŻSZE 3 ROKI:crazyeye: BĘDĘ W PASKI...NO TO MAM NIEZŁE WIDOKI:evil_lol: Quote
Jola_K Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dodatkowe, nowiuskie aukcje (na miau) Zestaw 8 zabawek dla kotkow TUTAJ Wiosenny Memo Block z dlugopisem TUTAJ "Co laska" za eko torbe TUTAJ zapraszam na zakupy Quote
Recommended Posts