Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Fajnie:D Czyli pewnie jutro powarjują całą trójką ;) Masz w galerii zdjęcie schroniskowców:) Na razie znalazłam Niunię z tych które znam ale szukam dalej;) Edited February 2, 2012 by Mada95 Quote
Onomato-Peja Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Mada95 - żle spojrzałam, spacer dopiero za tydzień. Dobra to może tak, nie róbmy sobie z tego wątku spotkań oksywskich, dogadamy sie galeriach co do mniejszych spacerów. A może w sobotę o 11/12 zbiórka na polance? ;) Quote
wikikoniki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Muszę kupić ten kaganiec. Bo nie wytrzymam :mad: A w przyszłym tygodniu coś planujecie ? Bo moja mama będzie w domu, może mnie zawiezie... Quote
Onomato-Peja Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No to póki co mamy 3ch spacerowiczów na Sobotę. Wiktoria - w przyszłym tygodniu jest juz AST spacer. Quote
wikikoniki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Onomato-Peja napisał(a):No to póki co mamy 3ch spacerowiczów na Sobotę. Wiktoria - w przyszłym tygodniu jest juz AST spacer. Wiem ;) A w sobotę gdzie się wybieracie ? Może żeby nie robić offa to napisz na PW lub na galerii, jeżeli możesz ;) Quote
oleska2803 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witam, a ja bym chciała wszystkie pieski z Gdyni i Gdańska, które nie mają problemów z kontaktami z innymi zaprosić na nasze labradorowe spotkania. Szczegóły zawsze na stronce http://www.animalhouse.pl/forum/kategorie Quote
wikikoniki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 oleska2803 napisał(a):Witam, a ja bym chciała wszystkie pieski z Gdyni i Gdańska, które nie mają problemów z kontaktami z innymi zaprosić na nasze labradorowe spotkania. Szczegóły zawsze na stronce http://www.animalhouse.pl/forum/kategorie My chętnie. Jakbyście jakiś organizowały, to piszcie :) Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Na tą sobotę to i ja chyba bym mogła :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No to rozkręca się Gdyński dogoklub w realu :D Quote
agamer Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Mada95 napisał(a):No to rozkręca się Gdyński dogoklub w realu :D Juz dawno rozkręcony, tylko ostatnio podłączyłyśmy się do Gdańskich spacerowiczów :P Ja bym strasznie chciala wpaść ( dawno Faziego nie widzielismy :P ) ale mam w poniedzialek wazny egzamin :(:( buu Quote
kasia_1982 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 my bedziemy na spacerku astowym, juz sie nie moge doczekac :loveu: mam nadzieje ze suka mi wstydu nie przyniesie po 4 miesiacach bez wiekszej kontroli (moja mama ja strasznie rozpuszczala przez ten czas) Quote
wikikoniki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 AST to jest ten na którym byłyśmy w święto trzech króli ? bo ja nie ogarniam tych nazw... My raczej odpadamy bo kaganiec jeszcze nie kupiony dla Maxa a Neska ma cieczkę... Quote
Dzikie nieporadne Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 agamer napisał(a):Juz dawno rozkręcony, tylko ostatnio podłączyłyśmy się do Gdańskich spacerowiczów :P Ja bym strasznie chciala wpaść ( dawno Faziego nie widzielismy :P ) ale mam w poniedzialek wazny egzamin :(:( buu Być może ...ale DLA NAS nie ;) byłam na wielu forach o psach ale w sumie po roku poszukiwań znalazłam tylko jedną osobę z chichuauą ;) Długo słyszałam że dogomania jest największym forum w polsce ale dopiero parę dni temu się zarejestroewałam i BUM wszyscy z innych for są i jeszcze tyle spacerów w Gdyni , normalnie dla nas szok ;) Quote
FLY Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 agamer napisał(a):Juz dawno rozkręcony, tylko ostatnio podłączyłyśmy się do Gdańskich spacerowiczów :P Ja bym strasznie chciala wpaść ( dawno Faziego nie widzielismy :P ) ale mam w poniedzialek wazny egzamin :(:( buu Ja myślę że jak na godzinę wpadniesz i później się będziesz uczyć caaaały dzień i potem caaałą niedziele jeszcze to z pewnością zdasz więc proszę tu nie wymyślać wymówek;) Ok to która pasuje? Ja proponuję 12 Polanka Redłowska. Może być? Ktoś przyjdzie?;) Quote
agamer Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 FLY napisał(a):Ja myślę że jak na godzinę wpadniesz i później się będziesz uczyć caaaały dzień i potem caaałą niedziele jeszcze to z pewnością zdasz więc proszę tu nie wymyślać wymówek;) Ok to która pasuje? Ja proponuję 12 Polanka Redłowska. Może być? Ktoś przyjdzie?;) Hahaha :) ja naprawdę strasznie bym chciała przyjść, ale można powiedzieć, że to egzamin ostatniej szansy :P Moze za tydzień tez się spotkamy ;) ?:) Quote
FLY Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 za tydzien to my w Bydgoszczy sie wystawiamy;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Czyli będziecie tam za tą 1h ? Quote
Dzikie nieporadne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No w każdym razie my będziemy i mam nadzieje że nie same... Quote
agamer Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 FLY napisał(a):za tydzien to my w Bydgoszczy sie wystawiamy;) To będę trzymała kciuki, a spotkanie jeszcze kiedyś napewno nastąpi :P Quote
2u2a Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wikikoniki napisał(a):My chętnie. Jakbyście jakiś organizowały, to piszcie :) W niedziele jest specjalne spotkanie - walentynkowe ;) http://animalhouse.pl/component/eventlist/details/23-spot24 Quote
natalia_aa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Bardzo się cieszę, że jakoś tak się wszyscy rozkręcili i faktycznie coś kombinują to sami, to w grupach! Super ;) My tymczasem zapraszamy na kolejny nasz zlot, który to odbędzie się 12.02.11 g. 12 lub 12.30. Zbiórka tam gdzie ostatnio, czyli przy stadionie GOSIRu w Gdyni Redłowie! Mnie nie będzie co już mówiłam - to chyba drugi zlot od 2008 roku, kiedy mnie nie ma! Masakra, mówię Wam! Ale do czwartku będę Was o wszystkich ewentualnych pomysłach informować. Po tym czasie poprosze kogoś, coby Wam tu wieści przynosił! Rastę i Toto na kilku zdjęciach można wypatrzeć: https://picasaweb.google.com/106657713882343892193/29Stycznia2012?authuser=0&feat=directlink#5704948967108131378 I jeszcze 2: Quote
Atkaaaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 O jaka tu wrzawa :D a my się chętnie przejdziemy na jakiś socjalistyczny spacerek z jakimś miłym i cierpliwym psiakiem :D maluch po szczepieniach, teraz tylko niech temperaturka na dworze trochę podrośnie i pewnie na polankę zawędrujemy ;) Quote
Recommended Posts