Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hej :) to jak z tymi spacerami? W związku z tym,że zaczął się dla niektórych rok szkolny proponuje piątek(9.09) kolo godziny 17.00, Polanka Redłowska?? :)

Posted

agamer napisał(a):
Hej :) to jak z tymi spacerami? W związku z tym,że zaczął się dla niektórych rok szkolny proponuje piątek(9.09) kolo godziny 17.00, Polanka Redłowska?? :)

My możemy się wybrać :)

Posted

plina napisał(a):
Ech, gdybym mieszkała w Trójmieście ;)

Mam znajomą z Tczewa, która na psie spacery do Gdyni przyjeżdża ;) więc nie marudź tylko wsiadaj w pociąg - godzina drogi.

Posted

M&T napisał(a):
Mam znajomą z Tczewa, która na psie spacery do Gdyni przyjeżdża ;) więc nie marudź tylko wsiadaj w pociąg - godzina drogi.

Może innym razem.. :) Jakiej jesteście wielkości? Są jakieś psiaki poniżej 10?

Posted

10 kg ;) Jakoś nie widzę swojego Kiniacza w towarzystwie samych olbrzymów :eviltong: Czy mogę spytać ile tak mniej więcej trwają Wasze wspólne spacerki?

Posted

Ja mam olbrzyma okolo 65 kg, ale Talucha może potwierdzić, że potrafi się bawić z malutkimi :) baaaardzo małymi psami :D
Kermita, przychodź! zobaczysz, że twoja suczka przyłączy się do zabawy :D mój idealnie nadaje się do socjalizacji małych psów z dużymi, bo nie reaguje agresywnie wogole :D

Spacery trwają okolo godziny :D

Posted

Póki mam kasę i póki jeszcze nie wyjechałam- jak w jakiś week września grupowy, dłuższy spacer by był organizowany to z moim szajbusem mogę wpaść ;) trochę cywilizacji jej się przyda :P

Posted

agamer napisał(a):
Ja mam olbrzyma okolo 65 kg, ale Talucha może potwierdzić, że potrafi się bawić z malutkimi :) baaaardzo małymi psami :D
Kermita, przychodź! zobaczysz, że twoja suczka przyłączy się do zabawy :D mój idealnie nadaje się do socjalizacji małych psów z dużymi, bo nie reaguje agresywnie wogole :D

Spacery trwają okolo godziny :D

Dzięki. Wątpię, żeby przyłączyła się do zabawy (za dobrze ją znam). Ale nawet jak pobędzie w towarzystwie innych psiaków, to na pewno jej nie zaszkodzi.
Problem tylko w tym, że jednak chyba nie zdążę. :roll: Szkoda.

Posted

To mamy ustalony pt na 17:00 tak ?
Jeśli się zgadza to będę z kumpelą i jej labcią, tylko małe pytanko: Czy będzie w towarzystwie jakiś niekastrowany pies?