baffi2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Jola_K']wskakuj! ;) ok! :lol: Rozliczenie z moich bazarków na spłatę długu. wpłaty-Luty: Han Sharn 25zł kate_m. 16zł puma1984 15zł josza 40zł malagos 46zł supergoga 20zł Bila 15zł wpłaty które jeszcze nie zostały zrealizowane: sylwinka 52zł A więc w sumie = 229zł :multi: Quote
Jola_K Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 wszystko sie zgadza :) wszystkim dziekuje za pomoc w nadrobieniu dlugu kociakow :Rose: Quote
magda z. Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to ja będę miała 12 od GameBoy i 10 od mojej koleżanki Sylwii K:razz: od razu Jolu na Twoje konto:) Quote
wandul 66 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 na tej fotce sa 2 koty z Zywca , wczesniej wyadoptowany Florek i teraz Wiewióra!!!!!!! Quote
Jola_K Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 loooo rety! ale slodkie! masz wiecej? Quote
wandul 66 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 U mnie wciąz jest kicia dorosła - dzikuska- daje sie juz pogłaskac przy misce - ciachniemy i może domek znajdzie!!! Quote
Jola_K Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 bardzo wyploszona byla, ciesze sie ze juz daje sie glaskac oczka juz lepiej? kicha jeszcze? Quote
halbina Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Jola_K']loooo rety! ale slodkie! masz wiecej? nie mam... Biankę trzeba "pomęczyć" o fotki siostrzyczki... :roll: Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 halbina napisał(a):nie mam... Biankę trzeba "pomęczyć" o fotki siostrzyczki... :roll: Będę dzisiaj u córki . Tylko żebym aparatu nie zapomniała :roll: Quote
baffi2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jolu, czy może jest już wpłata od sylwinki? :) Quote
Jola_K Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 baffi2 napisał(a):Jolu, czy może jest już wpłata od sylwinki? :) dzisiaj sa dwie wplaty: - od gameboy 12zl - od Paula W. 10zl jak sie nazywa sylwinka? Quote
halbina Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 zdjęć było 6, ale dwa nie chcą sie zapisać na serwerze... Quote
Jola_K Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 wiewiorka! a jakiego ma fajnego towarzysza/tygrysa :loveu: nauczyla sie juz trafiac do kuwety? :roll: pozdr Quote
baffi2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jola_K napisał(a):dzisiaj sa dwie wplaty: - od gameboy 12zl - od Paula W. 10zl jak sie nazywa sylwinka? Te wpłaty to nie z moich bazarków... a czy mają jakis dopisek? sylwinka nazywa się Sylwia Quote
magda z. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jola_K napisał(a):dzisiaj sa dwie wplaty: - od gameboy 12zl - od Paula W. 10zl jak sie nazywa sylwinka? Paula W. to chyba tez nie ode mnie:roll:, ale zapytam Sylwii czy nie od kogoś przelewała, bo ja ostatnio okradli i nie miała do niczego dostępu:roll: a gameboy to ode mnie:) Quote
Jola_K Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Paula W. to nie jest sylwinka z sylwinka jestem w kontakcie, wczoraj miala przelew ale nie mam jeszcze wplaty na koncie, pewnie dopiero po weekendzie ja zobacze Quote
halbina Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jolu, sorki za off... popatrz do mojego podpisu... amstaffek... Quote
Jola_K Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 zapraszam wszystkich do obejrzenia zdjec dwoch super kotow, w wlasciwie kotki i kocurka. Pana Niani i Czarrrnej Maskrrrrryyy :loveu: ponizej wspolne zdjecie u Wandy :) kociaki znalazly swoje domy, ale mozna powiedziec ze naleza do tej samej rodziny, bo adoptujacy to Mama i Corka :multi: Zaczniemy od Pani.... Ona, to czarna jak smola kocica, niesamowity miziak, jak sie przylepila do mojej lydki to nie moglam jej nie zabrac ze schronu. Z grzybica, charakterystyczna plamka na czole. Oto kicia w schronie: A tutaj juz w nowym domu, po podleczeniu, slady po chorobie zniknely :) Wiecej zdjec czarnej Masakry i jej towarzyszy, Zouzy i Miska, w osobnym albumie: TU ALBUM :loveu: ******************************************************* oraz zdjecia Pana Niani, ktory zlamal kilka niewiescich, forumowych serc. Kocurek jakich malo, od nianczenia maluszkow nadano mu przydomek Pan Niania :p kocur do ranu przyloz, ktory jak mi powiedziano "rozdaje caluski nawet u weta" :loveu: tu w schronie tu u Wandy a tutaj juz w nowym domu jego towarzyszka Elfik: Pan Niania i Elfik maja swoj osobny album, zapraszam: TU ALBUM :loveu: Pozdrawiamy nowe domki kociakow :multi: Quote
Seaside Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale cuda :loveu: A zdjęcie Pana Niani z maluchami po prostu rozgrzewa serducho :) Quote
Jola_K Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 mam informacje ze sa trzy malutkie kiciusie w schronie :placz: jeden na pewno ma kk :placz: wanda (Bytom) wezmie je na dt i leczenie, ale na chwile obecna nie mam jeszcze transportu dla maluszkow na cito konieczne jest zabranie malych i umieszczenie ich w bezpiecznym miejscu, podanie antybiotyku i w miedzyczasie intensywnie szukanie transportu ogromnie prosze o pomoc dla tych maluszkow!!! pomoge finansowo Quote
Recommended Posts