Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mada95 - żle spojrzałam, spacer dopiero za tydzień.
Dobra to może tak, nie róbmy sobie z tego wątku spotkań oksywskich, dogadamy sie galeriach co do mniejszych spacerów.
A może w sobotę o 11/12 zbiórka na polance? ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
No to póki co mamy 3ch spacerowiczów na Sobotę.

Wiktoria - w przyszłym tygodniu jest juz AST spacer.

Wiem ;)
A w sobotę gdzie się wybieracie ? Może żeby nie robić offa to napisz na PW lub na galerii, jeżeli możesz ;)

Posted

Mada95 napisał(a):
No to rozkręca się Gdyński dogoklub w realu :D

Juz dawno rozkręcony, tylko ostatnio podłączyłyśmy się do Gdańskich spacerowiczów :P Ja bym strasznie chciala wpaść ( dawno Faziego nie widzielismy :P ) ale mam w poniedzialek wazny egzamin :(:( buu

Posted

my bedziemy na spacerku astowym, juz sie nie moge doczekac :loveu:
mam nadzieje ze suka mi wstydu nie przyniesie po 4 miesiacach bez wiekszej kontroli (moja mama ja strasznie rozpuszczala przez ten czas)

Posted

agamer napisał(a):
Juz dawno rozkręcony, tylko ostatnio podłączyłyśmy się do Gdańskich spacerowiczów :P Ja bym strasznie chciala wpaść ( dawno Faziego nie widzielismy :P ) ale mam w poniedzialek wazny egzamin :(:( buu

Być może ...ale DLA NAS nie ;)
byłam na wielu forach o psach ale w sumie po roku poszukiwań znalazłam tylko jedną osobę z chichuauą ;)
Długo słyszałam że dogomania jest największym forum w polsce ale dopiero parę dni temu się zarejestroewałam i BUM wszyscy z innych for są i jeszcze tyle spacerów w Gdyni , normalnie dla nas szok ;)

Posted

agamer napisał(a):

Ja myślę że jak na godzinę wpadniesz i później się będziesz uczyć caaaały dzień i potem caaałą niedziele jeszcze to z pewnością zdasz więc proszę tu nie wymyślać wymówek;)

Ok to która pasuje? Ja proponuję 12 Polanka Redłowska. Może być? Ktoś przyjdzie?;)

Posted

FLY napisał(a):
Ja myślę że jak na godzinę wpadniesz i później się będziesz uczyć caaaały dzień i potem caaałą niedziele jeszcze to z pewnością zdasz więc proszę tu nie wymyślać wymówek;)

Ok to która pasuje? Ja proponuję 12 Polanka Redłowska. Może być? Ktoś przyjdzie?;)

Hahaha :) ja naprawdę strasznie bym chciała przyjść, ale można powiedzieć, że to egzamin ostatniej szansy :P Moze za tydzień tez się spotkamy ;) ?:)

Posted

Bardzo się cieszę, że jakoś tak się wszyscy rozkręcili i faktycznie coś kombinują to sami, to w grupach!
Super ;)

My tymczasem zapraszamy na kolejny nasz zlot, który to odbędzie się 12.02.11 g. 12 lub 12.30. Zbiórka tam gdzie ostatnio, czyli przy stadionie GOSIRu w Gdyni Redłowie!

Mnie nie będzie co już mówiłam - to chyba drugi zlot od 2008 roku, kiedy mnie nie ma! Masakra, mówię Wam!
Ale do czwartku będę Was o wszystkich ewentualnych pomysłach informować. Po tym czasie poprosze kogoś, coby Wam tu wieści przynosił!

Rastę i Toto na kilku zdjęciach można wypatrzeć:
https://picasaweb.google.com/106657713882343892193/29Stycznia2012?authuser=0&feat=directlink#5704948967108131378

I jeszcze 2:

Posted

O jaka tu wrzawa :D
a my się chętnie przejdziemy na jakiś socjalistyczny spacerek z jakimś miłym i cierpliwym psiakiem :D maluch po szczepieniach, teraz tylko niech temperaturka na dworze trochę podrośnie i pewnie na polankę zawędrujemy ;)