anouk92 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Carmen. Na moje standardowe pytanie o budę i kojec Pani powiedziała że po poprzednim psie został bardzo gruby łańcuch bo jak miał lżejszy to się urywał:shake: Quote
malawaszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: załamka.... musimy chyba jakoś odczynić tego Carmenkowego pecha!!!!!!! :shake: Quote
Zmysł Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 anouk92 napisał(a):Dzisiaj miałam telefon w sprawie Carmen. Na moje standardowe pytanie o budę i kojec Pani powiedziała że po poprzednim psie został bardzo gruby łańcuch bo jak miał lżejszy to się urywał:shake: no to miło:angryy: Quote
malawaszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ehh lalunia - a może szczęście jej przyniesie jakieś ogłoszenie papierowe? w lokalnej prasie? Quote
Zmysł Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pecha co do domku stałego, ale szczęście, że jest u Małgosi Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jutro - wtorek 4 listopada, o godz.18.40 w Telewizji TVP INFO(dawny WOT) w paśmie programów lokalnych będzie reportaż o Fundacji Maja z Zielonki. Quote
Recommended Posts