Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada95']Gdzie dokładnie jest ten w Rumi?
Dokładnie jest to Rumia Janowo, przy ulicy Dębogórskiej 97. Dojeżdża tam spod dworca PKP Rumia bodajże autobus 86 i trzeba wysiąść na przystanku Wierzbowa (na żądanie). Trudno tam nie trafić, bo wokół puste pola, a ich banner jest dość widoczny. Trzeba tylko pamiętać, że ten autobus jeździ dość rzadko i warto mieć to na uwadze umawiając się na konkretną godzinę. Aha, podaję jeszcze numer telefonu, pod ktorym można się umawiać: 501 767 453.

Posted

Witam;)
Bardzo chętnie wybiorę się z moim 5-cio miesięcznym bordogiem na spacer. Mieszkam na Śląskiej, ale chętnie podjedziemy do orłowa/redłowa. Może jakieś spotkanie na plaży? Pracuje do 16, ale weekendy mam wolne;)

Posted

Seidhe napisał(a):
Witam;)
Bardzo chętnie wybiorę się z moim 5-cio miesięcznym bordogiem na spacer. Mieszkam na Śląskiej, ale chętnie podjedziemy do orłowa/redłowa. Może jakieś spotkanie na plaży? Pracuje do 16, ale weekendy mam wolne;)

Ooo... Na Bordoga to ja się zgłaszam, bardzo chętnie pod wieczór nawet. Zgłaszam się na piątek wieczór lub Sobotę Rano. Jeszcze jutro bym się sprecyzowała no i poczekamy co reszta powie. :)

Posted

Seidhe - a co byś powiedziała na uczestnictwo w AST spacerach? Bardzo fajna sprawa, wszelkie psiaki mile widziane jednak ilością przodują TTB. Świetna atmosfera na spacerach i psy mają sporo zabawy. Ludzie z molosami też się zdarzają. ;)

No i zapraszam do 2 grup facebook'owych (zresztą zapraszam wszystkich udzielających się tutaj)

http://www.facebook.com/groups/154865801278517/

http://www.facebook.com/groups/365241180193524/

Posted

Jestem jak najbardziej za;) Dodałam prośbę o dodanie do grupy. Młody ma kolegów, ale większość z nich to beagle albo bulwy^^ Fajnie będzie móc się pobawić z kimś na kogo nie trzeba aż tak uważać, żeby krzywdy nie zrobic;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Hej,
w przyszłym tygodniu jedziemy prawdopodobnie na wakacje do Gdyni, będziemy około 8 dni.
Czy ktoś może się orientuje, jak wygląda wchodzenie z psem na plażę w okolicach tego hotelu ?
http://nadmorski.pl/kontakt.html
Chętnie też umówimy się na jakiś spacer :)

hotel jest 2 min pieszo od nas:)
na plażę nie wolno wchodzić z psami, zwracają uwagę ratownicy i straż miejska (u nas na razie skończyło się na pouczeniach). Jeśli pogoda słaba i nie ma plażowiczów to można iść kawałek lasem (ok 20 min od hotelu) i tam wejść na plażę na nielegalu;), jak jest fajna pogoda to są tłumy i nawet fizycznie ciężko jest wbić z psem. My jeździmy do Kolibek na psią plażę (ok 10min samochodem) :)

Posted

troche trzeba przejść na przystanek ok. 15min i potem z 10min na plażę.
Daj znac jak juz postanowicie to się jakos ustawimy na goldeni spacerek:)

Posted

Będziemy w Gdyni od 15 do 22 sierpnia (włącznie), już zarezerwowane ;)
Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze :) Na spacerki chętnie się wybierzemy, może na tą psią plażę właśnie ;) Duffo jeszcze morza nie widział, ciekawe, jak zareaguje ;)