Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='amigo i ja']
Maciek (ten od chicken`owej :evil_lol:) z moim bajglem;):

Wyglada tu niczym wielblad z tymi moimi rzeczami :evil_lol:
No ale od czego oni sa... :diabloti::razz:

Posted

Fidel_Castro napisał(a):

kasia jeszcze jest w takim wieku że bawi się w berka kucanego, ale ty kurczak?? :diabloti:

:lmaa:Oj skrobiesz sobie jutro na porzadny wycisk ...:grab:

:evil_lol:

Posted

Pochwalę sie (wszędzie się chwalę to i tu też:p) ... wczoraj wróciliśmy z zawodów oficjalnych agility Fort Cup3 .... zdobyliśmy 3 miejsce w klasyfikacji łącznej w M-kach :bigcool: drugie zawody w życiu, pierwsze w hali a tu już podium ...:D

Posted

[LEFT]nie wiem czy zdjęcia będą bo coś mi się widzi że nikt nas nie ufocił :(...
Podróż była fantas....okropna:placz: 5 psów i 4 osoby plus bagaże w samochodzie osobowym to niezbyt komfortowe warunki ...modliłam się tylko żebyśmy jak najszybciej dojechali , jak wyszłam z samochodu to po prostu czułam się jak w niebie:cool3:... za dużo czasu na rozprostowanie nóg nie miałam bo się spóźniliśmy i praktycznie jak tylko weszliśmy na halę to już musiałam biec :lol:...ale ogólnie było fantastycznie , nawet tez nie mogę narzekać na czas spędzony w hotelu :evil_lol:...mam nadzieje że Klaudia i Michał też nie narzekają:diabloti:
[/LEFT]

• 2 weeks later...
Posted

Systematycznie odwiedzam galerię Amisia i tak mi smutno, że zadnych nowych fotek nie ma.
TO mnie Kasia dzis zaskoczyłas.Super zdjecia! Chyba jeszcze z wakacji w Sulejowie. Jak milo się je wspomina, jak za oknem taka plucha.

Posted

Amisiowa Pani (czyli ja:P) zaczęła sie udzielać na rzecz bezdomnych zwierzaków!

W szkole organizuje akcje na rzecz łódzkiego i zgierskiego (Medor) schronu ...
Ja sie przede wszystkim zajmuje darami które idą do Zgierza ... dzisiaj pojechałam z pierwszym transportem (cały bagażnik karm, makaronów, koców smyczy itp:D) i też po raz pierwszy jak wygląda schronisko ... pomimo tragedii tych psiaków i kociaków odniosłam bardzo miłe wrażenie . Właścicielka / kierowniczka schronu to naprawdę przesympatyczna osoba i wbrew braku funduszy w schronie i przepełnienie nie było czuć nieprzyjemnego zapachu, było czysto i schludnie. A w sobotę zaczynam wolontariat :multi:

Wolontariat w schronie zaczęty i na chwilę obecna zawieszony na rzecz wolontariatu w Łódzkim Stowarzyszeniu Hipoterapeutycznym

• 4 weeks later...
Posted

Kasia no w koncu coś się pojawiło w galerii Amiga!
Jaka gigantyczna choinka, a co takiego działo sie w manufkturze, ze wybrałyście sie z psami???
Mnie z Zołzą na bank by nie wpuscili, już przy wejsciu, zgarnęłaby nas ochrona:diabloti: