Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Onomato-Peja napisał(a):
A na czym miałaby polegać ta pomoc? ;)

Mieszkam w Krk,mam kolegę w Gdyni.
Ze względu na pewne okoliczności chciałabym aby dostał ode mnie muffinki,nie sposób je wysłać pocztą.
W internecie szukałam sklepów,ale dwa,które znalazłam nie istnieją (m.in Lola's cupcakes).
Zapłaciłabym i prosilabym o zakup i przekaznie ode mnie koledze muffinek :)
Akcja szeroko zakrojona,trochę urocza:oops:
:loveu:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Hmn, a mogłabym zapłacić za muffinki koleżance? Ona robi najlepsze muffinki jakie miałam okazję jeść, musiałabym tylko się z nią porozumieć. :lol:

A dałoby się jakoś na dniach no i czy mogę zobaczyć jakieś juz zorbione muffiny?
Musza byc pyszne i ladne :D

Posted

Bardzo Wam dziękuję!
Chwilowo akcja wstrzymana,ponieważ prawdopodobnie załatwi to dziewczyna z forum bulterierów:)

Jestem stara i głupia..tak powinno się to skwitować.Co zrobić kiedy lubię ludziom robić niespodzianki?:oops:

Posted

[FONT=lucida grande]Agilitowe Wakacje Na Fali! Spróbuj i Ty! [/FONT]https://www.facebook.com/events/630441230302392/

[FONT=lucida grande]Trenerzy Na Fali Agility Team zapraszają w wakacyjne weekendy wszystkich miłośników psów do wspólnego agilitowania![/FONT]

[FONT=lucida grande]Każdemu, kto chce aktywnie spędzić czas ze swoim psiakiem, proponujemy zajęcia agility dostosowane indywidualnie do właściciela i jego pupila.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Program: podstawy agility, motywacji oraz samokontroli[/FONT]
[FONT=lucida grande]Miejsce treningów: Sopot[/FONT]
[FONT=lucida grande]Termin: każdy weekend lipca oraz sierpnia[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ilość treningów: dowolna[/FONT]
[FONT=lucida grande]Czas trwania: 1h[/FONT]

[FONT=lucida grande]Więcej informacji oraz zapisy: nafaliagility@gmail.com[/FONT]

[FONT=lucida grande]Serdecznie zapraszamy na pojedyncze wakacyjne zajęcia dla Każdego! =)[/FONT]

[FONT=lucida grande]Nie przyjmujemy psów agresywnych.

[/FONT]
[FONT=lucida grande]Dziękujemy bardzo za pierwszy radośnie przepracowany weekend![/FONT]

[FONT=lucida grande]W sobotę było tak tłoczno, że niestety w ferworze pracy, nie porobiłyśmy zdjęć - nadrobimy niebawem, bo Tobi, Drachma, Hippis i Agent jeszcze do nas zawitają. [/FONT]

[FONT=lucida grande]Wspaniale było z Wami bawiąc się pracować - Hippis, Agent, Fajter, Tobi, Drachma, Neri, Szila i Horus! Dziękujemy za pracę, zabawę i do zobaczenia! :)[/FONT]

Posted

Drugi weekend wakacyjnego agilitowania za nami!

Te najmniejsze psiaki i te większe, te młodsze i te starsze świetnie sobie radziły z tunelami oraz hopkami.

Poniżej zdjęcia ze słonecznych zajęć, a na nich - Szila, Horus, Hippis, Agent, Tobi, Drachma, Joy oraz Negro.

Można jeszcze dołączyć na pojedyncze zajęcia.

Zapraszamy! Bądź Na Fali! Na fali agilitowych wakacji!

Posted

Lipcowe agilitowanie Na Fali już za nami!

Sceptyczni właściciele przekonali się, że ich pupile to agilitowe talenty, a dynamiczne treningi zostały entuzjastycznie przyjęte przez wszystkich, którzy wzięli w nich udział.

Agilitowe Wakacje kontynuujemy także w sierpniu! Wychodząc na przeciw Waszym zapytaniom poszerzamy naszą ofertę o dodatkową grupę.

Spróbuj i Ty! Już w najbliższą sobotę! Do zobaczenia!

• 2 months later...
Posted

Cześć, jestem z centrum Gdyni, chętnie dołączę z moją Maxi na spacerki.
Ma dopiero 3 miesiące i dopiero uczy się socjalizować z innymi psami :) Ciekawe czy są tu jakieś terierki :)
Pozdrawiam

• 3 months later...