lafuma-82 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zdjęcia robione nocą są super, heh nie wiedziałam, że beagle umieją latać:evil_lol:. Amiś jakoś zmężniał, ładniusi jest:loveu: Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 amigo i ja napisał(a):A u nas nie za wesoło... oba psy chore:shake:, Bajer-stawy a Amigo- zapalenie gruczołów okołoodbytowych ..... Biedne chopaki:shake: My ze spajkuniem do 4 m-ca walczylismy z gruczolami, bo wiecznie mial przepełnione, praktycznie co 3 tyg bylismy u weta na oczyszczaniu:( Ale już mu przeszło (odpukać) Ale nie miał przy tym zadnych objawów. Pozdrawiam Quote
Anka_ZG Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witamy. a my mamy dla ciebie kwiatka z okazji dnia Kobiet od mojego dzentelmena, czyli spajkunia:)wszystkiego dobrego:) I pozdrowienia dla Amigo, niech wraca szybko do zdrowka:) Quote
amigo i ja Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Bajer nadal chory i już są marne szanse na 100% wyleczenie... razem z wet`em zastanawiamy sie nad najlepszym rozwiązaniem... trzymać psa na lekach przeciwbólowych czy humanitarna eutanazja:-( Amigo już lepiej prawie gruczoły już są ok. Odpukać jak na razie żadnych poważniejszych problemów zdrowotnych nie ma... A jak pies zdrowy to szpacerków potrzeba , wiec kilka spacerowych fotek z bokserkiem Tyśkiem:) Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Biedny Bajer, ale sama wivsz co w tvj chiwli jest mu najlepsze Quote
amigo i ja Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No i święta trójca:evil_lol: czyli ja tyś i amiś:) Quote
amigo i ja Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 lafuma-82 napisał(a):Zdjęcia robione nocą są super, heh nie wiedziałam, że beagle umieją latać:evil_lol:. Amiś jakoś zmężniał, ładniusi jest:loveu: ładniusi był zawsze:evil_lol::diabloti: no a zywkłe beagle nie potrafią latać.... tylko Amiś:multi: umie:P Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Piękne foteczki! Biedny Bajerek... ehh aż tak źle... trzymajcie się! Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A ja juz te fotki widzialam u Tysonkowej :P Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 A teraz nowe fotki, których nie ma jeszcze u siebie Tyśkowa:P I kolejny dowód na to że Amigo latać potrafi... Co najmniej dziwna pozycja:) Psia miłość:) Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 no daj,daj tego patyka... I żeby nikt, absolutnie nikt nie wątpił w amigowe zdolności lotnicze, kilka dowodów: Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Amiś chodź tu... ..dam Ci coś... wziął i poszedł... no i gdzie masz patyk?? Siad Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Amiś, amiś ... gdzie jesteś? Amigo- koń stojący dęba:) I znów latamy:) No chodź do pańci:) Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dobra dość zabawy z pańcią teraz czas na męskie sprawy: Quote
amigo i ja Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Uciekaj beagle`u:) zderzenie frontowe: Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ale duzo fotek:multi:'' nalepszy amigo latajacy :loveu: boski:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witanko Ilv foteckow A czemu Amogo byl na smyczce? Quote
Atkaaaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ilv foteckow A czemu Amogo byl na smyczce? Bo Amigo to beagle :D:evil_lol: Zdjęcia boskie!:loveu: Quote
amigo i ja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nie no bez przesady, beagle są spuszczane i Amigo tyż... ale w lesie tam gdzie nie spotykamy co 2 minuty ludzi. Bo Amiś z uporem maniaka każdego nowego ludzia musi obszczekać i odwołać sie go nie da to wada szkolenia psa na dzikarza:evil_lol: Quote
Recommended Posts