Dzikie nieporadne Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Może grupowy spacer w tą sobotę o 12 godz np.? Np. Od parku na przeciw ratusza? Quote
FLY Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Chyba raczej chodzi o Urząd Miasta w Gdyni i park przy Piłsudskiego? Może i my bysmy się wybrali...W sumie mam 3 min. ;> Quote
Jean Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 my mamy remont niestety w tym tygodniu :P Quote
Kamila i Fado Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ja chętnie przyjdę, ale jeszcze zobaczymy jaka będzie pogoda Quote
FLY Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Jean']my mamy remont niestety w tym tygodniu :P[/QUOTE] I pies na spacery nie wychodzi?:P Quote
Jean Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wychodzi, ale w okolicach domku. Na 3h spacer w robocie czasu nie będzie niestety :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Tak chodzi o Gdyński Urząd miasta ;) A to nie jest ratusz? Moja koleżanka tak mówi i mi się tak przyjeło... A park ten gdzie jest górka gdzie dzieci zjeżdżają na sankach i jest obok tego boiska ogrodzonego metalowym płotem z symbolem olimpijskim ;) Quote
agamer Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Czyli obok bylego MDK, przy ul.Pilsudkskiego :P Ja tez chętnie wpadnę ;) Ale moze zeby bardziej sprecyzować miejsce spotkajmy się pod tymi krzyżami prz urzędzie (obok pizzerii ANKER) :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Okej to w takim razie pod ANKEREM ;) 12 to chyba najlepsza godzina, bo wystarczająco późna żeby wszyscy się wyspali i dotarli i wystarczająco wczesna żeby spacer mógł być długi dla tych co muszą jeszcze tego dnia coś zrobić , co nie ? :) Quote
Onomato-Peja Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jestem za! Wpadniemy z Raszplem. :) Quote
wikikoniki Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Może i my się pojawimy... o ile znajdziemy miejsce, jest tam niedaleko, jakiś konkretny przystanek ? Quote
FLY Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='wikikoniki']Może i my się pojawimy... o ile znajdziemy miejsce, jest tam niedaleko, jakiś konkretny przystanek ?[/QUOTE] Urząd Miasta - Świętojańska. a kawalek dalej Urząd Miasta - Władysława IV albo SKM Wzgorze sw Maksymiliana Quote
wikikoniki Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='FLY']Urząd Miasta - Świętojańska. a kawalek dalej Urząd Miasta - Władysława IV albo SKM Wzgorze sw Maksymiliana[/QUOTE] Ok. Mam 45 minut do Swietojanskiej a dalej to skomplikowana droga czy bede Was widziec ? Quote
FLY Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 z tego przystanku Urzad Miasta Swietojanska ok 1- 2 min pieszo:) Wysiadz i kieruj sie w strone Morza;) Quote
wikikoniki Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dzięki ! Mogę zaprosić koleżankę z yourkiem, oraz napisać na forum borderowym o spacerze ? Quote
agamer Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Mi 12 pasuje ;) wikikoniki: Pewnie,że możesz ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wikikoniki na jakim przystanku na świentojańskiej wysiadasz?I o której będziesz?Bo ja będę wcześniej i jeszcze idę po przyjaciółkę z Jamniorem która mieszka na drugim końcu Świentojańskiej niż Anker więc możemy po was podejść;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 FLY..w stronę morza? ja od urodzenia tam bywam , moja babcia mieszka tuż obok a ja nie rozumiem "o jakim morzu" ty mówisz ...? Quote
wikikoniki Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Mada95']Wikikoniki na jakim przystanku na świentojańskiej wysiadasz?I o której będziesz?Bo ja będę wcześniej i jeszcze idę po przyjaciółkę z Jamniorem która mieszka na drugim końcu Świentojańskiej niż Anker więc możemy po was podejść;)[/QUOTE] Na urząd miasta - świętojańska. Quote
Dzikie nieporadne Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No bo to jest tak że moja mama zakazała mi wychodzić z Lejdi...ale to było jakiś czas temu i nic nie przypomina a to czasem znaczy że może udawać że wcale tego nie mówiła...ale to wcale nie jest pewne , a że ja z Lejdi czasem wychodzę bardzo wcześnie (5-6 godz ) kiedy mama śpi więc dla pewności żeby mnie nie zatrzymała muszę wtedy wyjść...i będziemy miały tyle czasu że możemy nawet po was podjechać..Lejdi by się z twoimi psami oswoiła, a że nie ma potrzeby żebym ją gdziekolwiek trzymała na smyczy to mogę prowadzić Maxa i mam kilka kaganiców i kaganico podobnych dla Lejdi to te rególowane do autobusu będa dla niego okej o ile jeszcze nie kupiłaś mu kaganica;) Quote
FLY Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Mada95']FLY..w stronę morza? ja od urodzenia tam bywam , moja babcia mieszka tuż obok a ja nie rozumiem "o jakim morzu" ty mówisz ...?[/QUOTE] Bałtyckim;) Quote
wikikoniki Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Mada95']No bo to jest tak że moja mama zakazała mi wychodzić z Lejdi...ale to było jakiś czas temu i nic nie przypomina a to czasem znaczy że może udawać że wcale tego nie mówiła...ale to wcale nie jest pewne , a że ja z Lejdi czasem wychodzę bardzo wcześnie (5-6 godz ) kiedy mama śpi więc dla pewności żeby mnie nie zatrzymała muszę wtedy wyjść...i będziemy miały tyle czasu że możemy nawet po was podjechać..Lejdi by się z twoimi psami oswoiła, a że nie ma potrzeby żebym ją gdziekolwiek trzymała na smyczy to mogę prowadzić Maxa i mam kilka kaganiców i kaganico podobnych dla Lejdi to te rególowane do autobusu będa dla niego okej o ile jeszcze nie kupiłaś mu kaganica;)[/QUOTE] Wiesz, biorę tylko Neskę, bo Max jeszcze nie jeżdził autobusem a poza tym nie jest do końca oswojony, no i nie mam kagańca :( Ale jeszcze tyle przed nim... My mamy być około 12:04 na przystanku, poczekacie ? Quote
Recommended Posts