amigo i ja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pare słów na wstępie: Galerię dedykuję pewnemu upierdliwemu:evil_lol::diabloti: mod`owi....nie jakiemu kurczakowi...Ta pozornie:evil_lol: miła i cicha osoba przez ponad pół roku męczyła mnie żebym założyła galerię na dogo. Nie miałam innego wyjścia więc założyłam... To będzie galeria mojego ponad rocznego beagle`a Amigo...często na zdjęciach będzie się przewijać "żona" mojego psa zaborcza i okrutna (suka siberian husky) Lady Kesi...(suczką ta opiekuje sie wspomniany wyżej mod). narazie zdjęć nie ma ...ale jest galeria]:> Quote
chicken Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dziekuje Kasiu za tak mila dedykacje :loveu: Jestem wzruszona :evil_lol: W zwiazku z tym, ze zalozylas galerie (choc niestety nie widac zdjec:diabloti:), pomoge Ci ja rozwinac i wkleje pare foteczek Amiczka ze zgrupowania na jakim mialysmy okazje byc razem w jednym domku, a nawet..... pokoju :eviltong::cool3: Zaczynam: Kasia, Amigo i żona :lol: Amigo i Tora Amigo, Tora i Ciacho http://images24.fotosik.pl/14/1983c61922a4e0ffmed.jpg Jedziemy na tropy :multi: http://images26.fotosik.pl/14/0b8858eaaaf3c2f4med.jpg 5 zdjęć :) Quote
Ania-shira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No świtne fotki i jak przystojny twój Amigo a żonka jest przecudna :loveu: :lol: Quote
amigo i ja Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Wklejam świeże fotki z komputerka chicken`owej Portretowy Amiś: Amigo z żoną w (bynajmniej nie) miłosnym uścisku: Amigo jako archeolog: I kto to mówi że psy nie mówią??:evil_lol:: Quote
Paula&Goofi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale śliczny! *__* Pozdrowienia od Goofiego ;) Quote
Ania-shira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak psy gadaj ą czasami z byt często i długo :evil_lol: Fajny jest twój gadulec Amigo Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witajcie :multi: Amigo jest mi juz znany [z galerii "pozornie:evil_lol: miłej i cichej moderatorki kurczaka" :evil_lol:] Oczywiście będziemy zaglądać czesciej, o ile staniecie na wysokości zadania i bedziecie galerię prowadzić :cool3: Quote
chicken Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Oczywiście będziemy zaglądać czesciej, o ile staniecie na wysokości zadania i bedziecie galerię prowadzić :cool3: No wlasnie Kasiu!! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 chicken napisał(a):No wlasnie Kasiu!! :mad:Kurczakowa Ty ją tam scignij czasami by nowe fotki dała :evil_lol: Quote
amigo i ja Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Wielki powrót :D...nauczyłam się zdjęcia wklejać i mam nadzieje że teraz regularnie będę to robić :p Najaktualniejsze zdjęcie :) Beagle w wodzie : Portrecik: Woooodaaaa: Grupowa kąpiel: a po kąpieli trzeba sie otrzepać: Praca na ścieżce tropowej: I tak zwana "próba strzału": I czas na odpoczynek po fajnej pracy i ciężkiej zabawie:evil_lol: : Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No nareszcie :multi: http://images21.fotosik.pl/380/bccb9197f92b2579.jpg To jest rewelacyjne :loveu: Wystawa? :razz: Jak Wam poszło? :razz: Quote
amigo i ja Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Na wystawie byliśmy w celach treningowych :cool3:, dopiero czynnie udział bierze Amigo w listopadzie w Kielcach ... Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Oooo Amigo kariere zacznie :cool3: I taka moja mała uwaga - można dawać góra 5 zdjęć na posta ;) Taki regulamin ;) Quote
mia_mia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czesc:) pozdrowienia od Bułki dla beaglowego przystojniaka :cool3: Quote
amigo i ja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Czas na zabawę: ze swoim większym kolegą Ciachem : Quote
lafuma-82 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Widzę Kasia, ze w końcu zaczęłaś wklejać fotki Amisia! Wklejaj, wklejaj bo miło patrzeć na tego twojego oszczekiwacza krów:diabloti:.(Szkoda, że nie zostało to na żadnym zdjęciu uwiecznione) Quote
amigo i ja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Kto tu zawitał:cool3:? właścicielka łyżwa -mordercy :diabloti:.... obiecujemy regularnie wklejać zdjęcia krowiastego :p ale teraz nie będzie beagle`a fot ale jego znajomych z obozu : wspomniany wcześniej łyżew -postrach gołębi zwany Zahrą vel Zarazą :eviltong: Śliczna, mała springer spanielka Alma: I jej mamusia -Urka Flat coated retriver -Duszek cdn. Quote
amigo i ja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 cd. znajomych Amigo: Ciacho - superlabrador No i ulubiony znajmy mojego beagle-świrka - Pan Dzik: Quote
amigo i ja Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Hop. hop....ja tu się staram:cool3: fotki wklejam , a tu nikogo nie ma:roll: ....no tak być nie może:eviltong: Quote
lafuma-82 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No Kasia, jak to nikogo nie ma!Zobacz, która godzina:evil_lol:Czyżby to uzależnienie od galerii Amisia! Quote
lafuma-82 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kasia no co jest???? Zadnych nowych zdjęć, a kolezance zwraca się uwagę:eviltong: Tylko się nie tłumacz, że na innych forach wklejasz zdjecia:evil_lol: Quote
amigo i ja Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ania specjalnie dla Ciebie:evil_lol: fotki z zawodów OB:) Trening przed: Waruj-zostań: Forumowa Klaudia:-) z moim Amigo: Maciek (ten od chicken`owej :evil_lol:) z moim bajglem;): No i na koniec mój świrek ze mną:) Quote
Recommended Posts