Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tzn. na początku spaceru nie było, potem coś przypłynęło, właśnie jakieś zielone coś, widocznie to sinica :diabloti:
Dzisiaj byłam na plaży na Rewie-czysto, można się kąpać.

Posted

[quote name='FLY']Byl ktoś w ostatnich dniach na plazy w Kolibkach i moze napisac jak tam z sinicami?;/ Albo moze wiecie czy gdzies w ogole można pojsc nad morze zeby ich nie bylo? U mnie nie da sie psa do wody wpuścic:([/QUOTE]

niby czysto ale w każdej chwili może to ulec zmianie :(

Posted

[quote name='Mada95']Ja chętna:)[/QUOTE]
Ktoś jeszcze? :)
Jeśli chodzi o miejsce to myślę że psia plaża i okoliczny las, park jest dobrym pomysłem... ale jestem również otwarta na inne propozycje :)

Posted

ja wróciłam ze wsi, więc również jestem chętna na spacer w każdy dzień o każdej godzinie :p

a wybiera się ktoś z Was na DCDC ? my na pewno, w niedziele startujemy w mini zawodach agility :loveu:

Posted

No wiadomo, że jak nie będzie pogody to się nie spotykamy. Moja obecność na spotkaniu też pod znakiem zapytania... Także w razie czego nie czekajcie na mnie

• 2 weeks later...
Posted

Ja proponuję Babie Doły w takim razie (109 jedziesz do samego końca) Może o 12? Jeśli chcesz inaczej to pisz, bo ja w sumie mogę o każdej godzinie :lol: