Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny bardzo dziekujemy za super sobotę;) Od środy do niedzieli mam wolne więc możemy się spotkać nawet rano. Prosimy też o zdjęcia;) Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Posted

Wszem i wobec oznajmiam (przepraszam, że na ostatnią chwilę), iż w najbliższy dzień wolny od pracy, czyli [B]15.08[/B] zapraszamy na spacer w promieniach jeszcze letniego słońca!

Spotkanie[B] godz. 12.00[/B] (nie myślcie, że ja tą wczesnoporanną godzinę wybrałam ;)).
Zbiórka [B]pod stadionem GOSIRu[/B], ogromnie zapraszam wszystkich do wspólnego maszerowania!

Kto ma wolne łapki to jak zawsze zachęcam do wzięcia czworonoga ze schroniska!

Pozdrawiam,
Nat

Posted

My jestesmy już w Gdyni, po niezbyt przyjemnej podróży ;)
Chętnie się umówimy na spacerek, tylko się kiepsko orientuję w topografii miasta, ale może jakoś trafimy ;) Najchętniej gdzieś nad plażę byśmy się wybrali, może jak Duffo zobaczy, że inne psy się kąpią, to też wejdzie do wody :lol:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']My jestesmy już w Gdyni, po niezbyt przyjemnej podróży ;)
Chętnie się umówimy na spacerek, tylko się kiepsko orientuję w topografii miasta, ale może jakoś trafimy ;) Najchętniej gdzieś nad plażę byśmy się wybrali, może jak Duffo zobaczy, że inne psy się kąpią, to też wejdzie do wody :lol:[/QUOTE]
a dzis jakos pozniej? 22-24?:) bym podeszla po Was
a jak nie to jutro rano moze 8.30 czy 9 ?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Może być jutro? Chętna bym była. Ale powiedz czy znasz jakieś miejsce w które bys w Gdyni trafiła, bo w sumie to nie wiem jak miałabym się z Tobą umówić. ;)[/QUOTE]
Jasne :) Trafimy wszędzie o ile będziemy wiedzieć jak tam dojechać ;) Wspominałaś coś chyba o plaży na Babich Dołach i na Dickmana, no i jest jeszcze ta psia plaża niedaleko Orłowa-akurat niedaleko mamy przystanek, z którego odjeżdżają autobusy do tych wszystkich miejsc. Nie wiem, gdzie najlepiej się wybrać ? :)

[quote name='FLY']a dzis jakos pozniej? 22-24?:) bym podeszla po Was
a jak nie to jutro rano moze 8.30 czy 9 ?[/QUOTE]
O, chętnie :) chcemy obejrzeć mecz i potem idziemy na spacerek, więc akurat tak po 22 jakoś ;) może wymienimy się numerami, zaraz Ci prześlę swój na PW ;) i tak około 22:15-20 byśmy czekali przed hotelem :)

Posted

Myślę, że najlepiej byłoby się spotkać w Orłowie na przystanku przy C.H. Klif ;) Jeździ tam S, 26, 21, 31 na pewno i kilka innych ([url]http://www2.zkmgdynia.pl/index_rozklady.php?linia=26[/url])
Na Babie Doły czy Dickmana fajnie jest się wybrać tylko gdy to blisko miejsca zakwaterowania, bo tak na prawdę prócz plaży znajdzie się w pobliżu jedynie ścieżka rowerowa i kawałek pola a w Orłowie jest i las i plaża i park, da się tam trochę pochodzić. Co do godziny to pozostawiam to Tobie (Wam). Dostosuję się.

Posted

Ok, to my mamy od siebie (Wzgórze św. Maksymiliana) 26 o godz.11:40 i tym byśmy podjechali. Jedzie około 20 min pewnie ?
Wymieńmy się może numerami na wszelki wypadek, zaraz prześlę swój na PW ;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No już nie bardzo, za to jutro rano bardzo chętnie. ;) Na Dickmana czy do Gdyni, cokolwiek.[/QUOTE]

O rano jak najbardziej ;)

Może być do Gdyni , np. o 9:26 (152) na przystanku Obłuże centrum , może też być tak jak ostatnio tylko wolała bym tak ok.9 ;)

Posted

Ewa jeśli masz ochotę na spacerek po śródmieściu to zapraszam na naszą psią łączkę;) Mieszkam niedaleko wzgórza. Na plażę niestety nie dam rady, przeziębiona jestem:(

Posted

[quote name='Seidhe']Ewa jeśli masz ochotę na spacerek po śródmieściu to zapraszam na naszą psią łączkę;) Mieszkam niedaleko wzgórza. Na plażę niestety nie dam rady, przeziębiona jestem:([/QUOTE]
A gdzie dokładnie ? My mieszkamy niedaleko Kępy Redłowskiej ;)

• 1 month later...
Posted

Poszukiwane towarzystwo do porannych, w miarę regularnych, długich spacerów w ciągu tygodnia (okolice godziny 7 rano) żeby psina mi się wyszalała i zmęczyła przed moim wyjściem do pracy. :) Może ktoś reflektuje? Gdynia, najchętniej okolice Pogórza/Obłuża, chociażby raz w tygodniu.

Posted

[quote name='afera-nad-morzem']Poszukiwane towarzystwo do porannych, w miarę regularnych, długich spacerów w ciągu tygodnia (okolice godziny 7 rano) żeby psina mi się wyszalała i zmęczyła przed moim wyjściem do pracy. :) Może ktoś reflektuje? Gdynia, najchętniej okolice Pogórza/Obłuża, chociażby raz w tygodniu.

My chętne na 6:30 na Obłużu w całym tygodniu :multi:

Posted

Szkoda, że do porannych spacerów, bo ja 7.20 mam autobus do szkoły :(
A jeszcze widzę berneńczyka na avatarku-moje marzenie :lol: :loveu:

7.10 jest Pies w Wielkim Mieście, wybiera się ktoś? ;)