Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak chodzi o Gdyński Urząd miasta ;)

A to nie jest ratusz?
Moja koleżanka tak mówi i mi się tak przyjeło...

A park ten gdzie jest górka gdzie dzieci zjeżdżają na sankach i jest obok tego boiska ogrodzonego metalowym płotem z symbolem olimpijskim ;)

Posted

Czyli obok bylego MDK, przy ul.Pilsudkskiego :P Ja tez chętnie wpadnę ;)

Ale moze zeby bardziej sprecyzować miejsce spotkajmy się pod tymi krzyżami prz urzędzie (obok pizzerii ANKER) :)

Posted

[quote name='wikikoniki']Może i my się pojawimy... o ile znajdziemy miejsce, jest tam niedaleko, jakiś konkretny przystanek ?[/QUOTE]

Urząd Miasta - Świętojańska.
a kawalek dalej Urząd Miasta - Władysława IV albo SKM Wzgorze sw Maksymiliana

Posted

[quote name='FLY']Urząd Miasta - Świętojańska.
a kawalek dalej Urząd Miasta - Władysława IV albo SKM Wzgorze sw Maksymiliana[/QUOTE]

Ok. Mam 45 minut do Swietojanskiej a dalej to skomplikowana droga czy bede Was widziec ?

Posted

[quote name='Mada95']Wikikoniki na jakim przystanku na świentojańskiej wysiadasz?I o której będziesz?Bo ja będę wcześniej i jeszcze idę po przyjaciółkę z Jamniorem która mieszka na drugim końcu Świentojańskiej niż Anker więc możemy po was podejść;)[/QUOTE]

Na urząd miasta - świętojańska.

Posted

No bo to jest tak że moja mama zakazała mi wychodzić z Lejdi...ale to było jakiś czas temu i nic nie przypomina a to czasem znaczy że może udawać że wcale tego nie mówiła...ale to wcale nie jest pewne , a że ja z Lejdi czasem wychodzę bardzo wcześnie (5-6 godz ) kiedy mama śpi więc dla pewności żeby mnie nie zatrzymała muszę wtedy wyjść...i będziemy miały tyle czasu że możemy nawet po was podjechać..Lejdi by się z twoimi psami oswoiła, a że nie ma potrzeby żebym ją gdziekolwiek trzymała na smyczy to mogę prowadzić Maxa i mam kilka kaganiców i kaganico podobnych dla Lejdi to te rególowane do autobusu będa dla niego okej o ile jeszcze nie kupiłaś mu kaganica;)

Posted

[quote name='Mada95']FLY..w stronę morza? ja od urodzenia tam bywam , moja babcia mieszka tuż obok a ja nie rozumiem "o jakim morzu" ty mówisz ...?[/QUOTE]

Bałtyckim;)

Posted

[quote name='Mada95']No bo to jest tak że moja mama zakazała mi wychodzić z Lejdi...ale to było jakiś czas temu i nic nie przypomina a to czasem znaczy że może udawać że wcale tego nie mówiła...ale to wcale nie jest pewne , a że ja z Lejdi czasem wychodzę bardzo wcześnie (5-6 godz ) kiedy mama śpi więc dla pewności żeby mnie nie zatrzymała muszę wtedy wyjść...i będziemy miały tyle czasu że możemy nawet po was podjechać..Lejdi by się z twoimi psami oswoiła, a że nie ma potrzeby żebym ją gdziekolwiek trzymała na smyczy to mogę prowadzić Maxa i mam kilka kaganiców i kaganico podobnych dla Lejdi to te rególowane do autobusu będa dla niego okej o ile jeszcze nie kupiłaś mu kaganica;)[/QUOTE]

Wiesz, biorę tylko Neskę, bo Max jeszcze nie jeżdził autobusem a poza tym nie jest do końca oswojony, no i nie mam kagańca :(
Ale jeszcze tyle przed nim...
My mamy być około 12:04 na przystanku, poczekacie ?