lafuma-82 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam tu jeszcze cos z Młodych Psów Myślwskich Quote
lafuma-82 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jeszcze cos znalazłam Ten sam pyszcze ale lekko przybrudzony Quote
chicken Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='amigo i ja'] Maciek (ten od chicken`owej :evil_lol:) z moim bajglem;): Wyglada tu niczym wielblad z tymi moimi rzeczami :evil_lol: No ale od czego oni sa... :diabloti::razz: Quote
amigo i ja Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 No to prawda ...tylko do jednego :diabloti: Quote
chicken Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 amigo i ja napisał(a):No to prawda ...tylko do jednego :diabloti: Nie no, do innych rzeczy tez sie czasem przydaja... :eviltong: Quote
Fidel_Castro Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dorośnijcie, proszę was :lol: kasia jeszcze jest w takim wieku że bawi się w berka kucanego, ale ty kurczak?? :diabloti: Quote
chicken Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Fidel_Castro napisał(a):Dorośnijcie, proszę was :lol: Oj oj, bo ja sie tu juz z Toba policze :mad: :evil_lol: Quote
chicken Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Fidel_Castro napisał(a): kasia jeszcze jest w takim wieku że bawi się w berka kucanego, ale ty kurczak?? :diabloti: :lmaa:Oj skrobiesz sobie jutro na porzadny wycisk ...:grab: :evil_lol: Quote
amigo i ja Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Maciek...rocznikowo jesteś tylko o pół roku ode mnie starszy ...a ponoć mężczyźni dłużej dojrzewają.... Quote
amigo i ja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Pochwalę sie (wszędzie się chwalę to i tu też:p) ... wczoraj wróciliśmy z zawodów oficjalnych agility Fort Cup3 .... zdobyliśmy 3 miejsce w klasyfikacji łącznej w M-kach :bigcool: drugie zawody w życiu, pierwsze w hali a tu już podium ...:D Quote
lafuma-82 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gratulacje dla twojego psiura! Zdjecia jakies będą????!!!!, a jak minęła Wam podróż???:diabloti:, bo z tego co mowiłaś, warunki miały być przednie:lol: Quote
amigo i ja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [LEFT]nie wiem czy zdjęcia będą bo coś mi się widzi że nikt nas nie ufocił :(... Podróż była fantas....okropna:placz: 5 psów i 4 osoby plus bagaże w samochodzie osobowym to niezbyt komfortowe warunki ...modliłam się tylko żebyśmy jak najszybciej dojechali , jak wyszłam z samochodu to po prostu czułam się jak w niebie:cool3:... za dużo czasu na rozprostowanie nóg nie miałam bo się spóźniliśmy i praktycznie jak tylko weszliśmy na halę to już musiałam biec :lol:...ale ogólnie było fantastycznie , nawet tez nie mogę narzekać na czas spędzony w hotelu :evil_lol:...mam nadzieje że Klaudia i Michał też nie narzekają:diabloti: [/LEFT] Quote
amigo i ja Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Wodny potwór: Porzucony w lesie pies i do tego przywiązany do drzewa :diabloti:: Beagle w trawie piszczy: I woddaaaa: Prawie jak retriever :evil_lol:: Quote
lafuma-82 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Systematycznie odwiedzam galerię Amisia i tak mi smutno, że zadnych nowych fotek nie ma. TO mnie Kasia dzis zaskoczyłas.Super zdjecia! Chyba jeszcze z wakacji w Sulejowie. Jak milo się je wspomina, jak za oknem taka plucha. Quote
lafuma-82 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kasia, mam jeszcze jakies foty Amisia. Wkleję jak tylko będę mieć dostęp do własnego kompa Quote
lafuma-82 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No i już mam Wspominając Młode Psy Myśliwskie Oj kiedy to było:-( Quote
amigo i ja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Amisiowa Pani (czyli ja:P) zaczęła sie udzielać na rzecz bezdomnych zwierzaków! W szkole organizuje akcje na rzecz łódzkiego i zgierskiego (Medor) schronu ... Ja sie przede wszystkim zajmuje darami które idą do Zgierza ... dzisiaj pojechałam z pierwszym transportem (cały bagażnik karm, makaronów, koców smyczy itp:D) i też po raz pierwszy jak wygląda schronisko ... pomimo tragedii tych psiaków i kociaków odniosłam bardzo miłe wrażenie . Właścicielka / kierowniczka schronu to naprawdę przesympatyczna osoba i wbrew braku funduszy w schronie i przepełnienie nie było czuć nieprzyjemnego zapachu, było czysto i schludnie. A w sobotę zaczynam wolontariat :multi: Wolontariat w schronie zaczęty i na chwilę obecna zawieszony na rzecz wolontariatu w Łódzkim Stowarzyszeniu Hipoterapeutycznym Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no wiec dzis ja wstwiem fotki wczoraj zrobilismy sobie wycieczke do manufaktury :) ja czyli Tyskowa z Tyskiem i Kasia z Amigiem Quote
Polna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Już widze przygotowanie do świąt hihi. Jak tam Amigo się w manu zachowywał? ;) Quote
lafuma-82 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kasia no w koncu coś się pojawiło w galerii Amiga! Jaka gigantyczna choinka, a co takiego działo sie w manufkturze, ze wybrałyście sie z psami??? Mnie z Zołzą na bank by nie wpuscili, już przy wejsciu, zgarnęłaby nas ochrona:diabloti: Quote
Recommended Posts