anouk92 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Nowe zdjęcia Carmen: bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach z moim numerem 513-077-146 Tutaj Carmen ze swoim kompanem Jordanem: Quote
paros Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='anouk92']Nikt nie podziwia nowych zdjęć Carmen:shake: Podziwia, :multi: ale często są kłopoty z wejściem na Dogo :cool3: Wstawiłam nowe fotki Carmen do 1-go postu Quote
malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wow ale piękna!!!! i jej kompan też cudny!!!!!! już daję nowe foteczki na stronkę:loveu: Anouk dzięki wielkie za namiar na Panią z Koszalina :Rose: jedzie do Niej staruszek ze Zgierza :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No nie mogę się napatrzeć na nią :loveu::loveu::loveu: piękna!!!! Ona nie nadaje się do mieszkania z innymi psami? Anouk możesz mi te fotki posłać duże na malawaszka@gmail.com ? Quote
anouk92 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 malawaszka napisał(a):Wow ale piękna!!!! i jej kompan też cudny!!!!!! już daję nowe foteczki na stronkę:loveu: Anouk dzięki wielkie za namiar na Panią z Koszalina :Rose: jedzie do Niej staruszek ze Zgierza :loveu::multi: Cieszę się że jakiś psiak znalazł dom u tej Pani:multi: bo mi od początku wydawała się super domkiem - żałowałam że Carmen nie może do niej jechać. Ale Carmen to naprawdę mała zadziora. Jak tylko czuje przewagę nad innym psem to zaraz go gnębi. Jak Pani powiedziała że ma sunię amstafkę to od razu zaczełyśmy sobie wyobrażać Carmen w zębach amstafa:evil_lol:. Ona toleruje Jordana - oni spokojnie mogliby iść razem do wspólnego domu. On oaza spokoju, ona mała wariatka. Jest jeszcze Soraya z którą Carmen się dobrze dogaduje. Z pozostałymi niestety nie i trzeba cały czas pilnować. Quote
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :lol:ja z tą panią ustaliłam, że jednak ta sunia mała to nie amstaff tylko stafficzka - ona waży jakieś 15 kg więc amstaffem nie może być ;) Quote
anouk92 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 monika55 napisał(a):Teraz tu trafilam. Ale ona piekna. Piękna ale nadal bez swojego domku:shake: Quote
anouk92 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Carmen się przypomina i prosi o ogłoszenia - ja mam zablokowane allegro i nie wiem kiedy będzie odblokowane:oops: Quote
_beatka_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja właśnie opłaciłam allegro na ponad 100zl:grab: więc chwilowo jestem bez kasy na nowe ogloszenia:oops::roll: Quote
malawaszka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Macie fajny tekst o Carmen??? zrobie allegro tylko ja nic o niej nie wiem :oops: Anouk - miałaś mi wysłać duże zdjęcia nie te pomniejszone - masz duże? :razz: a te rachunki na allegro bolą ojj bolą :shake: ale cóż zrobić sporo psiaków dzięki nim znalazło domy więc chyba warto - ale czasem aż skóra cierpnie jak patrzę jaki już mam w danym mies rachunek :shake: Quote
anouk92 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a):Macie fajny tekst o Carmen??? zrobie allegro tylko ja nic o niej nie wiem :oops: Anouk - miałaś mi wysłać duże zdjęcia nie te pomniejszone - masz duże? :razz: a te rachunki na allegro bolą ojj bolą :shake: ale cóż zrobić sporo psiaków dzięki nim znalazło domy więc chyba warto - ale czasem aż skóra cierpnie jak patrzę jaki już mam w danym mies rachunek :shake: Niestet nie mam innych zdjęć - tylo takie - pomniejszyłam je do fotosika i teraz chyba już nie mogę tego odwrócić. A jeśli chodzi o tekst to ja mam zawsze z tym problem, ale w kilku słowach. Carmen to ok. 2 letnia sunia w typie sznaucera. Bardzo łagodna do ludzi. Uwielbia z nimi spędzać czas i bardzo domaga się pieszczot. To prawdziwa duża przytulanka. Niestety ze względu na jej miłość do ludzi nie zawsze akceptuje inne zwierzęta. Mogłaby mieszkać z większym samcem. Carmen jest wysterylizowana. Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 a jaka jest jej przeszłość? to coś sklecę ;) Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=367504701 jak coś zmienić to pisz - aukcja Carmen, ale dałam też Jordana - rany jacy oni są piękni!!!! :loveu::loveu::loveu: zerknęłam na wątek Jordana i kurcze ten to przeszedł metamorfozę!!!!! Powinnyście go dać do galerii metamorfoz :loveu: Ją zresztą też :loveu: Aha - one są pod opieką Fundacji? Jaki jest adres www? Dałabym w aukcji info- zawsze to reklama dla Fundacji Quote
anouk92 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 malawaszka napisał(a):http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=367504701 jak coś zmienić to pisz - aukcja Carmen, ale dałam też Jordana - rany jacy oni są piękni!!!! :loveu::loveu::loveu: zerknęłam na wątek Jordana i kurcze ten to przeszedł metamorfozę!!!!! Powinnyście go dać do galerii metamorfoz :loveu: Ją zresztą też :loveu: Aha - one są pod opieką Fundacji? Jaki jest adres www? Dałabym w aukcji info- zawsze to reklama dla Fundacji Aukcja super - bardzo dziękuję!:loveu: Proszę zmień tylko adres mailowy na anouk92@poczta.onet.pl Carmen i Jordan są pod opieką Fundacji Maja - strona nadal w budowie Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie zapomnieli - nie było mnie kilka dni, dostałam zapytanie o suczkę olbrzymkę - tyylko nie sprecyzowano czy to o Carmen, ale zobaczymy Quote
anouk92 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Tymczasem zapraszam na bazarek na Maję: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111791 Quote
malawaszka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Lalunia ma na allegro 8 obserwatorów!!! czy ktoś dzwonił? Quote
anouk92 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 malawaszka napisał(a):Lalunia ma na allegro 8 obserwatorów!!! czy ktoś dzwonił? Wczoraj dzwoniła sympatyczna Pani ale niestety w domu ma 2 koty - odesłałam ją do strony sznucery w potrzebie Quote
Recommended Posts