amigo i ja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Puuustoo tuuu ..;( Parę fotek z wystaw (zajęliśmy w Tucholi na krajówce 2 miejsce a w Wa-wie na międzynarodówce 3 m-sce:D ) Quote
lafuma-82 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja coś tu jeszcze mam W drodze z wystawy buszowaliśmy po polach Quote
lafuma-82 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Amigo na wystawie w Sopocie, gdzie mimo braku wygranej szalony beagel otrzymał bardzo dobry opis Sorry za ucięte głowy ale w końu psy są tu najważniejsze:evil_lol: Na plaży w Gdyni Quote
Tomo 2 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Pozdro od Norci.:loveu: Cieszymy się ,ż znamy tego faceta .:eviltong: Pamiętaj opis to podstawa ,jeszcze wiele konkursów przed Wami, będzie ok. Mam nadzieje że z ręką też ok. Trzymajcie się ciepło i uwazajcie na siebie :lol: Quote
amigo i ja Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ania wiesz że nie mam pretensji :PP I dzięki Ci bardzo za zdjęcia a jeszcze bardziej za wszystkie wystawowe wyjazdy ... z Tobą zawsze są najlepsze wystawy (i nie chodzi tu tylko o wyniki:P) Jeszcze raz dzięki A co u Amiga słychać? no bidok sie rozchorował po wystawie i zawodach agility w Łodzi ma biegunkę i wymioty silne i nieustające a ja nie wiem czemu ... a tak poza tym to mamy nowego czterołapa :D Quote
lafuma-82 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kasia zrobię tu trochę porządku: Manowo 2009, Wystawa Psów Myśliwskich Amigo, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy Quote
lafuma-82 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie dość, że wklejam to jeszcze marudzisz, oj Kasia!!! Quote
lafuma-82 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://images41.fotosik.pl/115/319b0dab2ab0714bmed.jpg Wielka radość po zwycięstwie Quote
lafuma-82 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 amigo i ja napisał(a):Ania wiesz że nie mam pretensji :PP I dzięki Ci bardzo za zdjęcia a jeszcze bardziej za wszystkie wystawowe wyjazdy ... z Tobą zawsze są najlepsze wystawy (i nie chodzi tu tylko o wyniki:P) Jeszcze raz dzięki A nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie, oby udało nam się powtórzyć Sopot;-) Tam było super. Quote
Recommended Posts