Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Szkoda tylko że nikt się nie odzywa :evil_lol: A długo już większego spaceru nie było :D Quote
Gezowa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Łipet by poszedł... ale z doświadczenia wiem, że im więcej psów, tym większe prawdopodobieństwo, że łipet-wypadek sobie coś zrobi :diabloti: Quote
Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Gezowa napisał(a):Łipet by poszedł... ale z doświadczenia wiem, że im więcej psów, tym większe prawdopodobieństwo, że łipet-wypadek sobie coś zrobi :diabloti: Ahaha, optymistka :evil_lol: Quote
Talucha Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zimno jest to nikomu się nie chce :evil_lol: Ooo Psychopacki by sobie z łipetem pobiegali :diabloti: Quote
Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Aga*Lis napisał(a):Może też byśmy poszli :p nie może a na pewno :evil_lol: Już postanowione :lol: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Talucha napisał(a):To jak, kiedy się widzimy? :D Nie mam pojęcia :D A co z Karoliną? ;) Przydałoby się więcej osób, po puki co tylko my 2 + Aga za którą ja zdecydowałam xD Quote
Squ Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja bym się z wami przeszła, tylko kwestia gdzie i kiedy ;) No i mój whippet nie miał nigdy bliższego kontaktu z takim małych psem jak chi, więc nie wiem czy będzie odpowiednio delikatny :roll: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Gdzie i kiedy jeszcze nie wiemy :P A co do małych psów, to o ile twój nie jest wyjątkowo uparty i nie będzie dążył bez przerwy do zabawy z moją to problemu nie będzie ;) W razie czego ja się z młodą trochę oddale i tyle :D Moja do psów niestety powściągliwa, na spacerach praktycznie nie oddala się od nogi... Tak czy siak to problemem nie jest :D Gorzej niż na pierwszym spacerze z Lastim być nie może :diabloti: No... także zapraszamy na spacerek :grins: Quote
Talucha Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Karolina nie wiem czy na dogo przesiaduje teraz, napiszę do niej na fb jak coś. A pasują Wam terminy w tygodniu czy bardziej weekendowo? Haha, serio, gorzej niż na 1 spacerze z Lastim być nie może :D Quote
Aga*Lis Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 A co byście powiedziały na poniedziałek? :cool3: Quote
Squ Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Dla mnie nie ma różnicy czy w tygodniu czy w weekend, tylko muszę wiedzieć tak z 2-3 dniowym wyprzedzeniem kiedy chcemy iść ;) Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Mi miejsce i dzień bez różnicy ;) Mama nadzieję, że w ogóle pójdziemy, bo po dzisiejszym buncie spacerowym mam pewne wątpliwości :evil_lol: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Aga*Lis']A może na do lasu na Dąbrowie? :p No wiesz... ja się nie będę buntować :evil_lol: (co najwyżej pies jak jej przymrozi) :p Quote
Aga*Lis Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Oj, najwyżej będziesz w plecaku ją nosiła :evil_lol: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Aga*Lis']Oj, najwyżej będziesz w plecaku ją nosiła :evil_lol:[/QUOTE] No, wezmę plecak, cieplutki kocyk i będzie idealnie :D Quote
Talucha Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Tak zimno, a ja aż na Dąbrowę mam jechać? xD Mi pasuje poniedziałek. Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Talucha']Tak zimno, a ja aż na Dąbrowę mam jechać? xD Mi pasuje poniedziałek.[/QUOTE] Tak, dokładnie :evil_lol: Śnieżek nowy nasypał, Lasti poszaleje :D Quote
Aga*Lis Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Talucha']Tak zimno, a ja aż na Dąbrowę mam jechać? xD [/QUOTE] Oj, każdy pisał, że miejsce mu obojętne, no to zaproponowałam :eviltong: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Aga*Lis']Oj, każdy pisał, że miejsce mu obojętne, no to zaproponowałam :eviltong:[/QUOTE] I prawidłowo, nie chciałam wyjść na egoistkę i liczyłam że Ty to napiszesz :evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']I prawidłowo, nie chciałam wyjść na egoistkę i liczyłam że Ty to napiszesz :evil_lol:[/QUOTE] Czyli chciałaś żebym zamiast Ciebie to ja na nią wyszła? :eviltong: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Aga*Lis']Czyli chciałaś żebym zamiast Ciebie to ja na nią wyszła? :eviltong: Tak :diabloti: Dobra ludki, to gdzie i kiedy? ;) Quote
Talucha Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 A tam się taaak dłuuuugo jedzie xD Ale ok, nie marudzę. Poniedziałek/wtorek? Niech będzie ta Dąbrowa. Godzina nie wcześniejsza niż 11 :eviltong: Co Wy na to? Quote
Recommended Posts