Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anouk92']Nikt nie podziwia nowych zdjęć Carmen:shake:

Podziwia, :multi: ale często są kłopoty z wejściem na Dogo :cool3:
Wstawiłam nowe fotki Carmen do 1-go postu

Posted

Wow ale piękna!!!! i jej kompan też cudny!!!!!! już daję nowe foteczki na stronkę:loveu:

Anouk dzięki wielkie za namiar na Panią z Koszalina :Rose: jedzie do Niej staruszek ze Zgierza :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Wow ale piękna!!!! i jej kompan też cudny!!!!!! już daję nowe foteczki na stronkę:loveu:

Anouk dzięki wielkie za namiar na Panią z Koszalina :Rose: jedzie do Niej staruszek ze Zgierza :loveu::multi:

Cieszę się że jakiś psiak znalazł dom u tej Pani:multi: bo mi od początku wydawała się super domkiem - żałowałam że Carmen nie może do niej jechać. Ale Carmen to naprawdę mała zadziora. Jak tylko czuje przewagę nad innym psem to zaraz go gnębi. Jak Pani powiedziała że ma sunię amstafkę to od razu zaczełyśmy sobie wyobrażać Carmen w zębach amstafa:evil_lol:.

Ona toleruje Jordana - oni spokojnie mogliby iść razem do wspólnego domu. On oaza spokoju, ona mała wariatka.
Jest jeszcze Soraya z którą Carmen się dobrze dogaduje. Z pozostałymi niestety nie i trzeba cały czas pilnować.

Posted

Macie fajny tekst o Carmen??? zrobie allegro tylko ja nic o niej nie wiem :oops:

Anouk - miałaś mi wysłać duże zdjęcia nie te pomniejszone - masz duże? :razz:

a te rachunki na allegro bolą ojj bolą :shake: ale cóż zrobić sporo psiaków dzięki nim znalazło domy więc chyba warto - ale czasem aż skóra cierpnie jak patrzę jaki już mam w danym mies rachunek :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Macie fajny tekst o Carmen??? zrobie allegro tylko ja nic o niej nie wiem :oops:

Anouk - miałaś mi wysłać duże zdjęcia nie te pomniejszone - masz duże? :razz:

a te rachunki na allegro bolą ojj bolą :shake: ale cóż zrobić sporo psiaków dzięki nim znalazło domy więc chyba warto - ale czasem aż skóra cierpnie jak patrzę jaki już mam w danym mies rachunek :shake:

Niestet nie mam innych zdjęć - tylo takie - pomniejszyłam je do fotosika i teraz chyba już nie mogę tego odwrócić.

A jeśli chodzi o tekst to ja mam zawsze z tym problem, ale w kilku słowach.

Carmen to ok. 2 letnia sunia w typie sznaucera.
Bardzo łagodna do ludzi. Uwielbia z nimi spędzać czas i bardzo domaga się pieszczot. To prawdziwa duża przytulanka.
Niestety ze względu na jej miłość do ludzi nie zawsze akceptuje inne zwierzęta. Mogłaby mieszkać z większym samcem.
Carmen jest wysterylizowana.

Posted

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=367504701

jak coś zmienić to pisz - aukcja Carmen, ale dałam też Jordana - rany jacy oni są piękni!!!! :loveu::loveu::loveu: zerknęłam na wątek Jordana i kurcze ten to przeszedł metamorfozę!!!!! Powinnyście go dać do galerii metamorfoz :loveu: Ją zresztą też :loveu:

Aha - one są pod opieką Fundacji? Jaki jest adres www? Dałabym w aukcji info- zawsze to reklama dla Fundacji

Posted

malawaszka napisał(a):
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=367504701

jak coś zmienić to pisz - aukcja Carmen, ale dałam też Jordana - rany jacy oni są piękni!!!! :loveu::loveu::loveu: zerknęłam na wątek Jordana i kurcze ten to przeszedł metamorfozę!!!!! Powinnyście go dać do galerii metamorfoz :loveu: Ją zresztą też :loveu:

Aha - one są pod opieką Fundacji? Jaki jest adres www? Dałabym w aukcji info- zawsze to reklama dla Fundacji

Aukcja super - bardzo dziękuję!:loveu:

Proszę zmień tylko adres mailowy na anouk92@poczta.onet.pl

Carmen i Jordan są pod opieką Fundacji Maja - strona nadal w budowie

Posted

malawaszka napisał(a):
Lalunia ma na allegro 8 obserwatorów!!! czy ktoś dzwonił?

Wczoraj dzwoniła sympatyczna Pani ale niestety w domu ma 2 koty - odesłałam ją do strony sznucery w potrzebie