Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękności :loveu:
Podobną suńkę adoptowali wczoraj z Ciapkowa moi sąsiedzi z bloku :multi:. Oczywiście pogratulowałam decyzji przygarnięcia bidy :razz:
Kinga-kinia, zapraszamy na wspólny spacer!

Posted

Super, coraz więcej nas!! :multi::multi:

a dokładnie w jakim miejscu mamy się spotkać? :) może przy plaży, żeby psiaki miały okazję sobie popływać? :lol:

Posted

Może na samym końcu Bulwaru Nadmorskiego, od strony Redłowa?
Nie wiem, czy mój będzie chętny do pływania, do tej pory nie próbował, ale może weźmie przykład z Twojego :cool3:

Posted

Zależy co uznajemy za początek, a co za koniec :cool3:. Ja myślałam o tej "końcówce" blisko Polanki Redłowskiej. Dopytam, żebyśmy się przypadkiem nie rozminęły: mówisz o początku, czyli od strony Skweru Kościuszki? Dla mnie ok.

Atkaaaa, nie poganiaj :diabloti:. Owszem, zadeklarowałam już chęć adopcji Meli :multi:, bo po pierwsze Kazan wyraźnie potrzebuje towarzystwa (garnie się do każdego psa na spacerze, szkoda, że nie każdy ma ochotę się bawić i reakcją na merdanie jest często warczenie :-(), a po drugie zakochałam się w suni :loveu:. Obecnie prowadzone są negocjacje z opiekunką, czy się nadam ;).

Może też przyjdziesz w sobotę? :razz:

Posted

behemotka napisał(a):
To jesteśmy umówione 8) - sobota, godz. 15, Bulwar Nadmorski od strony Skweru Kościuszki. Kto jeszcze?

dokładnie może umówmy się przy plaży, żeby się nie szukać :)

Posted

[quote name='behemotka']Ok, przy plaży. W razie czego rozpoznamy się po psach :p

nas na pewno usłyszycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ależ ja nie poganiam:diabloti:
hmm jeśli ie będzie nawału w szkole to też przyczłapiemy :lol: a jak i Mela będzie na spacerku to przybiegniemy lub przylecimy:diabloti:

Posted

kinga-kinia, szkoda, że Cię nie będzie... Kciuki za zdrowie córeczki, a tutaj zaglądaj i się spikniemy następnym razem ;)

M&T, mnie nie tak łatwo zniechęcić :diabloti:. Teraz wszystko zależy od Meli, a dokładniej od tego, czy przepada za kotami (ale nie na talerzu :cool3:).

Posted

M&T napisał(a):
...żeby lubiła.. :evil_lol:

je jeśc:diabloti:

A tak serio to Mela musi je polubic, takie cudo a by kiciusiow nie lubiła,jestem ciekawa jak to bedzie;)

Posted

zaglądam tu do was zaglądam z córcią coraz lepiej ale przez miesiąc była chora na zapalenie oskrzeli jest już lepiej ale nie jest jeszcze do końca zdrowa ....ja zawsze mam psy i koty i się dogadują .

Posted

M&T napisał(a):
dobrze, że z córcią już lepiej :multi::multi:

tak myślałam ale od wczoraj znowu zaczyna mi trochę gorączkować i kaszleć więc jutro znowu wizyta u lekarza teraz to już dwa razy w tygodniu do lekary chodzimy no ale ona tak kazała....byłyście na tym spacerku ? może jakieś fotki porobiłyście ?

Posted

kurcze, to nie dobrze, mam nadzieję, że to nie jest nic bardzo poważnego :modla:

fotki są, część już jest wstawiona do mojej galerii ;) drugą część wstawię dzisiaj wieczorkiem :)