Moriaaa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Chłopak ma ok. 6-7 lat..jest przepiękny ale zabiedzony. Bardzo grzeczny, sprawgniony człowieka, błaga o odrobinę zainteresowania:( Siedzi w boksie z amstaffem:( Quote
Reno2001 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A amstaff i jeszcze jeden beżowy urwis ciagle szukaja zaczepki. Colli na pewno nie jest tam bezpieczny. Chłopak jest na prawdę bardzo przyjacielski i łagodny. I ma w sobie sporo energii. Ja miałam problem ze zrobieniem mu fotek, bo wiercił się niemożliwie :eviltong: i wszystkie próby pstryknięcia mu fotki sprowadzały się do takiego ujęcia: " class="ipsImage" alt=""> On po prostu bardzo chce stamtąd wyjść!! Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tutaj szukają colli do adopcji. Ma być młody, to przecież 6 letni pies to nie staruszek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74576 Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Collaka właśnie wyjmuje mój TZ ze schroniska:) Lucynka z forum coliie (cioteczko jesteś aniołem:loveu:) zasponsoruje pobyt chłopaka w hotelu. Collak najpierw przyjeżdża do mnie..robimy mały tiuning w postaci kąpieli, czesanka a potem wiozę go do hoteliku..no i domku szukamy:) Quote
Ulka18 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moriaaa, czy kolak jedzie do Was do hoteliku tam gdzie byl Prince czy do Niepolomic? Lucynka jak zwykle niezawodna :loveu: Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Ulka18']Moriaaa, czy kolak jedzie do Was do hoteliku tam gdzie byl Prince czy do Niepolomic? Lucynka jak zwykle niezawodna :loveu: Ja myślę że honorowy zaszyt nadania imienia niech spadnie na Lucynke:) Lucynko...i jakie imię? A chłopak już u mnie, po kąpieli...niszczymy kołtuny i wyczesujemy...masakra...czesze i czesze a to wyłazi i wyłazi.... Generalnie chłopak w stanie podobnym do Księcia....jeden wielki kołtun... Ma ktoś jakieś sposoby ???? A chłopak jedzie do tego hoteliku co Książe:) Juz na niego czekają :) Quote
Lucyja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moriaa zrób jakieś foteczki wykąpanemu chłopczykowi :) Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Collak jest cuuuuuuudny!!!!! Przepiękny!!!! Gerda przy nim wygląda..hmm..marnie.. Puchacz się zrobił po kąpieli, prześliczny!!!! Zdjęcia marne bo wszstko go interesuje..uwielbia pieszczoty, zbawę...sam się doprasza:) Cudo nie pies!!! Quote
Kar0la Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No no, prawdziwy Książę.:loveu::loveu::loveu: A jak zareagowała Gerda? Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Rzeczywiscie puchatek sie zrobil z tego kolaczka....bardzo ladny pies :loveu: Quote
saskia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Piękny, ale od Gerdy to wcale ładniejszy nie jest- Gerda to mój ulubiony słonik i proszę się jej nie czepiać:mad: o! Quote
Moriaaa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Chłopak własnie lezy u mnie po kastracji:) A w piątek zasuwa do nowego domu...do piątku jest u mnie....hmmmm...:roll: Zabieg zniósł dobrze teraz odsypia bida. Quote
katya Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Do tego domu od szczotka? Nie ma jak wydmuszki :cool3: Quote
Moriaaa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Nie...do innego:cool3: Pani ma sunię collie , kocha tą rasę...w zimę mioeszkają w blokach w Łodzi..a latem na działce pod Łodzią. Quote
saskia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A jak collak się dziś zachowuje? Tytuł jest przerażający:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mały jutro jedzie do nowego domku o ile się nie mylę ;) ... Quote
Reno2001 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Halo, Moriaaa Czy pies dalej nie ma domu??? Co sie dzieje, bo nic nie wiemy! Quote
Reno2001 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 OK już wiemy. Niestety chłopak dalej szuka domu :roll: . Więc podbijamy i apelujemy o poszukiwanie dobrego, sprawdzonego domku! Quote
Recommended Posts